Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати сирний суп?

Як приготувати сирний суп?

26-03-2015, 19:05
759
Як приготувати сирний суп?
Якщо холодильник порожній, а треба терміново приготувати смачне і ситне перше блюдо, є відмінне рішення питання. Таке як приготувати оригінальний і красивий сирний суп на основі популярного в радянські часи продукту - плавленого сирка. По старій пам'яті один або кілька цих сріблястих брусочків завжди водиться в кутах холодильника.
Виробники випускають в даний час плавлені сирки з різними смаками і наповнювачами (бекон, зелень, гриби, паприкою), а також з різною жирністю. Це відмінний варіант для приготування супу з різними смаками і компонентами.
Отже, як приготувати сирний суп?
Ось рецепт сирного супу на 3 літри води:

  • 3 плавлених сирків з будь-яким смаком;

  • 2-3 середні картоплини;

  • 1 морква;

  • 1 цибулина;

  • сіль, перець, спеції, зелень за смаком.


  • Якщо ви бажаєте змінити кількість супу в більшу або меншу сторону, беріть кількість води з розрахунку 1 сирок на 1 літр води.
    Поставте на вогонь каструлю з водою, поки закипає води, картоплю треба очистити і нарізати кубиками або соломкою. Закладайте в суп, картоплю і варіть до половини готовності на середньому вогні.
    Дрібно нарізану цибулю і натертий на дрібну тертку моркву страхуються на рослинному маслі до золотистого кольору і також додаються до супу.
    Суп слід посолити, поперчити за смаком, добре додати запашні трави - чабер, майоран, орегано, петрушка.
    Після того як картопля наполовину зварився, в суп додаються терті на крупній тертці сирки. Якщо зробити це раніше, картопля може не проваритися. За час, що залишився сир розплавиться і рівномірно розподілиться по рідини супу. Натирати його краще після 15 хвилин заморозки, коли сирок стане твердіше.
    Доваривается суп на повільному вогні до повного розчинення сиру і готовності картоплі. На останніх хвилинах додається зелень, часник після того як сирний суп приготований, йому потрібно дати настоятися 10 хвилин.
    Відмінна варіація рецепту, як приготувати овочевий сирний суп пюре - взяти більше картоплі, або замінити його на рівнозначну кількість цвітної капусти, броколі. Після повного приготування овочів, але до закладання тертого сиру, овочі виймаються з бульйону і подрібнюються блендером або протирають через сито.
    Також добре в цьому супі відчувають себе квасоля, солодкий перець, кукурудза та інші овочі, гриби, головне - не переборщити і не зробити з сирного супу овочевий суп з сиром.
    Подають сирний суп зі сметаною, свіжим хлібом або хрусткими грінками, сухариками.
    В якості основи окрім овочевого можна взяти рибний, грибний або м'ясний бульйон, вибравши для заправки сирки з потрібними смаками або класичні вершкові.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Вегетаріанські супи
    Вегетаріанські супи
    Для того щоб стати шанувальником вегетаріанських супів не обов'язково бути членом товариства захисту тварин, адже такі смачні супи і наваристы навіть
    Сирний суп з морепродуктів
    Сирний суп з морепродуктів
    Коли хочеться поїсти чогось смачного, поживного, то варто зварити смачний сирний суп з морепродуктів. Повірте - ні ви, ні ваша сім'я не залишитеся
    Сирний суп-пюре
    Сирний суп-пюре
    У багатьох кухнях світу сирний суп-пюре займає почесне місце. Його можна готувати з різноманітними інгредієнтами, все залежить від вашої фантазії. Ми
    Сирний суп з ковбасою
    Сирний суп з ковбасою
    Всі ми з вами звикли до традиційних гарячих супів, таким як борщ, щі, гороховий супчик. Але сьогодні ми хочемо запропонувати вам рецепт
    Рецепт сирного супу з куркою
    Рецепт сирного супу з куркою
    Гарячі страви покращують роботу травної системи і, звичайно, вони повинні бути на нашому столі регулярно. І якщо вам набридли класичні супи, тоді
    Сирний сирок - рецепт
    Сирний сирок - рецепт
    Сирний сирок - смачне і корисне ласощі, яке дуже легко приготувати в домашніх умовах. І зараз ми вам підкажемо декілька простих рецептиков цієї