Суп-пюре з курки
Різноманітні супи дуже важливі для нашого організму. Вживання рідкої їжі сприяє нормальній роботі шлунково-кишкового тракту. Зараз ми вам підкажемо рецепти приготування смачного супу-пюре з курки.
Інгредієнти:
картопля - 2 шт.;
куряче філе - 400 г;
морква - 1 шт.;
плавлений сир - 150 г;
твердий сир - 50 р.
Приготування
Спочатку відварюємо в підсоленій воді куряче філе. Картоплю ріжемо брусочками, моркву тремо на тертці або дрібно нарізаємо. Опускаємо овочі в бульйон і варимо до м'якості. Після цього бульйон проціджуємо, а м'ясо і овочі перетворюємо блендером в пюре. Потім знову повертаємо їх в киплячий бульйон, додаємо тертий на крупній тертці плавлений сир, солимо і перчимо за смаком. На повільному вогні проварюємо до розчинення сиру. Перед подачею на стіл в кожну тарілку додаємо трохи тертого твердого сиру і сухарики з білого хліба.
Інгредієнти:
картопля - 200 г;
курка - 400 г;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
консервований зелений горошок - 1 банку (340 г);
молоко - 1 стакан;
борошно - 1 ст. ложка;
рослинна олія - 30 мл;
вода - 15 л;
кріп - 50 г;
сіль - за смаком.
Приготування
У киплячу воду кладемо курку і варимо на невеликому вогні близько 30 хвилин. Після цього додаємо картоплю і варимо до м'якості. Курку відокремлюємо від кісток і разом з картоплею кладемо в чашу блендера. Щоб вийшло пюре, додаємо трохи бульйону. Перекладаємо отриману масу знову в каструлю з бульйоном і, помішуючи, варимо на невеликому вогні хвилин 10. З горошку зливаємо рідину і подрібнюємо його заглибним блендером. Борошно змішуємо з молоком і збиваємо разом з гороховим пюре. Перекладаємо в каструлю з супом і проварюємо хвилин 5. Пасеруємо на рослинній олії подрібнені цибулю і моркву. Після цього додаємо їх в суп і варимо ще хвилини 3. Суп подаємо до столу, посипавши подрібненою зеленню кропу.
Інгредієнти:
курячі гомілки - 2 шт.;
картопля - 200 г;
цибуля (середня) - 1 шт.;
морква (середня) - 1 шт.;
цвітна капуста - 200 г;
брокколі - 150 г;
вершки - 100 г;
вершкове масло - 20 г;
оливкова олія - 20 мл;
сіль - за смаком;
зелень - за смаком.
Приготування
Гомілки кладемо в холодну воду, після закипання варимо 30 хвилин, періодично знімаючи з'явилася піну. Коли м'ясо буде готове, виймаємо його і відокремлюємо від кісток. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо оливкову олію і обсмажуємо в отриманій суміші подрібнену цибулю протягом 5 хвилин. Після цього додаємо подрібнену моркву і обсмажуємо ще 5 хвилин. Додаємо в бульйон картоплю, порізану кубиками, брокколі і цвітну капусту. Через 15 хвилин додаємо зажарку. За допомогою заглибного блендера перетворюємо суп в однорідне пюре. Додаємо в нього вершки і проварюємо все разом ще хвилин 5. У кожну тарілку перед подачею на стіл кладемо трохи курячого м'яса. Вершковий суп-пюре з куркою готовий. Приємного апетиту.
Інгредієнти:
шпинат - 05 кг;
картопля - 200 г;
курячий бульйон - 1 л;
часник - 1 зубчик;
цибуля - 1 шт.;
копчена куряча грудка - 250 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю і часник. Додаємо цю суміш в киплячий бульйон, туди ж викладаємо порізану кубиками картоплю. Варимо на невеликому вогні близько 10-12 хвилин. Промитий шпинат кладемо в бульйон і знімаємо його з вогню. Трохи охолоджуємо, перетворюємо за допомогою блендера в пюре, солимо і перчимо за смаком. Копчену курячу грудку нарізаємо кубиками. У кожну тарілку з супом кладемо трохи копченої курки.
