М'ясні биточки з підливою

М'ясні биточки з підливою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Щоб зробити битки з підливою в духовці, спочатку зваримо бульйон, на основі якого і будемо робити підливу. Яловичі кістки заливаємо водою, даємо їй закипіти, знімаємо піну, додаємо половину моркви, селери, 1 цибулину, сіль за смаком, щіпку прованських трав і на повільному вогні варимо близько 3 годин.
А тим часом займаємося підготовкою інгредієнтів для биточків – м'ясо, розмочений хліб і цибулю (250 г) пропускаємо через м'ясорубку. Решту цибулі дрібненько кришимо і обсмажуємо, а потім кладемо у фарш, туди ж додаємо яйце, солимо, перчимо і добре перемішуємо.
Мокрими руками формуємо кругленькі биточки, потім обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді на сильному вогні. Важливо, щоб просто схопилася скоринка, до готовності биточки ми все одно будемо доводити потім в духовці. Розміщуємо їх в глибоке деко і готуємо підливу.
Решту моркви і 100 г цибулі подрібнюємо і обсмажуємо. На сухій сковороді до золотистого кольору обсмажуємо борошно. У каструлю кладемо обсмажені овочі, вливаємо томат, 15 л бульйону, доводимо суміш до кипіння, зменшуємо вогонь і проварюємо масу близько 20 хвилин. Обсмажене борошно змішуємо з 200 мл холодного бульйону і перемішуємо. Дуже акуратно вливаємо отриману суміш в соус, постійно розмішуючи, кидаємо туди лавровий лист і проварюємо ще хвилин 10. Заливаємо отриманої томатною масою наші заготовки на деку.
М'ясні биточки з підливою будуть запікатися в духовці при температурі 200 градусів близько 40 хвилин.
М'ясні биточки з підливою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку подрібнюємо цибулька, гриби нарізаємо кубиками і кладемо у фарш, додаємо туди ж яйце, солимо і перчимо. Гарненько перемішуємо і формуємо биточки. Обвалюємо їх у борошні, викладаємо в мультиварочную каструлю, попередньо налив в неї оливкова олія. Тепер виставляємо програму або «Випічка», або «Смаження». Обсмажуємо з двох боків до скоринки. Томатну пасту розвести в 150 мл води, додаємо сіль, цукор за смаком і приблизно 1 чайну ложку борошна. Гарненько перемішуємо і отриманою сумішшю заливаємо наші биточки. Виставляємо режим «Гасіння» і хвилин 40 відпочиваємо. А коли мультиварка звуковим сигналом повідомить про те, що програма закінчена, смачні биточки з фаршу з підливою викладаємо на тарілки, притрушиваем зеленню і подаємо до столу.
Як приготувати м'ясні биточки з підливкою?
Інгредієнти:

Приготування
Білий хліб вимочуємо в молоці, а потім віджимаємо. Разом з цибулею (200 г) пропускаємо його через м'ясорубку. Змішуємо з фаршем, вбиваємо яйце, солимо, перчимо й перемішуємо. Решту цибулі дрібненько кришимо, обсмажуємо його разом з подрібненою морквою, потім додаємо томатну пасту і нарізаний кубиками помідор. Тушкуємо ще 5 хвилин і вимикаємо. З м'ясного фаршу формуємо биточки, обсмажуємо їх до рум'яності, а потім викладаємо в сотейник засмажку. У воді розмішуємо борошно і сметану, заливаємо цією сумішшю биточки, солимо, перчимо. Після закипання вогонь зменшуємо і тушкуємо наші биточки хвилин 15.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пшоняні биточки
З такої простої і дуже корисною крупи пшоно можна готувати не тільки каші. Далі ми розповімо вам, як зробити пшоняні биточки. Навіть ті, хто не

Биточки з свинини
Биточки з свинини - смачне, ситне і ніжне м'ясне блюдо, яке ваші рідні і гості оцінять по достоїнству. Приготувати їх зовсім не складно, а насичений

Биточки – рецепт
Далеко не всі знають, як можна швидко і смачно зробити домашні биточки. Нічого складного в цьому немає. Щоб переконатися в цьому твердженні,

Биточки по-селянськи
Биточки по-селянськи - ситне і смачне блюдо. Готується не складно, а виходить таким апетитним, ситний і дуже смачним, що ваші близькі неодмінно

М'ясні биточки
М'ясні биточки - це приголомшливе блюдо, яке просто зобов'язана вміти готувати будь-яка господиня. Чому? Робляться вони дуже просто, та ще й швидко.

Биточки з фаршу
Любите готувати страви з фаршу? Значить ви напевно чули про биточках. Це надзвичайно ніжне і ситне блюдо відмінно підійде до вечері. На гарнір можна