Сирний суп з морепродуктів
Всі морепродукти дуже корисні. У них міститься багато калію, кальцію, цинку, сірки і йоду. Сирний суп з морепродуктів - дуже поживна і калорійне блюдо. Для приготування такого гарячого можна використовувати сири різних сортів: тверді, плавлені, і навіть з цвіллю. Дуже часто при подачі такого супу на стіл, до нього подають сухарики або грінки.
Давайте з вами розглянемо, як приготувати смачний і корисний суп з морепродуктів з сиром.
Інгредієнти:
кип'ячена вода - 1 л;
плавлений сир - 4 шт.;
коктейль з морепродуктів - 400 р.;
картопля -2 шт;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
куркума - за смаком;
шафран - щіпка;
сіль, білий мелений перець - за смаком;
зелень петрушки, кропу для прикраси;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Як приготувати суп коктейлю з морепродуктів? Для початку розморожуємо морепродукти, перекладаємо на сковороду, доливаємо трохи води і тушкуємо на повільному вогні протягом 5 хвилин. Потім додаємо рослинне масло й обсмажуємо суміш ще протягом трьох хвилин, періодично помішуючи. Після цього акуратно перекладаємо готові морепродукти на тарілку.
Тепер беремо цибулю, чистимо, дрібно нарізаємо і пасеруємо на рослинній олії до золотистого кольору.
У каструлю наливаємо літр води, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і кладемо натерті на крупній тертці сирки. Варимо на слабкому вогні, постійно помішуючи, поки сирки повністю не розчиняться. Потім додаємо порізаний тонкою соломкою картоплю і варимо до готовності картоплі. Слідом кладемо обсмажену цибулю, сіль і спеції за смаком. Все перемішуємо і проварюємо приблизно 5 хвилин. В самому кінці кладемо морепродукти, вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і даємо супу настоятися протягом 15 хвилин. Розливаємо по тарілках, посипаємо зеленню кропу, петрушки і подаємо на стіл! Приємного апетиту!
Давайте з вами розглянемо, як приготувати смачний і корисний суп з морепродуктів з сиром.
Рецепт сирного супу з морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати суп коктейлю з морепродуктів? Для початку розморожуємо морепродукти, перекладаємо на сковороду, доливаємо трохи води і тушкуємо на повільному вогні протягом 5 хвилин. Потім додаємо рослинне масло й обсмажуємо суміш ще протягом трьох хвилин, періодично помішуючи. Після цього акуратно перекладаємо готові морепродукти на тарілку.
Тепер беремо цибулю, чистимо, дрібно нарізаємо і пасеруємо на рослинній олії до золотистого кольору.
У каструлю наливаємо літр води, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і кладемо натерті на крупній тертці сирки. Варимо на слабкому вогні, постійно помішуючи, поки сирки повністю не розчиняться. Потім додаємо порізаний тонкою соломкою картоплю і варимо до готовності картоплі. Слідом кладемо обсмажену цибулю, сіль і спеції за смаком. Все перемішуємо і проварюємо приблизно 5 хвилин. В самому кінці кладемо морепродукти, вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і даємо супу настоятися протягом 15 хвилин. Розливаємо по тарілках, посипаємо зеленню кропу, петрушки і подаємо на стіл! Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Вершковий суп
Вершковий суп - відмінна ідея для обіду, особливо якщо ви любите радувати родину новими стравами. Зробити його можна і з рибкою, і з куркою, і навіть
Томатний суп з морепродуктів
Якщо ви хочете приготувати незвичайне і воістину дивовижне перше блюдо, щоб убити всіх наповал, то варто звернути увагу на рецепти томатного супу з
Суп з морепродуктів - рецепт
Суп з морепродуктів - дуже смачне і корисне перше блюдо. Зробити його не складно, можна навіть скористатися мультиварка - вона і корисні властивості
Суп з мідіями
Якщо під час подорожі на море вам пощастило зловити свіжий мідій - не втрачайте шанс приготувати приголомшливих суп на їх основі. Любителі
Суп з мідій
Якщо вам пощастило наловити свіжих мідій, то обов'язково спробуйте приготувати з них суп за нашими рецептами. Легкі супи з морепродуктів дозволять
Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно