Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп-пюре з курки

Суп-пюре з курки

26-03-2015, 18:11
1 899
Суп-пюре з курки
Різноманітні супи дуже важливі для нашого організму. Вживання рідкої їжі сприяє нормальній роботі шлунково-кишкового тракту. Зараз ми вам підкажемо рецепти приготування смачного супу-пюре з курки.

Сирний суп-пюре з куркою


Інгредієнти:

  • картопля - 2 шт.;

  • куряче філе - 400 г;

  • морква - 1 шт.;

  • плавлений сир - 150 г;

  • твердий сир - 50 р.


  • Приготування
    Спочатку відварюємо в підсоленій воді куряче філе. Картоплю ріжемо брусочками, моркву тремо на тертці або дрібно нарізаємо. Опускаємо овочі в бульйон і варимо до м'якості. Після цього бульйон проціджуємо, а м'ясо і овочі перетворюємо блендером в пюре. Потім знову повертаємо їх в киплячий бульйон, додаємо тертий на крупній тертці плавлений сир, солимо і перчимо за смаком. На повільному вогні проварюємо до розчинення сиру. Перед подачею на стіл в кожну тарілку додаємо трохи тертого твердого сиру і сухарики з білого хліба.

    Гороховий суп-пюре з куркою


    Інгредієнти:

  • картопля - 200 г;

  • курка - 400 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • консервований зелений горошок - 1 банку (340 г);

  • молоко - 1 стакан;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • рослинна олія - 30 мл;

  • вода - 15 л;

  • кріп - 50 г;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    У киплячу воду кладемо курку і варимо на невеликому вогні близько 30 хвилин. Після цього додаємо картоплю і варимо до м'якості. Курку відокремлюємо від кісток і разом з картоплею кладемо в чашу блендера. Щоб вийшло пюре, додаємо трохи бульйону. Перекладаємо отриману масу знову в каструлю з бульйоном і, помішуючи, варимо на невеликому вогні хвилин 10. З горошку зливаємо рідину і подрібнюємо його заглибним блендером. Борошно змішуємо з молоком і збиваємо разом з гороховим пюре. Перекладаємо в каструлю з супом і проварюємо хвилин 5. Пасеруємо на рослинній олії подрібнені цибулю і моркву. Після цього додаємо їх в суп і варимо ще хвилини 3. Суп подаємо до столу, посипавши подрібненою зеленню кропу.

    Суп-пюре овочевий з куркою


    Інгредієнти:

  • курячі гомілки - 2 шт.;

  • картопля - 200 г;

  • цибуля (середня) - 1 шт.;

  • морква (середня) - 1 шт.;

  • цвітна капуста - 200 г;

  • брокколі - 150 г;

  • вершки - 100 г;

  • вершкове масло - 20 г;

  • оливкова олія - 20 мл;

  • сіль - за смаком;

  • зелень - за смаком.


  • Приготування
    Гомілки кладемо в холодну воду, після закипання варимо 30 хвилин, періодично знімаючи з'явилася піну. Коли м'ясо буде готове, виймаємо його і відокремлюємо від кісток. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо оливкову олію і обсмажуємо в отриманій суміші подрібнену цибулю протягом 5 хвилин. Після цього додаємо подрібнену моркву і обсмажуємо ще 5 хвилин. Додаємо в бульйон картоплю, порізану кубиками, брокколі і цвітну капусту. Через 15 хвилин додаємо зажарку. За допомогою заглибного блендера перетворюємо суп в однорідне пюре. Додаємо в нього вершки і проварюємо все разом ще хвилин 5. У кожну тарілку перед подачею на стіл кладемо трохи курячого м'яса. Вершковий суп-пюре з куркою готовий. Приємного апетиту.

    Суп-пюре з копченою куркою та шпинатом


    Інгредієнти:

  • шпинат - 05 кг;

  • картопля - 200 г;

  • курячий бульйон - 1 л;

  • часник - 1 зубчик;

  • цибуля - 1 шт.;

  • Суп-пюре з курки

  • копчена куряча грудка - 250 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю і часник. Додаємо цю суміш в киплячий бульйон, туди ж викладаємо порізану кубиками картоплю. Варимо на невеликому вогні близько 10-12 хвилин. Промитий шпинат кладемо в бульйон і знімаємо його з вогню. Трохи охолоджуємо, перетворюємо за допомогою блендера в пюре, солимо і перчимо за смаком. Копчену курячу грудку нарізаємо кубиками. У кожну тарілку з супом кладемо трохи копченої курки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Морквяний суп-пюре
    Морквяний суп-пюре
    Якщо ви хочете годувати свою сім'ю тільки смачними і корисними стравами - читайте наші рецепти! Ось сьогодні ми поговоримо про відмінному першій
    Суп-пюре з креветками
    Суп-пюре з креветками
    Для повноцінного харчування в нашому раціоні завжди повинні бути перші гарячі страви. Різновидів подібних страв досить багато в кулінарії, як
    Гороховий суп-пюре з грінками
    Гороховий суп-пюре з грінками
    Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
    Рецепт сирного супу з куркою
    Рецепт сирного супу з куркою
    Гарячі страви покращують роботу травної системи і, звичайно, вони повинні бути на нашому столі регулярно. І якщо вам набридли класичні супи, тоді
    Суп-пюре з брокколі - рецепт
    Суп-пюре з брокколі - рецепт
    Овочеві супи є дуже корисними для нашого харчування. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами створення супів-пюре з брокколі. Читаємо
    Суп-пюре з моркви
    Суп-пюре з моркви
    Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати суп-пюре з моркви з додаванням манго, вершків, картоплі, рису і прянощів. Читаємо наші нові рецепти і