Гречка з грибами і цибулею

Для того щоб урізноманітнити смак, кулінари додають в гречану кашу різні інгредієнти, як м'ясні, так і овочеві.
З усього різноманіття страв гречка з грибами і цибулею вважається найпоширенішою і шанованою. Особливо смачним це блюдо виходить з лісовими грибами, але при їх відсутності цілком згодяться свіжі або заморожені інші гриби.
Про те, як можна смачно приготувати гречку з грибами і цибулею, ми розповідаємо в наших сьогоднішніх рецептах.
Гречка з грибами, цибулею і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Гречану крупу перебираємо, ретельно промиваємо, заливаємо холодною водою, солимо за смаком, доводимо до кипіння і варимо під кришкою, не заважаючи, на повільному вогні до випаровування рідини.
Очищений і нарізаний цибулю обсмажуємо на рослинній олії до прозорості, додаємо нарізані печериці, сіль, запашний перець і коріандр і обсмажуємо до готовності.
Викладаємо вміст сковорідки до гречки, додаємо відварені круто, очищені і нарізані яйця і перемішуємо.
Подаємо запашну гречку, притрусивши січеною зеленню.
Гречка з м'ясом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Печериці промиваємо, нарізаємо шматочками і відправляємо на розігріту суху сковороду, смажимо до випаровування рідини. Потім вливаємо рослинну рафіновану олію і обсмажуємо три хвилини. Відправляємо до грибів нарізане брусочками свиняче м'ясо і теж обсмажуємо. Додаємо очищений і нарізаний ріпчаста цибулю, часник і моркву і смажимо ще п'ять хвилин. Тепер всипаємо підготовлену гречку, сіль, перець, хмелі-сунелі, вливаємо воду і готуємо під кришкою до готовності гречки.
Готову гречку з м'ясом і грибами подаємо з рубаною зеленню.
Гречка з куркою і грибами в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлену гречку відварюємо в підсоленій воді в каструлі під кришкою до готовності. У процесі варіння не заважаємо.

У сковороді обсмажуємо на вершковому маслі подрібнені гриби. Потім додаємо нарізану цибулю і куряче філе і теж обсмажуємо.
Розвести борошно в 150 грамах води, додаємо сметану, добре перемішуємо, вливаємо в сковороду до грибів та курки і тушкуємо п'ятнадцять хвилин, періодично помішуючи. В кінці додаємо подрібнений часник, рубану зелень і знімаємо з вогню.
При подачі накладаємо в тарілку відварну гречку, зверху курку з грибами, поливаємо соусом і присипаємо тертим пармезаном.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети з гречки - рецепт
Як правило, котлети - це м'ясне блюдо. Але виявляється, що можна їх зробити і з крупи. Зараз ми вам розповімо, як приготувати смачні котлети з

Гречка з цибулею
Гречка з цибулею - прекрасне блюдо, яке не тільки вгамує голод, але і надовго подарує вам відчуття ситості. Його можна готувати вегетаріанцям, а

Гречка з яйцем
Гречка-дуже смачний і корисний продукт, але найчастіше ми обмежуємося нею в якості гарніру, молочної каші або гречаного супу. Можна урізноманітнити

Гречка з грибами
Гречка - дуже корисні продукт, який містить в собі безліч вітамінів. Однак не всі люблять їсти цю кашу. Тому ми пропонуємо вам трохи урізноманітнити

Гречка в пароварці
Гречка - це дуже корисний продукт, яким можуть готувати і молоді господині, і вже дорослі і досвідчені. Тому пропонуємо вам дізнатися, як готувати

Як приготувати гречку в мультиварці?
Гречка в мультиварці - відмінне рішення для тих господинь, у яких багато справ. Її можна просто зварити, згасити з грибами або м'ясом. Загалом,