Вишня в шоколаді
А ви коли-небудь куштували цукерки «Вишня в шоколаді»? Пам'ятаєте, який у них незрівнянний і чудовий смак? Ці цукерки просто тануть у роті! А давайте розглянемо з вами, як приготувати вишня в шоколаді будинку і порадувати себе і своїх близьких цим чудовим ласощами.
Інгредієнти:
шоколад темний - 100 г;
шоколад білий - 100
вишня заморожена - 12 шт.;
коньяк - 2 ст. ложки;
шоколадний плавлений сирок - 1 шт.;
какао згущене - 4 ст. ложки.
Приготування
Рецепт приготування вишні в шоколаді досить простий. Спочатку беремо ягоди без кісточок і замочуємо їх на кілька годин у коньяку. Тим часом розтоплюємо на водяній бані плавлений сирок і змішуємо зі згущеним какао. Все ретельно перемішуємо і збиваємо суміш міксером, щоб вийшла однорідна густа маса без грудочок.
Окремо розтоплюємо білий і темний шоколад. Змішуємо розтоплений чорний шоколад з масою з сирка і какао. Тепер беремо маленькі формочки, на дно наливаємо трохи темного шоколаду, зверху кладемо по п'яній вишеньки і доливаємо до кінця білим шоколадом. Ставимо цукерки в морозильну камеру приблизно на 30 хвилин. Потім дістаємо шоколадне ласощі з формочок і подаємо до чаю або кави.
Інгредієнти:
збиті вершки - 60 мл;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
цукор - 2 ст. ложки;
шоколад білий - 400 г;
вишні без кісточок - 100 р.
Приготування
У каструльці змішуємо вершки, вершкове масло, цукор. Ставимо на середній вогонь і доводимо суміш до кипіння. Потім додаємо білий шоколад, і як тільки він розтопиться, знімаємо каструлю з вогню.
Кожну вишеньку наколюємо на зубочистку, обережно опускаємо в шоколаді і залишаємо просохнути на пергаментним папері. Приємного апетиту!
П'яна вишня в шоколаді
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування вишні в шоколаді досить простий. Спочатку беремо ягоди без кісточок і замочуємо їх на кілька годин у коньяку. Тим часом розтоплюємо на водяній бані плавлений сирок і змішуємо зі згущеним какао. Все ретельно перемішуємо і збиваємо суміш міксером, щоб вийшла однорідна густа маса без грудочок.
Окремо розтоплюємо білий і темний шоколад. Змішуємо розтоплений чорний шоколад з масою з сирка і какао. Тепер беремо маленькі формочки, на дно наливаємо трохи темного шоколаду, зверху кладемо по п'яній вишеньки і доливаємо до кінця білим шоколадом. Ставимо цукерки в морозильну камеру приблизно на 30 хвилин. Потім дістаємо шоколадне ласощі з формочок і подаємо до чаю або кави.
Вишня в білому шоколаді
Інгредієнти:
Приготування
У каструльці змішуємо вершки, вершкове масло, цукор. Ставимо на середній вогонь і доводимо суміш до кипіння. Потім додаємо білий шоколад, і як тільки він розтопиться, знімаємо каструлю з вогню.
Кожну вишеньку наколюємо на зубочистку, обережно опускаємо в шоколаді і залишаємо просохнути на пергаментним папері. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Банани в шоколаді - рецепт
Якщо до вас скоро прийдуть в гості, а у вас немає часу, щоб приготувати десерт, то ми прийдемо вам на виручку. Пропонуємо вам приготувати банани в
Цукати з апельсинів
Ми вже розглядали рецепти приготування цукатів, але от про апельсинових солодощах поки не говорили. Пора це виправити. Сьогодні ми розповімо вам, як
Цукерки «Трюфель»
Цукерки «Трюфель» - дуже відоме ласощі, яке стоїть не тільки купувати в магазині, але і готувати самостійно. Адже це і смачніше, і корисніше, і
Сирний сирок - рецепт
Сирний сирок - смачне і корисне ласощі, яке дуже легко приготувати в домашніх умовах. І зараз ми вам підкажемо декілька простих рецептиков цієї
«Грильяж» в домашніх умовах
Цукерки «Грильяж» відомі всім і кожному, адже вони такі смачні, що відірватися просто неможливо. Однак покупні ласощі швидко закінчуються, тому
«Грильяж» в домашніх умовах
Цукерки «Грильяж» відомі всім і кожному, адже вони такі смачні, що відірватися просто неможливо. Однак покупні ласощі швидко закінчуються, тому