Сирний суп-пюре з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку відварюємо в підсоленій воді куряче філе. Картоплю ріжемо брусочками, моркву тремо на тертці або дрібно нарізаємо. Опускаємо овочі в бульйон і варимо до м'якості. Після цього бульйон проціджуємо, а м'ясо і овочі перетворюємо блендером в пюре. Потім знову повертаємо їх в киплячий бульйон, додаємо тертий на крупній тертці плавлений сир, солимо і перчимо за смаком. На повільному вогні проварюємо до розчинення сиру. Перед подачею на стіл в кожну тарілку додаємо трохи тертого твердого сиру і сухарики з білого хліба.
Гороховий суп-пюре з куркою
Інгредієнти:
Приготування
У киплячу воду кладемо курку і варимо на невеликому вогні близько 30 хвилин. Після цього додаємо картоплю і варимо до м'якості. Курку відокремлюємо від кісток і разом з картоплею кладемо в чашу блендера. Щоб вийшло пюре, додаємо трохи бульйону. Перекладаємо отриману масу знову в каструлю з бульйоном і, помішуючи, варимо на невеликому вогні хвилин 10. З горошку зливаємо рідину і подрібнюємо його заглибним блендером. Борошно змішуємо з молоком і збиваємо разом з гороховим пюре. Перекладаємо в каструлю з супом і проварюємо хвилин 5. Пасеруємо на рослинній олії подрібнені цибулю і моркву. Після цього додаємо їх в суп і варимо ще хвилини 3. Суп подаємо до столу, посипавши подрібненою зеленню кропу.
Суп-пюре овочевий з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Гомілки кладемо в холодну воду, після закипання варимо 30 хвилин, періодично знімаючи з'явилася піну. Коли м'ясо буде готове, виймаємо його і відокремлюємо від кісток. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо оливкову олію і обсмажуємо в отриманій суміші подрібнену цибулю протягом 5 хвилин. Після цього додаємо подрібнену моркву і обсмажуємо ще 5 хвилин. Додаємо в бульйон картоплю, порізану кубиками, брокколі і цвітну капусту. Через 15 хвилин додаємо зажарку. За допомогою заглибного блендера перетворюємо суп в однорідне пюре. Додаємо в нього вершки і проварюємо все разом ще хвилин 5. У кожну тарілку перед подачею на стіл кладемо трохи курячого м'яса. Вершковий суп-пюре з куркою готовий. Приємного апетиту.
Суп-пюре з копченою куркою та шпинатом
Інгредієнти:
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю і часник. Додаємо цю суміш в киплячий бульйон, туди ж викладаємо порізану кубиками картоплю. Варимо на невеликому вогні близько 10-12 хвилин. Промитий шпинат кладемо в бульйон і знімаємо його з вогню. Трохи охолоджуємо, перетворюємо за допомогою блендера в пюре, солимо і перчимо за смаком. Копчену курячу грудку нарізаємо кубиками. У кожну тарілку з супом кладемо трохи копченої курки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морквяний суп-пюре
Якщо ви хочете годувати свою сім'ю тільки смачними і корисними стравами - читайте наші рецепти! Ось сьогодні ми поговоримо про відмінному першій
Суп-пюре з креветками
Для повноцінного харчування в нашому раціоні завжди повинні бути перші гарячі страви. Різновидів подібних страв досить багато в кулінарії, як
Гороховий суп-пюре з грінками
Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
Рецепт сирного супу з куркою
Гарячі страви покращують роботу травної системи і, звичайно, вони повинні бути на нашому столі регулярно. І якщо вам набридли класичні супи, тоді
Суп-пюре з брокколі - рецепт
Овочеві супи є дуже корисними для нашого харчування. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами створення супів-пюре з брокколі. Читаємо
Суп-пюре з моркви
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати суп-пюре з моркви з додаванням манго, вершків, картоплі, рису і прянощів. Читаємо наші нові рецепти і