Суп-пюре з квасолі
Квасоля - досить таки корисний продукт. Її корисно вживати при хворобах серця і нирок, вона надає позитивний вплив на шкіру і навіть зміцнює нервову систему. Ми зараз розповімо, як смачно приготувати суп-пюре із звичайної і спаржевої квасолі.
Інгредієнти:
біла квасоля - 2 склянки;
цибулю середній - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
вода - 12 л;
гілочка розмарину;
лавровий лист, сіль - за смаком.
Приготування
Квасоля попередньо замочуємо на 5-6 годин, потім воду зливаємо, а свіжу доливаємо, додаємо лавровий лист, гілочку розмарину. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо квасолю далі. А тим часом дрібно нарізані цибулю і часник обсмажуємо на оливковій олії. Коли вони стануть прозорими, додаємо їх суп. Проварюємо, поки квасоля не стане м'якою. Після цього лавровий лист і розмарин виймаємо, і за допомогою заглибного блендера перетворюємо все в пюре. Солимо, перчимо за смаком. По даному рецепту також можна приготувати суп-пюре з червоної квасолі.
Інгредієнти:
стручкова квасоля - 300 г;
картопля - 250 г;
молоко - 1 стакан;
вершкове масло - 30 г;
сіль - за смаком.
Приготування
Стручкову квасолю і картоплю відварюємо до готовності в підсоленій воді. Коли овочі будуть готові, пюрируем їх за допомогою блендера. Додаємо молоко і вершкове масло, перемішуємо. Якщо суп-пюре із зеленої квасолі виходить дуже густим, можна додати трохи гарячої кип'яченої води або бульйону .
Інгредієнти:
консервована квасоля - 2 банки;
червоний солодкий перець - 1 шт.;
помідори - 500 г;
цибуля - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
морква - 1 шт.;
рослинна олія - 30 г;
петрушка - за смаком.
Приготування
Помідори обдаємо окропом, щоб легше було зняти шкірку. Моркву тремо на крупній тертці, цибулю дрібно кришимо. На рослинному маслі обсмажуємо овочі до золотистого кольору. Далі викладаємо помідори і перець, порізані кубиками, в кінці додаємо подрібнений часник. В отримане овочеве асорті кладемо квасоля (залишаємо трохи для прикраси), доливаємо 150 мл води і протушиваем все разом близько 30 хвилин. Коли суп буде готовий, перетираємо його до пюреобразного стану і солимо за смаком. Томатний суп-пюре з квасолею подаємо до столу гарячим, посипавши подрібненою зеленню і прикрасивши цілої квасолею.
Суп-пюре з білої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля попередньо замочуємо на 5-6 годин, потім воду зливаємо, а свіжу доливаємо, додаємо лавровий лист, гілочку розмарину. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо квасолю далі. А тим часом дрібно нарізані цибулю і часник обсмажуємо на оливковій олії. Коли вони стануть прозорими, додаємо їх суп. Проварюємо, поки квасоля не стане м'якою. Після цього лавровий лист і розмарин виймаємо, і за допомогою заглибного блендера перетворюємо все в пюре. Солимо, перчимо за смаком. По даному рецепту також можна приготувати суп-пюре з червоної квасолі.
Суп-пюре із стручкової квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Стручкову квасолю і картоплю відварюємо до готовності в підсоленій воді. Коли овочі будуть готові, пюрируем їх за допомогою блендера. Додаємо молоко і вершкове масло, перемішуємо. Якщо суп-пюре із зеленої квасолі виходить дуже густим, можна додати трохи гарячої кип'яченої води або бульйону .
Суп пюре з консервованої квасолі
Інгредієнти:
Приготування
Помідори обдаємо окропом, щоб легше було зняти шкірку. Моркву тремо на крупній тертці, цибулю дрібно кришимо. На рослинному маслі обсмажуємо овочі до золотистого кольору. Далі викладаємо помідори і перець, порізані кубиками, в кінці додаємо подрібнений часник. В отримане овочеве асорті кладемо квасоля (залишаємо трохи для прикраси), доливаємо 150 мл води і протушиваем все разом близько 30 хвилин. Коли суп буде готовий, перетираємо його до пюреобразного стану і солимо за смаком. Томатний суп-пюре з квасолею подаємо до столу гарячим, посипавши подрібненою зеленню і прикрасивши цілої квасолею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочевий суп з квасолею
Овочеві супи - це корисна дієтична страва. Способів їх приготування досить багато з різними інгредієнтами. І зараз ми розповімо, як зварити овочевий
Як приготувати квасолю на гарнір?
Квасоля є корисним і поживним продуктом. Її використовують у приготуванні багатьох страв, як супів, і других страв. Вона відмінно поєднується з
Тушкована квасоля
Квасоля відноситься до найдавнішим овочам, а тому готують її практично у всьому світі. Страви з квасолі корисні, смачні, значить варто і вам освоїти
Смажена стручкова квасоля
Стручкова квасоля - досить популярний продукт з сімейства бобових. Її також називають цукрової, зеленою або спаржевої. Страви з неї покращують
Пюре з квасолі - рецепти
Пюре з квасолі - корисне і поживне блюдо, відмінний варіант для прихильників здорового способу життя, а також тих, хто бажає урізноманітнити свій