Фарширований лаваш, запечений в духовці
Фарширований лаваш , запечений в духовці – дуже популярна закуска, має множин варіантів приготування. Таке ласощі робиться досить швидко, але виходить гарним і ошатним на будь-якому столі! Ми розповімо вам сьогодні, ніж можна нафарширувати лаваш і здивувати всіх гостей.
Інгредієнти:
вірменський тонкий лаваш;
м'якоть яловичини – 300 г;
сир – за смаком;
перець солодкий болгарський – 1 шт.;
майонез;
томатний соус – 2 ст. ложки;
свіжа зелень – за смаком;
спеції.
Приготування
Лаваш промазуємо спочатку майонезом, потім томатним соусом. Подрібнюємо сир на тертці і викладаємо на лаваш. М'ясо перекручуємо і рівномірно розподіляємо наступним шаром. Помідори обполіскуємо, шаткуємо часточками і викладаємо зверху разом з подрібненим кубиком перцем. Посипаємо рясно всі рубаною зеленню, приправляємо спеціями і звертаємо щільним рулетом. Промазуємо фарширований лаваш майонезом і відправляємо на 20 хвилин у духовку.
Інгредієнти:
тонкий лаваш – 1 шт.;
солодкий перець – 1 шт.;
помідор – 1 шт.;
ковбаса – 200 г;
зелена цибуля;
кетчуп – за смаком;
сметана – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Лаваш розстилаємо і змащуємо сумішшю сметани і кетчупу. Зверху викладаємо кільця помідорів і перцю, присипаємо тертим сиром і подрібненою цибулею. Далі рівномірно розподіляємо по поверхні ковбасу, нарізану соломкою, і звертаємо лаваш рулетиком. Викладаємо заготовку на деко і запікаємо 20 хвилин до готовності.
Інгредієнти:
слабосолона сьомга – 200 г;
лаваш – 2 шт.;
сирний сир – 250 г;
салатні листя – за смаком;
майонез – 3 ст. ложки;
сметана – 3 ст. ложки;
часник – 3 зубчики.
Приготування
Лаваш розкладаємо на столі, промазуємо розм'якшений сирним сиром і викладаємо салатні листя. Сьомгу нарізаємо тоненькими скибочками і викладаємо поверх зелені. Далі накриваємо все другим листом лаваша. Для приготування пікантного соусу змішуємо в пиалке сметану, майонез і видавлений часник. Перемішуємо до однорідності і промазуємо цією сумішшю всю поверхню. Тепер звертаємо лаваш в рулет, затягуємо плівкою і прибираємо в холодильник. Через півгодини перекладаємо його на деко, знімаємо плівку, посипаємо тертим сиром і запікаємо 5 хвилин. Готову закуску розрізаємо на невеликі шматочки, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Фарширований лаваш з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Лаваш промазуємо спочатку майонезом, потім томатним соусом. Подрібнюємо сир на тертці і викладаємо на лаваш. М'ясо перекручуємо і рівномірно розподіляємо наступним шаром. Помідори обполіскуємо, шаткуємо часточками і викладаємо зверху разом з подрібненим кубиком перцем. Посипаємо рясно всі рубаною зеленню, приправляємо спеціями і звертаємо щільним рулетом. Промазуємо фарширований лаваш майонезом і відправляємо на 20 хвилин у духовку.
Рецепт фаршированого лаваша, запеченого в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Лаваш розстилаємо і змащуємо сумішшю сметани і кетчупу. Зверху викладаємо кільця помідорів і перцю, присипаємо тертим сиром і подрібненою цибулею. Далі рівномірно розподіляємо по поверхні ковбасу, нарізану соломкою, і звертаємо лаваш рулетиком. Викладаємо заготовку на деко і запікаємо 20 хвилин до готовності.
Фарширований лаваш з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Лаваш розкладаємо на столі, промазуємо розм'якшений сирним сиром і викладаємо салатні листя. Сьомгу нарізаємо тоненькими скибочками і викладаємо поверх зелені. Далі накриваємо все другим листом лаваша. Для приготування пікантного соусу змішуємо в пиалке сметану, майонез і видавлений часник. Перемішуємо до однорідності і промазуємо цією сумішшю всю поверхню. Тепер звертаємо лаваш в рулет, затягуємо плівкою і прибираємо в холодильник. Через півгодини перекладаємо його на деко, знімаємо плівку, посипаємо тертим сиром і запікаємо 5 хвилин. Готову закуску розрізаємо на невеликі шматочки, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лаваш з крабовими паличками
В якості одного з страв на святковому столі ми все частіше бачимо рулет з лаваша. Апетитна і смачна закуска, до того ж дуже легка у приготуванні, а
Рецепт сулугуні в лаваші
Лаваш з сулугуні - це неймовірно проста в приготуванні закуска з традиційних кавказьких інгредієнтів. Радимо їсти її з пилу з жару, тепленькою.
Фарширований лаваш
Тонкий лаваш – справжня знахідка для господинь. Завдяки різним комбінаціям начинок, з нього можна зробити, як ситні, так і дієтичне рулети. А в
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося