Суп-пюре з моркви
Морква - продукт дуже корисний і до того ж смачний. Зараз ми вам розповімо, як приготувати суп-пюре з моркви.
Суп-пюре з моркви з вершками
Інгредієнти:
морква велика - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
бульйон - 750 г;
вершки - 200 мл;
сіль, сухий імбир, каррі;
вершкове масло - 1 ст. ложка.
Приготування
На рослинній олії смажимо нарізану цибулю. Моркву і картоплю ріжемо шматочками середньої величини. У бульйоні відварюємо овочі до готовності. Потім туди додаємо обсмажені цибулю, сіль і спеції. Тепер вогонь вимикаємо, і суп трохи охолоджуємо. Картоплю і моркву подрібнюємо до стану пюре. Вливаємо вершки і доводимо практично до закипання, після чого відразу ж вимикаємо.
Суп-пюре з моркви і картоплі
Інгредієнти:
морква - 4 шт.;
цибуля - 2 шт.;
картопля - 4 шт.;
бульйон - 500 мл;
вершкове масло - 50 г;
сіль, петрушка - за смаком.
Приготування
Шаткуємо соломкою моркву, цибулю ріжемо кубиками і пасеруємо овочі на вершковому маслі. Коли буде м'якою морква, додаємо сіль її, додаємо подрібнену петрушку і картоплю, нарізану брусочками. Доливаємо води і готуємо до м'якості овочів. Потім їх перетворюємо у пюре шляхом перетирання через сито або ж за допомогою блендера, вливаємо бульйон і даємо супу закипіти.
Суп-пюре з моркви з рисом
Інгредієнти:
рис - 150 г;
морква - 600 г;
вершкове масло 825% жирності - 70 г;
молоко - 500 мл;
жовтки - 2 шт.;
вода - 200 мл;
сіль.
Приготування
Морква ріжемо кружальцями. У сотейнику розтоплюємо масло вершкове, кладемо нашатковану моркву і тушкуємо 20 хвилин під кришкою. Після цього вливаємо воду і після того, як вона закипить, додаємо рис, вливаємо молоко (400 мл) і знову даємо закипіти. Варимо суп на невеликому вогні хвилин 20 а потім пюрируем блендером. Жовтки збиваємо з рештою молоком, додаємо сіль і вливаємо отриману масу в суп. Даємо йому закипіти, а потім відразу ж вимикаємо.
Рецепт супу-пюре з моркви з манго
Інгредієнти:
морква велика - 1 шт.;
манго - половинка;
рослинне масло - 10 мл;
масло вершкове - 1 ч. ложка;
картопля - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
курячий бульйон - 400 мл;
соус табаско червоний, імбир, кориця, лимонний джем, сіль - за смаком;
сухарики і кедрові горішки для подачі.
Приготування
Овочі чистимо від шкірки і ріжемо кубиками. На рослинному маслі в першу чергу смажимо цибулю до золотистого кольору, потім викладаємо картоплю, коли він обсмажиться, додаємо моркву і після неї манго. Даємо овочам злегка підрум'янитися. Додаємо лимонний джем, корицю, імбир, червоний соус табаско за смаком і вливаємо курячий бульйон.
Зменшуємо вогонь і варимо суп хвилин 20. Після чого вогонь вимикаємо, суп збиваємо блендером і додаємо вершкове масло. При подачі в кожну порцію супу додаємо трохи сухарів і кедрових горішків - ці доповнення додадуть даного страві особливу пікантність.
Суп-пюре з моркви з прянощами
Інгредієнти:
морква - 600 г;
бульйон з курки - 12 л;
цибуля ріпчаста - 100 г;
часник - 1 зубчик;
цукіні або кабачки - 200 г;
вершкове масло - 50 г;
коріандр - 1 ч. ложка;
чорний мелений перець - щіпка;
зіра - 1 ч. ложка;
кінза - 30 г;
морська сіль.
