Банани в шоколаді - рецепт

Банани в шоколаді з горіхами
Десерт «Банани в шоколаді з горіхами» можна подавати як в як солодкого доповнення до чаю або сніданку, так і в замороженому вигляді. І нехай вас не лякає щіпка солі, адже сіль і шоколад - класичне поєднання.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити банани в шоколаді, приготуємо мигдальне обсипання. Мигдаль заливаємо окропом на 3 хвилини, після чого акуратно знімаємо з нього розпарену шкіру. Очищені горіхи обсмажуємо до золотистого кольору на добре розпеченій чавунній сковороді з рослинним маслом. Готовий мигдаль подрібнюємо в блендері з дрібкою солі. Приступаємо до розтоплення шоколаду: плитки кришимо і топимо з додаванням вершків на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Банани розрізаємо впоперек і нанизуємо на шпажки, після чого кожну половинку банана занурюємо в шоколад і викладаємо на змащене олією деко. Готові банани посипаємо горіхами і ставимо охолоджуватися в холодильник або морозилку.
Смажені банани в шоколаді
Смак Африки - смажені в клярі банани в шоколаді. Хоча остання складова необов'язкова, але вже якщо балувати себе такою смакотою, то сповна!
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо панірування для бананів: змішуємо борошно, ванілін і кардамон, за бажанням можна додати корицю і мускатний горіх. Банани очистити і розрізаємо вздовж навпіл, збризкуємо лимонним соком (щоб не потемніли) і обвалюємо в паніровці. Обсмажуємо банани на вершковому маслі 2-3 хвилини, після чого викладаємо на блюдо і прикрашаємо розтопленим шоколадом.
Запечені банани з шоколадом
Як приготувати банани в шоколаді зрозуміло кожному, а от як запекти банани так, щоб вони стали гідними подачі до званого вечері, ми розповімо вам в цьому рецепті.
Інгредієнти:
Приготування
Шоколад розтоплюємо на водяній бані з додаванням вершкового масла. В шоколадну суміш по одному додаємо жовтки, додаємо борошно і цукор. В окремому посуді збиваємо білки до міцної піни і змішуємо їх з шоколадною масою. Формочки для кексів на 1/3 заповнюємо кружечками банани, заливаємо шоколадним мусом і ставимо запікатися в духовку, розігріту до 160 градусів, на 30 хвилин.
Банани з шоколадом в мікрохвильовці

Якщо не обливати банани шоколадом, то можна, принаймні, запекти шоколад всередині, причому зробити це в мікрохвильовці за 3 хвилини.
Інгредієнти:
Приготування
Банан в шкірці (!) надрізів на 2/3 уздовж. У надріз кладемо тертий шоколад і нарізаний кубиками зефір. Начинені банани загортаємо у фольгу і готуємо в мікрохвильовій печі 3 хвилини при 300 градусах. Ніжний десерт їмо ложкою прямо з шкірки. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Вишня в шоколаді
Вишня в шоколаді - це дивовижно смачні шоколадні цукерки, які хочеться їсти знову і знову. Любите це ласощі? Тоді вам точно сподобається наша стаття.

Морозиво з банана
Сьогоднішня наша стаття присвячена любителям морозива, яке можна приготувати в домашніх умовах. І зараз ми з вами поділимося цікавими рецептами

Смажені банани - рецепт
Смажені банани - це дуже смачний десерт, який сподобається і дорослим, і дітям. У нашій статті ми зібрали найцікавіші рецепти створення цього ласощі.

Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній

Слойки з бананом
Слойки з бананом - це смачна випічка, яка сподобається і дітям і дорослим. І сьогодні ми поділимося з вами простими, але в теж час оригінальними

Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити