Вернуться назад Распечатать

Вишня в шоколаді

Вишня в шоколаді
А ви коли-небудь куштували цукерки «Вишня в шоколаді»? Пам'ятаєте, який у них незрівнянний і чудовий смак? Ці цукерки просто тануть у роті! А давайте розглянемо з вами, як приготувати вишня в шоколаді будинку і порадувати себе і своїх близьких цим чудовим ласощами.

П'яна вишня в шоколаді


Інгредієнти:

  • шоколад темний - 100 г;

  • шоколад білий - 100

  • вишня заморожена - 12 шт.;

  • коньяк - 2 ст. ложки;

  • шоколадний плавлений сирок - 1 шт.;

  • какао згущене - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Рецепт приготування вишні в шоколаді досить простий. Спочатку беремо ягоди без кісточок і замочуємо їх на кілька годин у коньяку. Тим часом розтоплюємо на водяній бані плавлений сирок і змішуємо зі згущеним какао. Все ретельно перемішуємо і збиваємо суміш міксером, щоб вийшла однорідна густа маса без грудочок.
    Окремо розтоплюємо білий і темний шоколад. Змішуємо розтоплений чорний шоколад з масою з сирка і какао. Тепер беремо маленькі формочки, на дно наливаємо трохи темного шоколаду, зверху кладемо по п'яній вишеньки і доливаємо до кінця білим шоколадом. Ставимо цукерки в морозильну камеру приблизно на 30 хвилин. Потім дістаємо шоколадне ласощі з формочок і подаємо до чаю або кави.

    Вишня в білому шоколаді


    Інгредієнти:

  • збиті вершки - 60 мл;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • цукор - 2 ст. ложки;
  • Вишня в шоколаді

  • шоколад білий - 400 г;

  • вишні без кісточок - 100 р.


  • Приготування
    У каструльці змішуємо вершки, вершкове масло, цукор. Ставимо на середній вогонь і доводимо суміш до кипіння. Потім додаємо білий шоколад, і як тільки він розтопиться, знімаємо каструлю з вогню.
    Кожну вишеньку наколюємо на зубочистку, обережно опускаємо в шоколаді і залишаємо просохнути на пергаментним папері. Приємного апетиту!