Суп-пюре з печінки

Суп-пюре з печінки
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо печінка, видаляємо плівки, прожилки і нарізаємо її шматками. Не великими шматочками нарізаємо овочі. Печінка обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору, додаємо нарізані овочі, обсмажуємо і додаємо м'ясний бульйон . Тушкуємо овочі з печінкою під закритою кришкою 20 хвилин. Потім отриману масу подрібнюємо блендером. Борошно обсмажуємо з вершковим маслом , вливаємо бульйон, що залишився і проварюємо інгредієнти 10 хвилин. Отриманий соус проціджують через марлю. З'єднуємо подрібнену печінку з овочами і соусом, перемішуємо, доводимо до кипіння, додаємо сіль і заправляємо жовтками зі збитими вершками.
Суп-пюре з яловичої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Печінка моєму, видаляємо плівки і нарізаємо довгастими смужками, смажимо на розпеченому рослинному маслі до золотистої скоринки. Наливаємо воду в каструлю, і коли вода закипить, кидаємо в неї печінка. Картоплю очищаємо і ріжемо на кілька частин і теж кидаємо в каструлю додаємо сіль і ріпчасту цибулю, варимо під закритою кришкою 15 хвилин і кидаємо моркву (можна натерти на тертці, щоб швидше зварилася) і варимо ще 15 хвилин. В кінці кидаємо жменьку макаронів, даємо закипіти і проварюємо ще три хвилини. Вимикаємо вогонь, додаємо в суп ложку масла. Перебиваємо все блендером.
Рецепт супу-пюре з печінки
Інгредієнти:
Приготування
Печінку ріжемо на шматочки, моркву натираємо на тертку, цибулю дрібно нарізаємо кубиками. Обсмажуємо всі інгредієнти на вершковому маслі, до приємного кольору, додаємо пів чашки води і тушкуємо 25 хвилин. Готові продукти пропускаємо через м'ясорубку. У чистій сковороді обсмажуємо борошно, додаємо до неї півтора літра окропу і подрібнені інгредієнти, доводимо до кипіння, при цьому постійно помішуємо. Проварюємо ще п'ять хвилин і вимикаємо вогонь. Розливаємо по тарілках, прикрашаємо грінками і зеленню і подаємо до столу.
Суп-пюре з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулю, моркву, коріння петрушки, селери і пастернаку, ріжемо всі овочі на невеликі шматочки, кидаємо в киплячу підсолену воду і варимо до готовності. Печінка нарізаємо брусочками і обсмажуємо в рослинному маслі до утворення золотистої скоринки. Варені овочі і обсмажену печінку пропускаємо через м'ясорубку. У бульйон, в якому варилися овочі додаємо вівсяні пластівці або сухарики, даємо закипіти, вливаємо вершки і наше пюре з овочів і печінки майже готове. Наш суп проварюємо ще п'ять хвилин і вимикаємо.
Суп-пюре з печінки в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Каструлю мультиварки змащуємо маслом. Хліб замочуємо в теплому молоці на 10 хвилин. Печінка очистити від плівок моєму і разом з хлібом подрібнюємо в м'ясорубці. У суміш додаємо жовток, розчин солі, все перемішуємо до однорідної маси і протираємо через сито. У чашу мультиварки викладаємо печінку, заливаємо відваром з овочів, перемішуємо, закриваємо кришку. Вибираємо програму «Суп», виставляємо час 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Запіканка з печінки
Всі ми знайомі з сирною запіканкою, а також з манної крупи. Але сьогодні ми з вами поговоримо про смачною та корисною запіканці з печінки з

Гуляш з печінки
Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як

Печінка по-строгановськи в мультиварці
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто