Суп-пюре з моркви

Суп-пюре з моркви з вершками
Інгредієнти:
Приготування
На рослинній олії смажимо нарізану цибулю. Моркву і картоплю ріжемо шматочками середньої величини. У бульйоні відварюємо овочі до готовності. Потім туди додаємо обсмажені цибулю, сіль і спеції. Тепер вогонь вимикаємо, і суп трохи охолоджуємо. Картоплю і моркву подрібнюємо до стану пюре. Вливаємо вершки і доводимо практично до закипання, після чого відразу ж вимикаємо.
Суп-пюре з моркви і картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Шаткуємо соломкою моркву, цибулю ріжемо кубиками і пасеруємо овочі на вершковому маслі. Коли буде м'якою морква, додаємо сіль її, додаємо подрібнену петрушку і картоплю, нарізану брусочками. Доливаємо води і готуємо до м'якості овочів. Потім їх перетворюємо у пюре шляхом перетирання через сито або ж за допомогою блендера, вливаємо бульйон і даємо супу закипіти.
Суп-пюре з моркви з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Морква ріжемо кружальцями. У сотейнику розтоплюємо масло вершкове, кладемо нашатковану моркву і тушкуємо 20 хвилин під кришкою. Після цього вливаємо воду і після того, як вона закипить, додаємо рис, вливаємо молоко (400 мл) і знову даємо закипіти. Варимо суп на невеликому вогні хвилин 20 а потім пюрируем блендером. Жовтки збиваємо з рештою молоком, додаємо сіль і вливаємо отриману масу в суп. Даємо йому закипіти, а потім відразу ж вимикаємо.
Рецепт супу-пюре з моркви з манго
Інгредієнти:
Приготування
Овочі чистимо від шкірки і ріжемо кубиками. На рослинному маслі в першу чергу смажимо цибулю до золотистого кольору, потім викладаємо картоплю, коли він обсмажиться, додаємо моркву і після неї манго. Даємо овочам злегка підрум'янитися. Додаємо лимонний джем, корицю, імбир, червоний соус табаско за смаком і вливаємо курячий бульйон.
Зменшуємо вогонь і варимо суп хвилин 20. Після чого вогонь вимикаємо, суп збиваємо блендером і додаємо вершкове масло. При подачі в кожну порцію супу додаємо трохи сухарів і кедрових горішків - ці доповнення додадуть даного страві особливу пікантність.
Суп-пюре з моркви з прянощами
Інгредієнти:

Приготування
Подрібнюємо цибулю і часник. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло і пасеруємо на ньому овочі близько 3 хвилин. Очищену моркву ріжемо кубиками. Цукіні моєму і також подрібнюємо. Розтираємо В ступці зіру, мелений чорний перець, коріандр і морську сіль. Додаємо суміш прянощів до овочів, перемішуємо і пасеруємо ще хвилин 5. Вливаємо овочі в бульйон і варимо хвилин 20. Готовий суп пюрируем за допомогою блендера. Перед подачею прикрашаємо суп гілочкою кінзи.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп-пюре з курки
Різновидів супів існує дуже багато: мясні, овочеві, молочні. В них можна додавати будь-які інгредієнти, експериментуючи і змінюючи їх смакові якості

Сирний суп-пюре
У багатьох кухнях світу сирний суп-пюре займає почесне місце. Його можна готувати з різноманітними інгредієнтами, все залежить від вашої фантазії. Ми

Гороховий суп-пюре з грінками
Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про

Суп з грінками
Суп з грінками - відмінна альтернатива поднадаевшему борщу і локшині. Обсмажені окремо шматочки хліба додадуть страві особливого смаку, а доданий в

Суп-пюре з печінки
Супи-пюре з м'яса, овочів дуже корисні для нашого організму. І сьогодні ми підкажемо декілька способів створення супів-пюре з такого субпродукту, як

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і