Як смачно приготувати перловку?

Смачна перловка – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо моркву і цибулю, філе ріжемо невеликими шматочками. Перлову крупу ретельно промиваємо. Якщо потрібно, щоб вона зварилася швидше, її можна попередньо замочити у воді. Цибулю з морквою злегка обсмажуємо на олії, потім додаємо куряче філе, перемішуємо і смажимо, поки шматочки м'яса не побіліють. Якщо всі продукти обсмажувалися в казані, то прямо сюди додаємо перлову крупу, вливаємо воду, додаємо сіль і спеції за смаком і доводимо до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь і тушкуємо страва до його готовності. Як правило, 40 хвилин буде цілком достатньо, щоб смачна перловка з м'ясом була готова.
Як смачно варити перловку в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Перлову крупу промиваємо і заливаємо водою. Залишаємо години на 4. У чашу мультиварки вливаємо олію, викладаємо нашатковану цибулю і у режимі або «випічка», або «Смаження» обсмажуємо хвилин 7 до приємного золотистого кольору. Тепер додаємо гриби, нарізані скибочками. В тому ж режимі готуємо хвилин 15. Солимо, перчимо до смаку і викладаємо крупу, зливаємо з неї воду, в якій вона вымачивалась. Тепер вливаємо чисту воду і в режимі «Гречка» готуємо до сигналу. Замість води гречку можна залити бульйоном – овочевим або м'ясним, буде ще смачніше.
А щоб просто приготувати перловку на гарнір, крупу досить помістити в мультиварочную каструлю, додати воду з розрахунку – 1:25-3 посолити за смаком і додати шматочок масла. Готувати можна в режимі «Гречка».
Як смачно приготувати перловку з томатами і перцем - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю шаткуємо полуколечками. Часник дрібно рубаємо, а моркву ріжемо соломкою. У сковороду вливаємо олію, викладаємо в нього цибулю, моркву і часник. Обсмажуємо хвилин 10 помішуючи, щоб уникнути пригорання. Тепер викладаємо до овочів промиту перлову крупу і тушкуємо ще хвилин 5. Очищений болгарський перчик нарізаємо шматочками невеликої величини. У сковороду додаємо розім'яті томати, томатну пасту, перець і вливаємо гарячу воду (800 мл). Накриваємо сковороду кришкою, і, помішуючи, доводимо страву до готовності. В самому кінці за смаком додаємо перець і сіль. Якщо соус вийшов трохи кислуватим, можна додати трішки цукру.
Смачний розсольник з перловкою – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, викладаємо в каструлю, вливаємо близько 2 літрів холодної води і доводимо до кипіння. Після появи піни воду зливаємо, вливаємо 25 літри свіжої води,

Рекомендуємо добрі рецепти

Розсольник з ковбасою
Розсольник - смачне блюдо, відоме ще з часів Русі. Його готують на основі перловки, солоних огірків і розсолу. І сьогодні ми його зваримо з

Перловка з грибами
Перловка - неймовірно корисна каша, ну а якщо ви не хочете готувати її на молоці, то зробіть більш ситний варіант - перловку з грибами. До речі, до

Перлова каша з тушонкою
Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,

Перлова каша - рецепт
Перловка не є фаворитом серед круп на нашому столі, хоча багатьом відомо про її корисні властивості. Давайте познайомимося з нею ближче. Сьогодні ми

Перловка з м'ясом в мультиварці
Якщо перловку просто зварити, те вийде звичайна каша. Але ви прийшли за смачними рецептами. Вірно? Перловка з м'ясом в мультиварці - пальчики

Перлова каша в мультиварці
Перловка - це багатюще джерело білків і вуглеводів. Але фаворитом серед круп вона не є, і багато господині готують її досить рідко. Давайте