Котлети з вівсяних пластівців
Якщо ви шукали текстурне довершення до вашого ідеального рецепту котлет, то це вівсяні пластівці. М'ясні котлети з вівсянкою стають трохи більш щільними і поживними, а якщо ви дотримуєтесь посту, чи з якоїсь причини не вживаєте продукти тваринного походження - вівсяні котлетки з овочами і грибами стануть ідеальним рецептом.
Інгредієнти:
консервована сьомга - 420 г;
вівсяні пластівці - 78 г;
молоко - 65 мл;
білий цибулю - 35 г;
зелень;
вершкове масло - 16 р.
Приготування
Консервовану сьомгу розминаємо з допомогою виделки. З'єднуємо вівсяні пластівці з теплим молоком, перемішуємо, додаємо спеції із зеленню, трохи масла і накриваємо кришкою, тарілкою, або харчовою плівкою. Коли пластівці злегка розбухнуть і стануть клейкими, перемішайте їх з рибою і дрібно нарізаною цибулею, а з отриманої суміші зліпити невеликі котлетки, товщиною близько 15 див. Перед обсмажуванням котлети можна занурити в яйце.
Інгредієнти:
вода - 1 л;
вівсяні пластівці (швидкого приготування)- 420 г;
білий цибулю - 76 г;
рослинне масло - 18 мл;
томатний соус - 65 г;
волоські горіхи - 70 г;
сушений часник і цибуля - 2 ч. ложки;
сушений базилік - 1 ч. ложка.
Приготування
Довівши температуру духовки до 175°С, беремося за підготовку вівсяних пластівців. Доводимо воду до кипіння, додаємо вівсянку, накриваємо посуд кришкою і зменшуємо вогонь до мінімального. Варимо пластівці 5-10 хвилин, залежно від вказівок в інструкції (вівсянка повинна стати м'якою, а вся вода - вбратися). Змішуємо відварні пластівці з подрібненою цибулею, олією, томатним соусом, дрібно нарізаними горіхами, сушеними травами і спеціями. Готову суміш для пісних котлет з вівсянки ділимо на порції рівного розміру, формуем їх у котлетки і викладаємо на пергамент. Деко з котлетами ставимо в духовку на 15 хвилин.
Інгредієнти:
яловичина - 1 кг;
бульйонний кубик - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
будь гострий соус - за смаком;
вівсяні пластівці - 90 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати котлети з вівсянки з кубиком, сам бульйонний кубик слід дуже ретельно розкришити і збити з курячим яйцем і парою крапель будь-якого гострого соусу, начебто «Табаско». Додайте збите яйце до фаршу разом з вівсяними пластівцями, фінально ретельно перемішайте і розділіть на порції рівного розміру (всього вийде близько 6 котлет). Викладіть котлети на пергамент і поставте під гриль по 10 хвилин з кожного боку, або обсмажте на олії до повної готовності.
Ще один рецепт пісних котлет передбачає наявність тофу в своїй основі. Завдяки сиру з соєвого молока котлети виходять соковитими і ніжними. Якщо ви хочете повторити цей же рецепт, але не веганскої версії, то просто замініть тофу звичайним сиром.
Інгредієнти:
тофу - 250 г;
вівсяні пластівці - 110 г;
хлібна крихта - 60 г;
борошно - 40 г;
арахіс - 80 г;
овочевий бульйон - 50 мл;
свіжі гриби - 400 р;
білий цибуля - 80 г;
часник - 30 р;
вода - 240 мл
Приготування
Духовку розігріваємо до 175°С. Тофу кришимо і змішуємо з вівсянкою, борошном і хлібної крихтою. Кришимо арахіс і додаємо туди ж.
На розігрітій сковороді пасеруємо білий цибулю з подрібненими грибами і часником, чекаючи моменту, коли з поверхні випарується вся зайва волога. Додаємо гриби до сухої суміші інгредієнтів і вливаємо воду, а також овочевий бульйон. Маса не повинна бути занадто сухий або рідкої, просто досить клейкою для того, щоб з неї можна було сформувати котлети. Зліплені котлети з вівсянки з грибами можна обсмажити до рум'яної скоринки на простому олії, а можна запекти по 10 хвилин з кожного боку.
