Сирний сирок - рецепт
Сирок - десерт, який легко приготувати вдома з сиркової маси, а найголовніше сирки, приготовлені вдома набагато смачніше і корисніше магазинних. Нижче розповімо, як приготувати сирні сирки у себе вдома.
Інгредієнти:
шоколад гіркий - 250 г;
сир - 450 г;
масло вершкове - 50 г;
ванілін - 1 ч. ложка;
молоко згущене - для начинки;
цукрова пудра - 3 ст. ложки.
Приготування
Шоколад розламуємо і розтоплюємо в мікрохвильовці. Силіконові форми змащуємо розтопленим шоколадом і ставимо в морозилку на 15 хвилин. Дістаємо форми з морозилки повторно змащуємо, і знову відправляємо застигати в морозилку. В цей час блендером для отримання однорідної маси змішуємо сир , розм'якшене вершкове масло, цукрову пудру і ванілін. Формочки наповнюємо сирною сумішшю і робимо в сирі невеликі поглиблення і кладемо в них згущене молоко. Зверху викладаємо залишився сир. Верхівку сиру змащуємо залишилися шоколадом і відправляємо форми в морозильну камеру для застигання. Після цього акуратно вивертаємо формочки, дістаємо сирки.
Інгредієнти:
сир - 200 г;
ювілейне печиво - 100 г;
йогурт без добавок - 4 ст. ложки;
горіхи волоські - 50 г;
цукор - 2 ст. ложки;
какао - 2 ст. ложки;
ванілін.
Для глазурі:
молоко - 1 ст. ложка;
цукор - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 30 г;
какао - 2 ст. ложки.
Приготування
Горіхи подрібнюємо, але не дуже дрібно, печиво подрібнюємо в блендері. Сир, йогурт , цукор, ванілін, какао змішуємо до однорідної маси. Додаємо до сиру печиво і горіхи і ретельно перемішуємо. З отриманої маси формуємо батончики і відправляємо їх на кілька хвилин у морозилку. В цей час готуємо глазур, змішуємо какао, молоко, масло і цукор. Підігріваємо на водяній бані до отримання однорідної маси. Рівномірно опускаємо наші батончики в глазурі, даємо їй застигнути і наші готові сирки.
Інгредієнти:
сир - 600 г;
цукор - 8 ст. ложок;
вершкове масло - 50 г;
сметана - 4 ст. ложки;
ванілін.
Для глазурі:
темний шоколад - 150 г;
рослинна олія - 4 ст. ложки.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо. Всі інші інгредієнти подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна або блендера. До сиркової маси додаємо розтоплене масло, перемішуємо і розкладаємо у формочки (можна використовувати одноразові стаканчики). Відправляємо наші сирки в морозилку на всю ніч. Готові завмерлі сирки звільняємо з формочок. Готуємо глазур, для цього шоколад розламуємо на шматочки, додаємо масло і розтоплюємо шоколад повністю. Поливаємо глазур'ю наші сирки і відправляємо морозильну камеру. Глазур застигла, сирки готові.
Рецепт сирного сирка
Інгредієнти:
Приготування
Шоколад розламуємо і розтоплюємо в мікрохвильовці. Силіконові форми змащуємо розтопленим шоколадом і ставимо в морозилку на 15 хвилин. Дістаємо форми з морозилки повторно змащуємо, і знову відправляємо застигати в морозилку. В цей час блендером для отримання однорідної маси змішуємо сир , розм'якшене вершкове масло, цукрову пудру і ванілін. Формочки наповнюємо сирною сумішшю і робимо в сирі невеликі поглиблення і кладемо в них згущене молоко. Зверху викладаємо залишився сир. Верхівку сиру змащуємо залишилися шоколадом і відправляємо форми в морозильну камеру для застигання. Після цього акуратно вивертаємо формочки, дістаємо сирки.
Сирки в шоколаді
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування
Горіхи подрібнюємо, але не дуже дрібно, печиво подрібнюємо в блендері. Сир, йогурт , цукор, ванілін, какао змішуємо до однорідної маси. Додаємо до сиру печиво і горіхи і ретельно перемішуємо. З отриманої маси формуємо батончики і відправляємо їх на кілька хвилин у морозилку. В цей час готуємо глазур, змішуємо какао, молоко, масло і цукор. Підігріваємо на водяній бані до отримання однорідної маси. Рівномірно опускаємо наші батончики в глазурі, даємо їй застигнути і наші готові сирки.
Ванільний сирний сирок
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо. Всі інші інгредієнти подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна або блендера. До сиркової маси додаємо розтоплене масло, перемішуємо і розкладаємо у формочки (можна використовувати одноразові стаканчики). Відправляємо наші сирки в морозилку на всю ніч. Готові завмерлі сирки звільняємо з формочок. Готуємо глазур, для цього шоколад розламуємо на шматочки, додаємо масло і розтоплюємо шоколад повністю. Поливаємо глазур'ю наші сирки і відправляємо морозильну камеру. Глазур застигла, сирки готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадний пудинг - рецепт
Якщо ви вирішили порадувати діточок шоколадним пудингом, але не знаєте як підійти до приготування цього десерту, то наші рецепти допоможуть вам. А ще
Глазуровані сирки - рецепт
Глазуровані сирки - улюблені ласощі багатьох людей. Але бачачи складу цього продукту, не хочеться купувати його в магазині. З цієї причини ми хочемо
Вишня в шоколаді
Вишня в шоколаді - це дивовижно смачні шоколадні цукерки, які хочеться їсти знову і знову. Любите це ласощі? Тоді вам точно сподобається наша стаття.
Шоколадне масло в домашніх умовах
Шоколадне масло - смачний продукт, який обожнюють і дорослі, і діти. Приготоване в домашніх умовах воно не містить консервантів, ароматизаторів і
Тістечко з печива
Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими
Глазур з сметани
Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.