Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Биточки з свинини

Биточки з свинини

21-06-2015, 12:25
2 193
Биточки з свинини
Таке блюдо як биточки відомо ще з 18 століття, родом вони з Франції. Спочатку це були круглі відбивні без кісточки. Але минав час, рецепт зазнав безліч змін. І зараз під цією назвою найчастіше криються рубані котлети . Як приготувати биточки зі свинини, читайте нижче.

Рубані биточки зі свинини


Інгредієнти:

  • пісна свинина – 350 г;

  • яйце куряче велике – 1 шт.;

  • сіль;

  • борошно пшеничне – 1 ст. ложка;

  • часник – 2-3 зубчики;

  • перець чорний мелений;

  • масло рослинне для смаження.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо маленькими шматочками. Якщо його попередньо підморозити, то зробити це буде набагато легше. Солимо, перчимо до смаку, додаємо яйце, підсипаємо борошно, кладемо часник, попередньо пропустивши його через прес. Перемішуємо гарненько і даємо постояти приблизно півгодини. На сковороді нагріваємо олію. Беремо трохи підготовленої маси, обвалюємо биточек в борошні і обсмажуємо з обох боків до скоринки на сильному вогні, а потім накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь і доводимо смачні биточки зі свинини до готовності. При цьому можна додати трошки водички, 30-40 мл буде цілком достатньо.

    Як смачно приготувати биточки зі свинини з сиром?


    Інгредієнти:

  • свининою ошийок – 1 кг;

  • яйця курячі – 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля – 300 г;

  • сир – 230 г;

  • сіль;
  • Биточки з свинини

  • чорний мелений перець;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Щоб приготувати биточки зі свинини з сиром, м'ясо нарізаємо невеликими кубиками, додаємо подрібнену цибулю, половину тертого сиру, сіль, перець, вбиваємо яйця і ретельно перемішуємо. Формуємо кульки, покласти їх на деко, промазанный рослинним маслом. Запікаємо їх близько 30 хвилин. Температура в духовці при цьому повинна досягати 180 градусів. Після цього соковиті биточки зі свинини дістаємо з духовки, зверху засипаємо тертим сиром і знову запікаємо до розплавлення сиру і появи апетитною рум'яною кірочки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пшоняні биточки
    Пшоняні биточки
    З такої простої і дуже корисною крупи пшоно можна готувати не тільки каші. Далі ми розповімо вам, як зробити пшоняні биточки. Навіть ті, хто не
    Биточки по-селянськи
    Биточки по-селянськи
    Биточки по-селянськи - ситне і смачне блюдо. Готується не складно, а виходить таким апетитним, ситний і дуже смачним, що ваші близькі неодмінно
    М'ясні биточки з підливою
    М'ясні биточки з підливою
    Існує безліч різноманітних рецептів биточків з підливою або без. Який з цього достатку вибрати і який рецепт стане улюбленим ви дізнаєтеся тільки
    Биточки з картопляного пюре
    Биточки з картопляного пюре
    Якщо у вас після вечері залишилося картопляне пюре – не поспішайте його викидати. З нього можна приготувати чудові картопляні биточки, які цілком
    Картопляні биточки
    Картопляні биточки
    Любите смачні гарніри? Значить ви повинні знати таке чудове і просте блюдо як биточки з картоплі. Їх можна готувати на пару, на сковороді і навіть в
    М'ясні биточки
    М'ясні биточки
    М'ясні биточки - це приголомшливе блюдо, яке просто зобов'язана вміти готувати будь-яка господиня. Чому? Робляться вони дуже просто, та ще й швидко.