Лаваш з крабовими паличками
Лаваш з крабовими паличками – чудова і оригінальна закуска, яка стане прекрасною альтернативою добре знайомим нам бутербродів. Давайте розглянемо з вами цікаві і прості рецепти приготування цієї страви.
Інгредієнти:
лаваш тонкий вірменський – 2 шт.;
палички крабові – 300 г;
яйце – 4 шт.;
сир – 200 г;
зелень свіжа – 100 г;
майонез – 400 мл;
часник – 3 зубчики;
спеції.
Приготування
Отже, для приготування лаваша з крабовими паличками готуємо спочатку все інгредієнти: сир і розморожені палички шаткуємо на крупній терочке. Зелень обполіскуємо, просушуємо і дрібненько рубаємо. Яйця відварюємо і подрібнюємо на тертці. Далі змішуємо в одній мисочці сирок з крабовими паличками, а в іншій – майонез, зелень, спеції і видавлюємо часник. Тепер дістаємо тонкий лаваш і змащуємо повністю соусом одну сторону. Посипаємо начинкою і зверху накриваємо другим шаром. Повторюємо процедуру ще раз, а потім посипаємо тертими яйцями. Після цього скручуємо лаваш з крабовими паличками туго рулетом, загортаємо в плівку і прибираємо на півгодини в холодне місце для застигання.
Інгредієнти:
лаваш тонкий вірменський – 1 шт.;
палички крабові – 100 г;
вершковий сир – 150 г;
плавлений сирок – 1 шт.;
яйце – 3 шт.;
майонез – 4 ст. ложки;
часник – 4 зубчики;
спеції;
зелень.
Приготування
Сир твердих сортів натираємо на крупній тертці, а вершковий розминаємо виделкою. Зелень обполіскуємо, подрібнюємо і змішуємо з сиром, майонезом і сіллю. Ретельно все перемішуємо до однорідної консистенції. Яйця відварюємо і подрібнюємо на маленькій тертці, а крабові палички шаткуємо дрібним кубиком і додаємо до сирної маси, видавивши часник. Лаваш ріжемо смужками 10х35 см і викладаємо на край кожної невелику кількість начинки і звертаємо тугим рулетом. Потім заготовки в суміш збитого яйця і обсмажуємо вірменський лаваш з крабовими паличками з обох боків.
Інгредієнти:
консервована кукурудза – 280 м;
тонкий лаваш – 2 аркуша;
крабові палички – 450 г;
яйце – 5 шт.;
майонез;
сир – 100 р.
Приготування
Перший справою відварюємо до готовності яйця, чистимо їх, шаткуємо дрібними кубиками і змішати з консервованою кукурудзою. Крабові палички заздалегідь розморожуємо, ріжемо дрібненько і кладемо в миску. Додаємо тертий сир, кладемо трохи майонезу і ретельно перемішуємо всю начинку. На робочу поверхню викладаємо лист тонкого лавашу, наносимо його приготованою сумішшю, акуратно скручуємо в рулетик і промазуємо краю майонезом. Прибираємо його на 25 хвилин у холодильник, а потім дістаємо і нарізаємо порційними шматочками.
Інгредієнти:
корейська морква – 120 г;
тоненький лаваш – 1 шт.;
карбонад – 100 г;
сир – 200 г;
свіжий огірок – 2 шт.;
крабові палички – 120 г;
яйце – 3 шт.
Приготування
Яйця відварюємо до повної готовності, чистимо і подрібнюємо за допомогою тертці разом з карбонадом і сиром. Свіжі огірки шаткуємо на крупній тертці і разом з моркву злегка віджимаємо руками, щоб видалити зайву рідину. Всі інгредієнти розкладаємо по окремих тарілочках. Тепер розгортаємо на столі тонкий лаваш і викладаємо начинку в кілька рядів, чергуючи за кольором. Крабові палички шаткуємо тонкою соломкою і викладаємо зверху. Далі акуратно скручуємо все в рулетик і прибираємо його на 30 хвилин у холодне місце. Після закінчення часу нарізаємо закуску на порційні шматочки.
Рецепт лаваша з яйцями і крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування лаваша з крабовими паличками готуємо спочатку все інгредієнти: сир і розморожені палички шаткуємо на крупній терочке. Зелень обполіскуємо, просушуємо і дрібненько рубаємо. Яйця відварюємо і подрібнюємо на тертці. Далі змішуємо в одній мисочці сирок з крабовими паличками, а в іншій – майонез, зелень, спеції і видавлюємо часник. Тепер дістаємо тонкий лаваш і змащуємо повністю соусом одну сторону. Посипаємо начинкою і зверху накриваємо другим шаром. Повторюємо процедуру ще раз, а потім посипаємо тертими яйцями. Після цього скручуємо лаваш з крабовими паличками туго рулетом, загортаємо в плівку і прибираємо на півгодини в холодне місце для застигання.
Смажений лаваш з крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Сир твердих сортів натираємо на крупній тертці, а вершковий розминаємо виделкою. Зелень обполіскуємо, подрібнюємо і змішуємо з сиром, майонезом і сіллю. Ретельно все перемішуємо до однорідної консистенції. Яйця відварюємо і подрібнюємо на маленькій тертці, а крабові палички шаткуємо дрібним кубиком і додаємо до сирної маси, видавивши часник. Лаваш ріжемо смужками 10х35 см і викладаємо на край кожної невелику кількість начинки і звертаємо тугим рулетом. Потім заготовки в суміш збитого яйця і обсмажуємо вірменський лаваш з крабовими паличками з обох боків.
Фарширований лаваш з крабовими паличками і кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Перший справою відварюємо до готовності яйця, чистимо їх, шаткуємо дрібними кубиками і змішати з консервованою кукурудзою. Крабові палички заздалегідь розморожуємо, ріжемо дрібненько і кладемо в миску. Додаємо тертий сир, кладемо трохи майонезу і ретельно перемішуємо всю начинку. На робочу поверхню викладаємо лист тонкого лавашу, наносимо його приготованою сумішшю, акуратно скручуємо в рулетик і промазуємо краю майонезом. Прибираємо його на 25 хвилин у холодильник, а потім дістаємо і нарізаємо порційними шматочками.
Смачний лаваш з корейською морквою і крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо до повної готовності, чистимо і подрібнюємо за допомогою тертці разом з карбонадом і сиром. Свіжі огірки шаткуємо на крупній тертці і разом з моркву злегка віджимаємо руками, щоб видалити зайву рідину. Всі інгредієнти розкладаємо по окремих тарілочках. Тепер розгортаємо на столі тонкий лаваш і викладаємо начинку в кілька рядів, чергуючи за кольором. Крабові палички шаткуємо тонкою соломкою і викладаємо зверху. Далі акуратно скручуємо все в рулетик і прибираємо його на 30 хвилин у холодне місце. Після закінчення часу нарізаємо закуску на порційні шматочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з крабовими паличками і помідорами
Поєднання крабових паличок і помідорів в салаті бездоганно, вони відмінно гармонують один з одним. Салат має своєрідний смак, виходить соковитим і в
Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
Морський салат з крабовими паличками
Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке
Салат з крабовими паличками
Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.