Холодні супи
Після довгої зими, настає час, легкої і освіжаючої їжі. А щоб вона була ще й різноманітною, ми поділимося з вами рецептами холодних супів, які відмінно підійдуть для обіду або вечері.
На приготування холодних супів йде зовсім небагато часу, тому з ними можна забути про довгих годин, проведених на кухні.
Інгредієнти:
редька - 1 шт.;
хлібний квас - 1 л;
картопля - 2 шт.;
яйця - 4 шт.;
сметана - 4 ст. ложки;
зелена цибуля - пучок;
петрушка, кріп і сіль за смаком.
Приготування
Яйця і картоплю відваріть. Редьку почистіть, помийте і наріжте соломкою. З картоплі зніміть шкірку і наріжте його кубиками. Яйця, зелень і зелену цибулю теж дрібно поріжте. Складіть всі інгредієнти в каструлю, залийте квасом, посоліть і розлийте суп по тарілках, додавши до нього сметану.
Інгредієнти:
огірки - 1 кг;
болгарський перець - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
криши білого хліба - 3 ст. ложки;
овочевий бульйон - 15 ст.;
зелена цибуля - пучок;
сіль за смаком.
Приготування
Перець вимийте і очистіть від насіння. З огірків зніміть шкірку. Наріжте овочі дрібними кубиками. Часник пропустіть через прес, а цибулю очистіть і дрібно наріжте. Огірки, цибуля і перець змішайте і розділіть отриману суміш навпіл. Одну її частину збийте в блендері з 1 ст. бульйону, а іншу - перемішайте з хлібними крихтами.
Складіть все це в каструлю, залийте залишками бульйону, додайте часник, сіль, перемішайте і пробуйте ваш суп.
Рецепт холодного корейського супу «Кук-сі» дуже простий, а страва виходить ситне і оригінальне.
Інгредієнти:
яловичина - 300 г;
рисова локшина - 200 г;
помідор - 2 шт.;
огірок - 2 шт.;
редиска - 5-6 шт.;
капуста - 200 г;
зелень, селеру за смаком;
цибуля - 1 шт.;
часник - 1-2 зубчики;
кунжутна і рослинне масло;
оцет і соєвий соус за смаком.
Приготування
З яєць зробіть омлет і наріжте його соломкою. Зваріть м'ясо і наріжте (бульйон не виливайте). Капусту наріжте, полийте оцтом і обсмажте на рослинному маслі. Помідори натерти на тертці, огірки, редис, селера поріжте тонкими кружечками. Зелень, цибулю і часник подрібніть. Збризніть всі овочі оцтом.
Локшину відваріть, промийте і додайте кунжутного масла. У м'ясний бульйон додати трохи соєвого соусу. У каструлю покладіть локшину, м'ясо, омлет, овочі і зелень, і залийте все це бульйоном. Ваш суп готовий.
Холодний суп з редьки
На приготування холодних супів йде зовсім небагато часу, тому з ними можна забути про довгих годин, проведених на кухні.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця і картоплю відваріть. Редьку почистіть, помийте і наріжте соломкою. З картоплі зніміть шкірку і наріжте його кубиками. Яйця, зелень і зелену цибулю теж дрібно поріжте. Складіть всі інгредієнти в каструлю, залийте квасом, посоліть і розлийте суп по тарілках, додавши до нього сметану.
Холодний суп з огірком
Інгредієнти:
Приготування
Перець вимийте і очистіть від насіння. З огірків зніміть шкірку. Наріжте овочі дрібними кубиками. Часник пропустіть через прес, а цибулю очистіть і дрібно наріжте. Огірки, цибуля і перець змішайте і розділіть отриману суміш навпіл. Одну її частину збийте в блендері з 1 ст. бульйону, а іншу - перемішайте з хлібними крихтами.
Складіть все це в каструлю, залийте залишками бульйону, додайте часник, сіль, перемішайте і пробуйте ваш суп.
Корейська холодний суп
Рецепт холодного корейського супу «Кук-сі» дуже простий, а страва виходить ситне і оригінальне.
Інгредієнти:
Приготування
З яєць зробіть омлет і наріжте його соломкою. Зваріть м'ясо і наріжте (бульйон не виливайте). Капусту наріжте, полийте оцтом і обсмажте на рослинному маслі. Помідори натерти на тертці, огірки, редис, селера поріжте тонкими кружечками. Зелень, цибулю і часник подрібніть. Збризніть всі овочі оцтом.
Локшину відваріть, промийте і додайте кунжутного масла. У м'ясний бульйон додати трохи соєвого соусу. У каструлю покладіть локшину, м'ясо, омлет, овочі і зелень, і залийте все це бульйоном. Ваш суп готовий.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий суп з капустою
Курячий суп - це смачне і популярне блюдо. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами безліч. Сьогодні ми зробимо його з капустою по самим
Салати з буряком - рецепти
Всім відомо, що буряк є дуже корисним овочем, який просто необхідно включити в свій раціон. Але як це зробити? Не будеш же просто їсти сирий продукт.
Салат з черемшею
Черемша здавна славиться багатством вітамінного складу, проте багато хто не розуміють як вживати настільки корисне трав'яниста рослина. Для бажаючих
Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб
Як приготувати смузі?
Смузі - відмінний напій для любителів здорового сніданку або перекусу, а також для тих, хто сидить на дієті або просто стежить за фігурою. Смузі дуже
Як приготувати шурпу з свинини?
Всім любителям ситних, жирних, наваристих супів присвячується. Ви ще не знаєте, як приготувати шурпу з свинини? В такому випадку, вам терміново