Рибні котлети з вівсянки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Консервовану сьомгу розминаємо з допомогою виделки. З'єднуємо вівсяні пластівці з теплим молоком, перемішуємо, додаємо спеції із зеленню, трохи масла і накриваємо кришкою, тарілкою, або харчовою плівкою. Коли пластівці злегка розбухнуть і стануть клейкими, перемішайте їх з рибою і дрібно нарізаною цибулею, а з отриманої суміші зліпити невеликі котлетки, товщиною близько 15 див. Перед обсмажуванням котлети можна занурити в яйце.
Пісні котлети з вівсянки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Довівши температуру духовки до 175°С, беремося за підготовку вівсяних пластівців. Доводимо воду до кипіння, додаємо вівсянку, накриваємо посуд кришкою і зменшуємо вогонь до мінімального. Варимо пластівці 5-10 хвилин, залежно від вказівок в інструкції (вівсянка повинна стати м'якою, а вся вода - вбратися). Змішуємо відварні пластівці з подрібненою цибулею, олією, томатним соусом, дрібно нарізаними горіхами, сушеними травами і спеціями. Готову суміш для пісних котлет з вівсянки ділимо на порції рівного розміру, формуем їх у котлетки і викладаємо на пергамент. Деко з котлетами ставимо в духовку на 15 хвилин.
Рецепт котлет з вівсяних пластівців з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати котлети з вівсянки з кубиком, сам бульйонний кубик слід дуже ретельно розкришити і збити з курячим яйцем і парою крапель будь-якого гострого соусу, начебто «Табаско». Додайте збите яйце до фаршу разом з вівсяними пластівцями, фінально ретельно перемішайте і розділіть на порції рівного розміру (всього вийде близько 6 котлет). Викладіть котлети на пергамент і поставте під гриль по 10 хвилин з кожного боку, або обсмажте на олії до повної готовності.
Пісні котлети з вівсяних пластівців з грибами
Ще один рецепт пісних котлет передбачає наявність тофу в своїй основі. Завдяки сиру з соєвого молока котлети виходять соковитими і ніжними. Якщо ви хочете повторити цей же рецепт, але не веганскої версії, то просто замініть тофу звичайним сиром.
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 175°С. Тофу кришимо і змішуємо з вівсянкою, борошном і хлібної крихтою. Кришимо арахіс і додаємо туди ж.
На розігрітій сковороді пасеруємо білий цибулю з подрібненими грибами і часником, чекаючи моменту, коли з поверхні випарується вся зайва волога. Додаємо гриби до сухої суміші інгредієнтів і вливаємо воду, а також овочевий бульйон. Маса не повинна бути занадто сухий або рідкої, просто досить клейкою для того, щоб з неї можна було сформувати котлети. Зліплені котлети з вівсянки з грибами можна обсмажити до рум'яної скоринки на простому олії, а можна запекти по 10 хвилин з кожного боку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з сьомги
Якщо ви любите рибні котлети, то вам точно сподобається ця стаття. У ній ми розповімо, як приготувати смачні і соковиті котлети з сьомги, які
Котлети з щуки з салом
Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
Вівсяні котлети
Вівсянка - дуже корисна крупа, яку використовують у приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про котлетки, основним компонентом
Котлети з яловичого фаршу
Котлети - страва, яку обожнюють і дорослі, і діти. Вони прекрасно підходять до різноманітних гарнірів. І сьогодні мова піде про ніжних і соковитих
Котлети з глив - рецепти
Котлети - смачне блюдо, яке обожнюють багато. Вони можуть бути не тільки м'ясні, але й рибними, овочевими, грибними. І зараз ми розповімо, як
Соєві котлети
Соєві котлети - це чудове ситне блюдо, для тих, хто тримає піст і для вегетаріанців. У нашій статті ми розповімо, як зробити котлетки з соєвого фаршу