Глазуровані сирки - рецепт
Кожен раз, проходячи в магазині між рядів з молочними продуктами, багато хто з вас зупиняють свій погляд на такому смачнючий ласощі, як глазуровані сирки. Від покупки цього продукту зупиняє тільки одне - наявність великої кількості хімії і незрозумілих складових. А так хочеться простого десерту, але в теж час не хочеться завдавати шкоди свого здоров'я. З такої ситуації є вихід - приготувати глазуровані сирки в домашніх умовах.
Інгредієнти:
сир (сухий) 450 г;
вершки 30% - 30 мл;
вершкове масло - 25 г;
шоколад - 100 г;
цукрова пудра - 120 р.
Приготування
Масло розімніть до кімнатної температури і змішайте з пудрою, вершками та сиром. Добре збийте сирну масу до отримання однорідності. Сир ні в якому разі не повинен бути рідким. З маси зліпити кульки або брусочки і поставте на 15 хвилин у морозилку. У велику миску або тарілку розламайте шоколад, додайте трохи вершків і розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Дайте глазурі трохи охолонути. По черзі вмочайте ваші сирки в шоколад, добре обливаючи з усіх боків. Потім викладіть на папір і дайте глазурі застигнути.
При наявності фантазії і невеликого уміння ваші домашні глазуровані сирки можуть вийти в сто разів смачніше і краще ніж у будь-якого великого виробника цього продукту.
Інгредієнти:
сир - 500 г;
родзинки - 1/3 ст.;
кисле молоко - 100 мл;
вершки 30% - 250 мл;
сік лимона - 1/2 с. ложки;
коньяк - 25 мл;
сметана - 100 г;
шоколад - 250 г;
коричневий цукор - 120 г;
ванілін.
Приготування
Сир добре розмішайте з кислим молоком і ваніллю, потім приберіть в холодильник. Ізюм промийте і залийте коньяком з лимонним соком. Поки сир настоюється, збийте сметану з вершками і цукром. У сир додайте сметанний крем і родзинки. Добре все перемішайте. У силіконові квадратні форми викладіть сирну масу і залиште на 9-10 годин в морозильнику. Коли сирки замерзнуть, надіньте їх на шпажки, і по черзі вмочайте в розтоплений на водяній бані шоколад. Глазуровані сирки приберіть ще на годину в холодильник.
При бажанні ви можете додати в сирну масу горіхи, ягоди і будь-які інші фрукти. Все залежить тільки від ваших смакових уподобань. Так само ви можете комбінувати ванільний і шоколадні сирки, поєднуючи їх.
Сирні глазуровані сирки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Масло розімніть до кімнатної температури і змішайте з пудрою, вершками та сиром. Добре збийте сирну масу до отримання однорідності. Сир ні в якому разі не повинен бути рідким. З маси зліпити кульки або брусочки і поставте на 15 хвилин у морозилку. У велику миску або тарілку розламайте шоколад, додайте трохи вершків і розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Дайте глазурі трохи охолонути. По черзі вмочайте ваші сирки в шоколад, добре обливаючи з усіх боків. Потім викладіть на папір і дайте глазурі застигнути.
Як зробити глазуровані сирки з родзинками?
При наявності фантазії і невеликого уміння ваші домашні глазуровані сирки можуть вийти в сто разів смачніше і краще ніж у будь-якого великого виробника цього продукту.
Інгредієнти:
Приготування
Сир добре розмішайте з кислим молоком і ваніллю, потім приберіть в холодильник. Ізюм промийте і залийте коньяком з лимонним соком. Поки сир настоюється, збийте сметану з вершками і цукром. У сир додайте сметанний крем і родзинки. Добре все перемішайте. У силіконові квадратні форми викладіть сирну масу і залиште на 9-10 годин в морозильнику. Коли сирки замерзнуть, надіньте їх на шпажки, і по черзі вмочайте в розтоплений на водяній бані шоколад. Глазуровані сирки приберіть ще на годину в холодильник.
При бажанні ви можете додати в сирну масу горіхи, ягоди і будь-які інші фрукти. Все залежить тільки від ваших смакових уподобань. Так само ви можете комбінувати ванільний і шоколадні сирки, поєднуючи їх.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепти з плавленими сирками
Плавлені сирки найчастіше використовуються у приготуванні різноманітних закусок. Але не варто забувати, що з них можна приготувати і інші чудові
Шоколадний пудинг - рецепт
Якщо ви вирішили порадувати діточок шоколадним пудингом, але не знаєте як підійти до приготування цього десерту, то наші рецепти допоможуть вам. А ще
Як приготувати шоколад?
Дана стаття буде дуже цікава всім, оскільки в ній ми розглянемо приготування шоколаду, як звичайного чорного, так і молочного і навіть білого. А ще
Десерт з морозива
Морозиво - це відмінний самостійний десерт, гаряче улюблений ласунами всіх віків. Щоб зробити дороге серцю ласощі ще смачніше, ми зібрали для вас
Сирний сирок - рецепт
Сирний сирок - смачне і корисне ласощі, яке дуже легко приготувати в домашніх умовах. І зараз ми вам підкажемо декілька простих рецептиков цієї
Торт "Снікерс" - рецепт
Якщо ви любитель шоколадок під назвою "Снікерс", то рецепт торта з однойменною назвою вам сподобається. У ньому немає всіх шкідливих добавок, які є в