Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Оселедцеве масло рецепт приготування

Оселедцеве масло рецепт приготування

26-03-2015, 19:41
3 087
Оселедцеве масло рецепт приготування
Масло з оселедця - елементарна закуска, яка готується дуже швидко і може бути намазана на гренку і подана до салату або просто так, в якості самостійної закуски. Канапе з оселедцевим маслом добре йде не тільки під міцні напої, але і може стати частиною вашого обіду, оскільки, на відміну від цілої оселедця, олія з нею в складі брати з собою і використовувати куди легше. Словом, не страва, а суцільний ідеал. Давайте готувати!

Оселедцеве масло - класичний рецепт


Інгредієнти:

  • вершкове масло - 185 г;

  • філе слабосоленої оселедця - 80 р.


  • Приготування
    Щоб уберегти себе і гостей від неприємних сюрпризів перед приготуванням масла перевірте рибне філе на наявність залишків реберних кісток. Якщо такі є - видаліть їх. Очищене філе кладемо в чашу блендера і пюрируем з м'яким маслом. Якщо блендера немає, рибу можна пропустити з маслом через м'ясорубку, ну а якщо і з м'ясорубкою не склалося - розімніть інгредієнти виделкою до однорідності. На цьому приготування оселедцевого масла закінчується, база є, а урізноманітнити її власними доповненнями можна на свій смак. Почніть з простих інгредієнтів начебто свіжої зелені і свежемолого перцю.

    Смачне оселедцеве масло з морквою


    Цей рецепт оселедцевого масла включає в свій склад моркву і майонез - перша додає страві трохи кольору і солодощі, а другий робить масло м'яким.
    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 86 г;

  • філе оселедця - 90 г;

  • майонез - 55 г;

  • гірчиця - 20 р;

  • морква - 67 р.


  • Приготування
    Очищену моркву відварюємо до повної готовності, але не развариваем в пюре. Натираємо моркву на дрібній тертці і змішуємо з гірчицею і майонезом. Оселедець пропускаємо через м'ясорубку разом з маслом або просто розминаємо виделкою так, щоб отримати пюреобразную масу. Додаємо оселедцеве масло до морквяної суміші і ретельно перемішуємо. Якщо закуска виходить надто густий - додати ще масла. Також перевірте масло на солоність - якщо оселедець була недостатньо солоної, то може знадобитися невелика щіпка солі.

    Оселедцеве масло з плавленим сиром в домашніх умовах


    Крім майонезу зробити масло м'якше і приємніше на смак може допомогти плавлений сирок. Не варто боятмся додавати його до рибного філе - вони складають прекрасну пару.
    Інгредієнти:

  • плавлений сир - 135 г;

  • вершкове масло - 180 г;

  • молоко - 50 мл;

  • сік і цедра половинки лимона;

  • червоний перець - 2 р;

  • філе копченої оселедця - 230 г;

  • зелень.


  • Приготування
    Збиваємо масло кімнатної температури з плавленим сиром і молоком до отримання однорідної і повітряної маси. Змішуємо масло з цедрою і соком лимона, додаємо щіпку червоного перцю і січену зелень. Виделкою тиснемо очищене від кісток філе копченої оселедця і змішуємо його з масляно-сирною масою. Пробуємо масло і доповнюємо спеціями на свій розсуд.

    Як приготувати оселедцеве масло?


    Щоб додати маслу текстури, можна змішати його з дрібно нарізаними свіжими овочами та зеленню. Закуску можна подавати на вечірці на окремому блюді, оточеному заздалегідь підготовленими грінками або крекерами, щоб кожен гість міг самостійно спорудити свій бутерброд з оселедцевим маслом.
    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 187 г;

  • філе оселедця - 90 г;
  • Оселедцеве масло рецепт приготування

  • солодкий перець - 40 г;

  • фіолетовий цибуля - 40 г;

  • зелень;

  • молоко або вершки - 30 мл


  • Приготування
    Оселедцеве філе очистити від залишків реберних кісток і збиваємо за допомогою блендера разом з м'яким маслом і вершками. Окремо рубаємо солодкий перець і цибулю з зеленню, додаємо овочі в масло і перемішуємо.Подаємо м'яким або залишаємо застигнути на півгодини в холодильнику.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з оселедця
    Салат з оселедця
    Знаменита "Шуба" вже давно набила оскомину багатьом господиням, і якщо ви одна з них, то для наступного застілля можете сміливо випробувати один з
    Паштет з оселедця
    Паштет з оселедця
    Солона оселедець з цибулею - звичне блюдо на святковому або буденному столі. Але, що якщо урізноманітнити це популярне блюдо, і приготувати паштет з
    Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
    Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
    Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
    Закуска з оселедця
    Закуска з оселедця
    Оселедець - смачна і корисна риба, в якій містяться речовини, необхідні нашому організму. З неї можна приготувати чудові закуски, які прикрасять як
    Ікра оселедця
    Ікра оселедця
    А чи знаєте ви, що зі звичайного солоного оселедця можна зробити приголомшливо смачну ікру для бутербродів? Ні! Тоді читаємо наші цікаві рецепти і