Пиріг з рибою і картоплею

Картопляний пиріг з рибою
Інгредієнти:
Для картопляного пюре:
Для рибної начинки:
Приготування
Очищені картопляні бульби кладемо в каструлю з киплячою водою і відварюємо до м'якості. Також чинимо і з горошком. Розтираємо картоплю і горох в пюре з вершковим маслом і пучкою солі. Додаємо лимонну цедру.
Ставимо за духовку розігріватися до 200°С.
Підігріваємо Молоко з лавровим листом, кладемо в нього рибне філе відварюємо. Дістаємо шматочки риби з молока і перекладаємо на тарілку.
Пасеруємо цибулю з морквою до напівготовності, додаємо пропущений через прес часник, перемішуємо, чекаємо ще 30 секунд. Додаємо до засмажки борошно і заливаємо все молоком, в якому варилася риба. Коли в сковороді утворюється густий соус, доповнюємо його гірчицею і виливаємо у форму для випікання. Розподіляємо в соусі шматочки риби, посипаємо сиром і поливаємо соком лимона. Покриваємо вміст форми картопляним пюре і ставимо в духовку на 40 хвилин.
Цей класичний англійський картопляний пиріг можна робити і з рибними консервами, якщо є необхідність заощадити.
Рецепт холодцю рибного пирога з картоплею
Якщо ви шукайте бюджетний рецепт рибного пирога, то перед вами найкращий варіант. Заливний пиріг з картоплею і кількою стане ситним фаворитом всієї родини, рецептом якого вас проситимуть поділитися ще не один раз.
Інгредієнти:
Приготування
Картопля очищаємо, миємо й відварюємо в підсоленій воді до напівготовності. Цибулю ріжемо кільцями і пасеруємо, поки він не стане прозорим. Бульби ріжемо кружальцями і викладаємо єдиним шаром на дно будь глибокого посуду для запікання, зверху розподіляємо шар цибулі, за ним - очищених від нутрощів і хребта кільок. Готуємо просте тісто з вершків, яєць та борошна. Приправляємо тісто на смак і заливаємо їм всі інгредієнти. Ставимо пиріг в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин або до тих пір, поки рибний пиріг з картоплею не покриється характерною золотисто-коричневою скоринкою. Перед подачею охолодити страва хвилин 15.
Рибний пиріг з картоплею - рецепт
Цей відкритий пиріг на пісочному тісті - звичайний кіш, приготований не зовсім стандартним для французів способом.
Інгредієнти:

Приготування
Просте пісочне тісто розкачуємо і викладаємо на дно 25 см форми для випікання. Дно основи наколюємо виделкою, зверху кладемо лист пергаменту і всипаємо будь-яку крупу. Випікаємо основу 10 хвилин при 180°С, знімаємо папір і готуємо ще 5 хвилин. Розкладаємо по основі скибочки риби, кружечки попередньо відвареної картоплі і подрібнену зелень. Заливаємо пиріг зі збитими вершками і сіллю яйцями, а потім ставимо назад в духовку ще на півгодини. Коли пиріг з картоплею і рибою зарум'яниться, а центр повністю схопиться і не буде колихатися при русі, страву можна вважати готовим.
Рекомендуємо добрі рецепти

М'ясний пиріг в духовці - рецепт
М'ясний пиріг - завжди виграшний варіант ситної і смачної випічки, яка стане чудовим частуванням для всієї родини. Приготувати м'ясний пиріг можна

Пиріг з рисом і рибою
Рибні пироги були популярні ще з часів знаменитих розтягаїв, проте з часом господині придумали додавати у випічку рис і картоплю щоб зробити страву

Рибний пиріг на кефірі
Про користь риби для нашого харчування говорять багато лікарі і дієтологи. Щоб урізноманітнити ваше меню пропонуємо кілька цікавих рецептів рибного