А ви коли-небудь куштували цукерки «Вишня в шоколаді»? Пам'ятаєте, який у них незрівнянний і чудовий смак? Ці цукерки просто тануть у роті! А давайте розглянемо з вами, як приготувати вишня в шоколаді будинку і порадувати себе і своїх близьких цим чудовим ласощами.
П'яна вишня в шоколаді
Інгредієнти: шоколад темний - 100 г; шоколад білий - 100 вишня заморожена - 12 шт.; коньяк - 2 ст. ложки; шоколадний плавлений сирок - 1 шт.; какао згущене - 4 ст. ложки. Приготування Рецепт приготування вишні в шоколаді досить простий. Спочатку беремо ягоди без кісточок і замочуємо їх на кілька годин у коньяку. Тим часом розтоплюємо на водяній бані плавлений сирок і змішуємо зі згущеним какао. Все ретельно перемішуємо і збиваємо суміш міксером, щоб вийшла однорідна густа маса без грудочок.
Окремо розтоплюємо білий і темний шоколад. Змішуємо розтоплений чорний шоколад з масою з сирка і какао. Тепер беремо маленькі формочки, на дно наливаємо трохи темного шоколаду, зверху кладемо по п'яній вишеньки і доливаємо до кінця білим шоколадом. Ставимо цукерки в морозильну камеру приблизно на 30 хвилин. Потім дістаємо шоколадне ласощі з формочок і подаємо до чаю або кави.
Вишня в білому шоколаді
Інгредієнти: збиті вершки - 60 мл; вершкове масло - 2 ст. ложки; цукор - 2 ст. ложки; шоколад білий - 400 г; вишні без кісточок - 100 р. Приготування У каструльці змішуємо вершки, вершкове масло, цукор. Ставимо на середній вогонь і доводимо суміш до кипіння. Потім додаємо білий шоколад, і як тільки він розтопиться, знімаємо каструлю з вогню.
Кожну вишеньку наколюємо на зубочистку, обережно опускаємо в шоколаді і залишаємо просохнути на пергаментним папері. Приємного апетиту!