Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глазуровані сирки - рецепт

Глазуровані сирки - рецепт

19-01-2015, 10:10
2 072
Глазуровані сирки - рецепт
Кожен раз, проходячи в магазині між рядів з молочними продуктами, багато хто з вас зупиняють свій погляд на такому смачнючий ласощі, як глазуровані сирки. Від покупки цього продукту зупиняє тільки одне - наявність великої кількості хімії і незрозумілих складових. А так хочеться простого десерту, але в теж час не хочеться завдавати шкоди свого здоров'я. З такої ситуації є вихід - приготувати глазуровані сирки в домашніх умовах.

Сирні глазуровані сирки - рецепт



Інгредієнти:

  • сир (сухий) 450 г;

  • вершки 30% - 30 мл;

  • вершкове масло - 25 г;

  • шоколад - 100 г;

  • цукрова пудра - 120 р.



  • Приготування
    Масло розімніть до кімнатної температури і змішайте з пудрою, вершками та сиром. Добре збийте сирну масу до отримання однорідності. Сир ні в якому разі не повинен бути рідким. З маси зліпити кульки або брусочки і поставте на 15 хвилин у морозилку. У велику миску або тарілку розламайте шоколад, додайте трохи вершків і розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Дайте глазурі трохи охолонути. По черзі вмочайте ваші сирки в шоколад, добре обливаючи з усіх боків. Потім викладіть на папір і дайте глазурі застигнути.

    Як зробити глазуровані сирки з родзинками?



    При наявності фантазії і невеликого уміння ваші домашні глазуровані сирки можуть вийти в сто разів смачніше і краще ніж у будь-якого великого виробника цього продукту.

    Інгредієнти:

  • сир - 500 г;

  • родзинки - 1/3 ст.;

  • кисле молоко - 100 мл;

  • вершки 30% - 250 мл;

  • сік лимона - 1/2 с. ложки;

  • коньяк - 25 мл;

  • сметана - 100 г;

  • шоколад - 250 г;

  • коричневий цукор - 120 г;

  • ванілін.



  • Приготування
    Сир добре розмішайте з кислим молоком і ваніллю, потім приберіть в холодильник.
    Глазуровані сирки - рецепт
    Ізюм промийте і залийте коньяком з лимонним соком. Поки сир настоюється, збийте сметану з вершками і цукром. У сир додайте сметанний крем і родзинки. Добре все перемішайте. У силіконові квадратні форми викладіть сирну масу і залиште на 9-10 годин в морозильнику. Коли сирки замерзнуть, надіньте їх на шпажки, і по черзі вмочайте в розтоплений на водяній бані шоколад. Глазуровані сирки приберіть ще на годину в холодильник.

    При бажанні ви можете додати в сирну масу горіхи, ягоди і будь-які інші фрукти. Все залежить тільки від ваших смакових уподобань. Так само ви можете комбінувати ванільний і шоколадні сирки, поєднуючи їх.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепти з плавленими сирками
    Рецепти з плавленими сирками
    Плавлені сирки найчастіше використовуються у приготуванні різноманітних закусок. Але не варто забувати, що з них можна приготувати і інші чудові
    Шоколадний пудинг - рецепт
    Шоколадний пудинг - рецепт
    Якщо ви вирішили порадувати діточок шоколадним пудингом, але не знаєте як підійти до приготування цього десерту, то наші рецепти допоможуть вам. А ще
    Як приготувати шоколад?
    Як приготувати шоколад?
    Дана стаття буде дуже цікава всім, оскільки в ній ми розглянемо приготування шоколаду, як звичайного чорного, так і молочного і навіть білого. А ще
    Десерт з морозива
    Десерт з морозива
    Морозиво - це відмінний самостійний десерт, гаряче улюблений ласунами всіх віків. Щоб зробити дороге серцю ласощі ще смачніше, ми зібрали для вас
    Сирний сирок - рецепт
    Сирний сирок - рецепт
    Сирний сирок - смачне і корисне ласощі, яке дуже легко приготувати в домашніх умовах. І зараз ми вам підкажемо декілька простих рецептиков цієї
    Торт "Снікерс" - рецепт
    Торт "Снікерс" - рецепт
    Якщо ви любитель шоколадок під назвою "Снікерс", то рецепт торта з однойменною назвою вам сподобається. У ньому немає всіх шкідливих добавок, які є в