Їжачки з фаршу

Їжачки з курячого фаршу - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У блендер покласти цибулю, молоко, яйце і перетираємо це все до однорідної маси. Якщо ж такого кухонного помічника в господарстві немає, то цибулю можна просто потерти на дрібній тертці, з'єднати з яйцем, молоком і збити. Курячі грудки перекручуємо на м'ясорубці. З'єднуємо отриманий фарш з яєчно-молочною сумішшю. Додаємо подрібнений часник, перець, сіль і рис. Добре перемішуємо і мокрими руками формуємо кульки. Злегка обсмажуємо їх, а потім вливаємо воду і тушкуємо наші їжачки з курячого фаршу близько 40 хвилин.
Рецепт їжачків з фаршу в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Половину цибулі перекручуємо на м'ясорубці або в блендері. Рис гарненько промиваємо. Що залишився лук і моркву подрібнюємо. Злегка обсмажуємо підготовлені овочі. Фарш змішуємо з перекрученим цибулею, додаємо промитий рис, яйце і спеції. Гарненько перемішуємо. Формуємо акуратні кульки, а щоб маса до рук не липла, їх краще мочити водою. Перекладаємо «їжачки» в каструлю мультиварки, яку попередньо злегка промахнулися маслом. В овочеву засмажку вливаємо вершки, перемішуємо, приправляємо за смаком і солимо. Заливаємо отриманим вершковим соусом «їжачків» з яловичого фаршу і в режимі «Гасіння» готуємо 60 хвилин. Якщо використовується мультиварка-скороварка, то достатньо буде 40 хвилин.
Рецепт смачних їжачків з фаршу зі сметанною підливою
Інгредієнти:
Для «їжачків»:
Для сметанною підливи:
Приготування
Рис варимо до напівготовності. Фарш солимо, приправляємо спеціями, додаємо яйце, рис і перемішуємо. Формуємо з отриманої маси кульки, обвалюємо їх у борошні. Для підливи змішуємо сметану з оливковою олією, лимонним соком, подрібненим часником, зеленню і водою. За смаком додаємо сіль і цукор. Виливаємо масу на сковороду, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і викладаємо в сковороду м'ясні кульки. Хвилин 7 тушкуємо з одного боку, потім перевертаємо і готуємо «їжачки» з фаршу з підливою ще 10 хвилин на малому вогні.
Рецепт приготування їжачків з фаршу
Інгредієнти:

Приготування
Рис заливаємо великою кількістю води і варимо до напівготовності. Морква пропускаємо через дрібну тертку. З помідорів очищаємо шкурки. Фарш змішуємо з остившім рисом і подрібненою цибулею. Додаємо яйце, близько 20 мл молока і гарненько перемішуємо. Формуємо кульки, обкатуємо їх у борошні й обсмажуємо на вершковому маслі. Потім в сковороду додаємо терту моркву, подрібнені помідори. Якщо ж томатної маси недостатньо, то вливаємо ще воду – «їжачки» приблизно на 2/3 повинні бути в підливі. За смаком додаємо сіль і 20 хвилин тушкуємо під закритою кришкою. Потім хвилин за 7 до готовності смачних «їжачків» з фаршу викладаємо цибулю, посипаємо все чорним меленим перцем і притрушиваем подрібненою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рис з фаршем
Коли набридає картопля, на допомогу приходять інші гарніри, наприклад, рис. Готувати його досить просто, а якщо ще й додати фаршу, то страви вийдуть

«Їжачки» в мультиварці
Страва з інтригуючою назвою «Їжачки» представляє з себе тефтелі, в яких рис схожий на стирчать голки їжака. Готувати їжачки можна різними способами -

Курячі тефтелі
Тефтелі - улюблене багатьма страва з дитинства, яке обов'язково було в меню кожного дитячого садка. Ми поділимося з вами полегшеним рецептом

Тефтелі на сковороді
Тефтелі на сковороді з підливою виходять дуже соковитими і ароматними. Так, і подавати їх можна до будь-якого гарніру: картопляного пюре, гречку і т.

М'ясні кульки
М'ясні кульки - це смачне і просте блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром: рисом, вареною картоплею, макаронами. Давайте розглянемо декілька

Фрикадельки в мультиварці
Любите м'ясні кульки під назвою фрикадельки? Ваша сім'я від них у захваті? Спробуйте скоротити час приготування даного страви, зробивши його в