Приготування
Подрібнюємо цибулю і часник. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло і пасеруємо на ньому овочі близько 3 хвилин. Очищену моркву ріжемо кубиками. Цукіні моєму і також подрібнюємо. Розтираємо В ступці зіру, мелений чорний перець, коріандр і морську сіль. Додаємо суміш прянощів до овочів, перемішуємо і пасеруємо ще хвилин 5. Вливаємо овочі в бульйон і варимо хвилин 20. Готовий суп пюрируем за допомогою блендера. Перед подачею прикрашаємо суп гілочкою кінзи.
Суп-пюре з моркви з вершками
Інгредієнти:
Приготування
На рослинній олії смажимо нарізану цибулю. Моркву і картоплю ріжемо шматочками середньої величини. У бульйоні відварюємо овочі до готовності. Потім туди додаємо обсмажені цибулю, сіль і спеції. Тепер вогонь вимикаємо, і суп трохи охолоджуємо. Картоплю і моркву подрібнюємо до стану пюре. Вливаємо вершки і доводимо практично до закипання, після чого відразу ж вимикаємо.
Суп-пюре з моркви і картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Шаткуємо соломкою моркву, цибулю ріжемо кубиками і пасеруємо овочі на вершковому маслі. Коли буде м'якою морква, додаємо сіль її, додаємо подрібнену петрушку і картоплю, нарізану брусочками. Доливаємо води і готуємо до м'якості овочів. Потім їх перетворюємо у пюре шляхом перетирання через сито або ж за допомогою блендера, вливаємо бульйон і даємо супу закипіти.
Суп-пюре з моркви з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Морква ріжемо кружальцями. У сотейнику розтоплюємо масло вершкове, кладемо нашатковану моркву і тушкуємо 20 хвилин під кришкою. Після цього вливаємо воду і після того, як вона закипить, додаємо рис, вливаємо молоко (400 мл) і знову даємо закипіти. Варимо суп на невеликому вогні хвилин 20 а потім пюрируем блендером. Жовтки збиваємо з рештою молоком, додаємо сіль і вливаємо отриману масу в суп. Даємо йому закипіти, а потім відразу ж вимикаємо.
Рецепт супу-пюре з моркви з манго
Інгредієнти:
Приготування
Овочі чистимо від шкірки і ріжемо кубиками. На рослинному маслі в першу чергу смажимо цибулю до золотистого кольору, потім викладаємо картоплю, коли він обсмажиться, додаємо моркву і після неї манго. Даємо овочам злегка підрум'янитися. Додаємо лимонний джем, корицю, імбир, червоний соус табаско за смаком і вливаємо курячий бульйон.
Зменшуємо вогонь і варимо суп хвилин 20. Після чого вогонь вимикаємо, суп збиваємо блендером і додаємо вершкове масло. При подачі в кожну порцію супу додаємо трохи сухарів і кедрових горішків - ці доповнення додадуть даного страві особливу пікантність.
Суп-пюре з моркви з прянощами
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо цибулю і часник. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло і пасеруємо на ньому овочі близько 3 хвилин. Очищену моркву ріжемо кубиками. Цукіні моєму і також подрібнюємо. Розтираємо В ступці зіру, мелений чорний перець, коріандр і морську сіль. Додаємо суміш прянощів до овочів, перемішуємо і пасеруємо ще хвилин 5. Вливаємо овочі в бульйон і варимо хвилин 20. Готовий суп пюрируем за допомогою блендера. Перед подачею прикрашаємо суп гілочкою кінзи.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп-пюре з курки
Різновидів супів існує дуже багато: мясні, овочеві, молочні. В них можна додавати будь-які інгредієнти, експериментуючи і змінюючи їх смакові якості
Сирний суп-пюре
У багатьох кухнях світу сирний суп-пюре займає почесне місце. Його можна готувати з різноманітними інгредієнтами, все залежить від вашої фантазії. Ми
Гороховий суп-пюре з грінками
Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про
Суп з грінками
Суп з грінками - відмінна альтернатива поднадаевшему борщу і локшині. Обсмажені окремо шматочки хліба додадуть страві особливого смаку, а доданий в
Суп-пюре з печінки
Супи-пюре з м'яса, овочів дуже корисні для нашого організму. І сьогодні ми підкажемо декілька способів створення супів-пюре з такого субпродукту, як
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і