Вернуться назад Распечатать

Лаваш з крабовими паличками

Лаваш з крабовими паличками
Лаваш з крабовими паличками – чудова і оригінальна закуска, яка стане прекрасною альтернативою добре знайомим нам бутербродів. Давайте розглянемо з вами цікаві і прості рецепти приготування цієї страви.

Рецепт лаваша з яйцями і крабовими паличками


Інгредієнти:

  • лаваш тонкий вірменський – 2 шт.;

  • палички крабові – 300 г;

  • яйце – 4 шт.;

  • сир – 200 г;

  • зелень свіжа – 100 г;

  • майонез – 400 мл;

  • часник – 3 зубчики;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, для приготування лаваша з крабовими паличками готуємо спочатку все інгредієнти: сир і розморожені палички шаткуємо на крупній терочке. Зелень обполіскуємо, просушуємо і дрібненько рубаємо. Яйця відварюємо і подрібнюємо на тертці. Далі змішуємо в одній мисочці сирок з крабовими паличками, а в іншій – майонез, зелень, спеції і видавлюємо часник. Тепер дістаємо тонкий лаваш і змащуємо повністю соусом одну сторону. Посипаємо начинкою і зверху накриваємо другим шаром. Повторюємо процедуру ще раз, а потім посипаємо тертими яйцями. Після цього скручуємо лаваш з крабовими паличками туго рулетом, загортаємо в плівку і прибираємо на півгодини в холодне місце для застигання.

    Смажений лаваш з крабовими паличками


    Інгредієнти:

  • лаваш тонкий вірменський – 1 шт.;

  • палички крабові – 100 г;

  • вершковий сир – 150 г;

  • плавлений сирок – 1 шт.;

  • яйце – 3 шт.;

  • майонез – 4 ст. ложки;

  • часник – 4 зубчики;

  • спеції;

  • зелень.


  • Приготування
    Сир твердих сортів натираємо на крупній тертці, а вершковий розминаємо виделкою. Зелень обполіскуємо, подрібнюємо і змішуємо з сиром, майонезом і сіллю. Ретельно все перемішуємо до однорідної консистенції. Яйця відварюємо і подрібнюємо на маленькій тертці, а крабові палички шаткуємо дрібним кубиком і додаємо до сирної маси, видавивши часник. Лаваш ріжемо смужками 10х35 см і викладаємо на край кожної невелику кількість начинки і звертаємо тугим рулетом. Потім заготовки в суміш збитого яйця і обсмажуємо вірменський лаваш з крабовими паличками з обох боків.

    Фарширований лаваш з крабовими паличками і кукурудзою


    Інгредієнти:

  • консервована кукурудза – 280 м;

  • тонкий лаваш – 2 аркуша;

  • крабові палички – 450 г;

  • яйце – 5 шт.;

  • майонез;

  • сир – 100 р.


  • Приготування
    Перший справою відварюємо до готовності яйця, чистимо їх, шаткуємо дрібними кубиками і змішати з консервованою кукурудзою. Крабові палички заздалегідь розморожуємо, ріжемо дрібненько і кладемо в миску. Додаємо тертий сир, кладемо трохи майонезу і ретельно перемішуємо всю начинку. На робочу поверхню викладаємо лист тонкого лавашу, наносимо його приготованою сумішшю, акуратно скручуємо в рулетик і промазуємо краю майонезом. Прибираємо його на 25 хвилин у холодильник, а потім дістаємо і нарізаємо порційними шматочками.

    Смачний лаваш з корейською морквою і крабовими паличками


    Інгредієнти:

  • корейська морква – 120 г;

  • тоненький лаваш – 1 шт.;

  • карбонад – 100 г;

  • сир – 200 г;

  • свіжий огірок – 2 шт.;

  • крабові палички – 120 г;

  • яйце – 3 шт.
  • Лаваш з крабовими паличками


    Приготування
    Яйця відварюємо до повної готовності, чистимо і подрібнюємо за допомогою тертці разом з карбонадом і сиром. Свіжі огірки шаткуємо на крупній тертці і разом з моркву злегка віджимаємо руками, щоб видалити зайву рідину. Всі інгредієнти розкладаємо по окремих тарілочках. Тепер розгортаємо на столі тонкий лаваш і викладаємо начинку в кілька рядів, чергуючи за кольором. Крабові палички шаткуємо тонкою соломкою і викладаємо зверху. Далі акуратно скручуємо все в рулетик і прибираємо його на 30 хвилин у холодне місце. Після закінчення часу нарізаємо закуску на порційні шматочки.