Медальйони зі свинячої вирізки
Медальйони з будь-якого м'яса, будь то яловичина або свинина, вважаються найбільш високоякісним м'ясним блюдом і подаються в кращих ресторанах. Виною тому - як вартість вирізки з якої робляться медальйони, так і хитра технологія приготування. І якщо на перше ми вплинути не в силах, то з другим допоможемо розібратися з допомогою представлених нижче рецептів.
Інгредієнти:
медальйони зі свинини - 2 шт. (близько 120 г кожен);
бекон - 4 скибочки;
сушений часник і петрушка.
Приготування
Складаємо обидві смужки бекону і обертаємо ними шматок вирізки навколо. Зрізи м'яса скроплюємо оливковою олією і приправляємо щіпка морської солі, сушеним часником і зеленню петрушки. Розжарюємо суху сковороду, і викладаємо на неї медальйони з вирізки свинини. Готуємо м'ясо 12-16 хвилин, перевертаючи на інший бік кожні 4 хвилини.
Медальйони зі свинячої вирізки можна зробити і в духовці, останню слід довести до 180 градусів, а потім запікати м'ясо 18-20 хвилин.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 480 м;
прованські трави;
печериці - 230 г;
часникові зубчики - 3 шт.;
вино (біле, сухе) - 120 мл;
вершки - 40 мл
Приготування
Нарізаємо вирізку на 12-14 рівних шматків і приправляємо травами і сіллю. Обсмажуємо шматочки по хвилині з кожної сторони, а потім додаємо до них скибочки грибів і часнику. Чекаємо, поки грибна волога випарується наполовину, вливаємо вино і вершки. Тушкуємо медальйони зі свинячої вирізки у вершковому соусі 6-7 хвилин або до тих пір, поки рідина в сковороді знову не випарується до половини і не перетвориться в густий соус.
Крім вершків любителі козячого сиру можуть додати його в соус разом з вершками – вийде класичне французьке страву.
Медальйони зі свинячої вирізки в беконі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Складаємо обидві смужки бекону і обертаємо ними шматок вирізки навколо. Зрізи м'яса скроплюємо оливковою олією і приправляємо щіпка морської солі, сушеним часником і зеленню петрушки. Розжарюємо суху сковороду, і викладаємо на неї медальйони з вирізки свинини. Готуємо м'ясо 12-16 хвилин, перевертаючи на інший бік кожні 4 хвилини.
Медальйони зі свинячої вирізки можна зробити і в духовці, останню слід довести до 180 градусів, а потім запікати м'ясо 18-20 хвилин.
Медальйони зі свинячої вирізки в вершково-грибному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо вирізку на 12-14 рівних шматків і приправляємо травами і сіллю. Обсмажуємо шматочки по хвилині з кожної сторони, а потім додаємо до них скибочки грибів і часнику. Чекаємо, поки грибна волога випарується наполовину, вливаємо вино і вершки. Тушкуємо медальйони зі свинячої вирізки у вершковому соусі 6-7 хвилин або до тих пір, поки рідина в сковороді знову не випарується до половини і не перетвориться в густий соус.
Крім вершків любителі козячого сиру можуть додати його в соус разом з вершками – вийде класичне французьке страву.
Рекомендуємо добрі рецепти
Медальйони з сьомги
Медальйони з сьомги - блюдо дуже смачне, ефектне і надзвичайно вишукане. Його приготування - процес трудомісткий і кропіткий. Але для справжніх
М'ясні биточки з підливою
Існує безліч різноманітних рецептів биточків з підливою або без. Який з цього достатку вибрати і який рецепт стане улюбленим ви дізнаєтеся тільки
Свиняча вирізка - рецепт
Найніжніша частина свинячої тушки - це вирізка, яка в готовому вигляді має дуже ніжну текстуру і смак. Це пісне м'ясо потрібно вміти готувати і ми
Медальйони зі свинини
Медальйони зі свинини - чудове блюдо для недільного вечері або посиденьок з друзями. При правильному приготуванні страва вийде ніжним і соковитим.
Медальйони з яловичини
Медальйони з яловичини - оригінальне і вишукане французьке блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш святковий або фуршетний стіл. А приготувати таку
Медальйони з індички - рецепти
М'ясо індички - дієтичний і корисний продукт, що дуже нагадує куряче м'ясо. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення медальйонів з