Фарширований лук
Фарширований лук – досить оригінальне і незвичайне блюдо, яке неодмінно вразить і захопить всіх гостей. Готується воно досить швидко, але виходить неймовірно соковитим і смачним. Ми розповімо вам, як правильно фарширувати цибулю.
Інгредієнти:
цибулина – 5 шт.;
масло рослинне – 30 мл;
фарш індички – 250 г;
яйце – 1 шт.;
печериці – 150 г;
біле сухе вино – 30 мл;
соус соєвий – 100 мл;
картопляний крохмаль – 10 р.
Приготування
Чистимо цибулину і акуратно видаляємо з неї серединку. Для цього нижню частину трохи підрізаємо, щоб овоч був стійким, але сік при цьому не витікав. Зрізаємо зверху приблизно половину цибулини і вирізаємо з неї серединку так, щоб залишилося всього 2 зовнішніх шари цибулі. Гливи гарненько промиваємо і дрібненько ріжемо. Потім гриби висипаємо на сковороду з маслом і пасеруємо до золотистого кольору і повного випаровування рідини. До обсмажених грибів додаємо фарш індички, вливаємо соєвий соус біле вино. Ретельно перемішуємо, знімаємо з вогню і охолоджуємо. Потім додаємо сире яйце і злегка збиваємо масу віночком. У кожну цибулину додаємо трохи крохмалю, а потім наповнюємо заготовки теплою начинкою. Перекладаємо фарширований лук на деко і запікаємо в духовці близько 30 хвилин при 180 градусах. Готовий лук, фарширований грибами поливаємо соєвим соусом і подаємо до столу.
Інгредієнти:
яловичий фарш – 400 г;
цибулина – 5 шт.;
масло рослинне – 4 ст. ложки;
вода – 1 ст.;
рис – 05 ст.
Для соусу:
цибулина – 1 шт.;
пюре томатне – 3 ст. ложки;
спеції;
морква – 1 шт.
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і висипаємо в готовий м'ясний фарш. Приправляємо суміш спеціями за смаком і ретельно перемішуємо. Рис заздалегідь відварюємо до готовності, відкидаємо на друшляк, а потім викладаємо до м'яса. У цибулин зрізаємо денця, очищаємо і відварюємо в злегка підсоленій воді. Потім розбираємо акуратно на окремі оболонки і наповнюємо їх фаршем. Готуємо страву на пару в мультиварці або в соусі. Для його приготування, цибулину обробляємо, рубаємо півкільцями, а моркву чистимо і нарізаємо соломкою. У жаровню наливаємо трохи масла, викладаємо овочі і пасеруємо їх до м'якості. Далі кладемо томатне пюре, вливаємо воду, підсолюємо і перчимо за смаком. Після цього акуратно опускаємо в соус фаршировані цибулини і тушкуємо на самому слабенькому вогні під кришкою хвилин 35-40.
Рецепт фаршированого лука
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину і акуратно видаляємо з неї серединку. Для цього нижню частину трохи підрізаємо, щоб овоч був стійким, але сік при цьому не витікав. Зрізаємо зверху приблизно половину цибулини і вирізаємо з неї серединку так, щоб залишилося всього 2 зовнішніх шари цибулі. Гливи гарненько промиваємо і дрібненько ріжемо. Потім гриби висипаємо на сковороду з маслом і пасеруємо до золотистого кольору і повного випаровування рідини. До обсмажених грибів додаємо фарш індички, вливаємо соєвий соус біле вино. Ретельно перемішуємо, знімаємо з вогню і охолоджуємо. Потім додаємо сире яйце і злегка збиваємо масу віночком. У кожну цибулину додаємо трохи крохмалю, а потім наповнюємо заготовки теплою начинкою. Перекладаємо фарширований лук на деко і запікаємо в духовці близько 30 хвилин при 180 градусах. Готовий лук, фарширований грибами поливаємо соєвим соусом і подаємо до столу.
Фарширований м'ясом цибулю
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і висипаємо в готовий м'ясний фарш. Приправляємо суміш спеціями за смаком і ретельно перемішуємо. Рис заздалегідь відварюємо до готовності, відкидаємо на друшляк, а потім викладаємо до м'яса. У цибулин зрізаємо денця, очищаємо і відварюємо в злегка підсоленій воді. Потім розбираємо акуратно на окремі оболонки і наповнюємо їх фаршем. Готуємо страву на пару в мультиварці або в соусі. Для його приготування, цибулину обробляємо, рубаємо півкільцями, а моркву чистимо і нарізаємо соломкою. У жаровню наливаємо трохи масла, викладаємо овочі і пасеруємо їх до м'якості. Далі кладемо томатне пюре, вливаємо воду, підсолюємо і перчимо за смаком. Після цього акуратно опускаємо в соус фаршировані цибулини і тушкуємо на самому слабенькому вогні під кришкою хвилин 35-40.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фарширований перець у духовці
Перець, фарширований м'ясом, овочами, сиром - вишукане блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. І сьогодні ми розповімо, як приготувати
Фарширована картопля
Картопля - універсальний продукт, з якого можна зробити безліч цікавих і оригінальних страв. І сьогодні ми детально розберемося, як його смачно
Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо
Фарширований омлет
Омлет - блюдо, яке знайоме багатьом. А чи знаєте ви, що його можна урізноманітнити і подати на сніданок оригінальним способом? І сьогодні ми
Картопля, фарширована грибами
Картопля, фарширована грибами - смачне і чудове блюдо, яке неодмінно прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Пропонуємо вашій увазі
Фаршировані печериці, запечені в духовці
Фаршировані печериці, запечені в духовці - чудове блюдо для святкового або фуршетного столу. Така вишукана страва неодмінно викличе захоплення ваших