Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з тюфтельками - рецепт

Суп з тюфтельками - рецепт

26-03-2015, 18:09
1 006
Суп з тюфтельками - рецепт
Давайте дізнаємося з вами цікаві рецепти приготування чудово смачного і ароматного супу з тюфтельками, який неодмінно сподобається всім без винятку!

Суп з рибними тюфтельками


Інгредієнти:

  • рибне філе - 500 г;

  • цибуля - порей - 1 шт.;

  • манка - 2 ст. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • морква - 3 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • селера - за смаком;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • плавлений сир - 120 г;

  • молоко - 2 ст.;

  • лимонний сік - за смаком;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль, спеції - за смаком;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • вода - 2 л;

  • соєвий соус - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Зараз ми розповімо, як приготувати суп з тюфтельками. Філе риби пропускаємо через м'ясорубку разом з частиною зеленої цибулі-порею. Потім додаємо у фарш трохи лимонного соку, додаємо манку, присмачую всі спеціями, меленим перцем і сіллю. Гарненько перемішуємо і формуємо з маси невеликі тюфтельки розміром приблизно з волоський горіх. Всі овочі ретельно миємо, чистимо. Моркву нарізаємо тоненькою соломкою, цибулю - півкільцями, картопля - брусочками, перець маленькими квадратиками, а часник видавлюємо через прес. Включаємо мультиварку, виставляємо функцію «Випічка» на 30 хвилин. Пасеруємо цибулю, моркву і часник на оливковій олії до рум'яності, а потім додаємо всі інші овочі. Через 15 хвилин вливаємо молоко, гарячу воду і кладемо плавлений сир.
    Фрикадельки опускаємо через 5 хвилин після сигналу готовності залишаємо суп з рибними тюфтельками в мультиварці ще на 15 хвилин, включивши режим «Підігрів».

    Суп з курячими тюфтельками


    Інгредієнти:

  • вода - 2 л;

  • куряче філе - 200 г;

  • картопля - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • батон - 50 г;

  • рис - 05 склянки;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Отже, для приготування супу з тюфтельками наливаємо в каструльку воду, ставимо на вогонь і чекаємо, поки вона закипить. Цим часом чистимо картоплю, моркву, нарізаємо овочі невеликими скибочками і кидаємо у воду. Варимо до напівготовності. Куряче філе перекручуємо через м'ясорубку разом з очищеною цибулиною і вимоченим в молоці шматочком батона. В отриманий фарш кладемо яйце, сіль, перець за смаком і ретельно перемішуємо. Тепер формуємо невеликі тюфтельки і акуратно опускаємо їх у каструлю. Потім додаємо трохи рису, проварюємо хвилин 15 і знімаємо з вогню. Розливаємо готову страву по тарілках, прикрашаємо зеленню петрушки і кличемо всіх обідати! Ось і все, ароматний і дуже смачний рисовий суп з тюфтельками готовий!

    Гороховий суп з тюфтельками


    Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста - 3 шт.;

  • вода - 3 л;

  • морква - 1 шт.;

  • горошок консервований - 200 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • помідор - 1 шт.;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • м'ясний фарш - 300 г;

  • рис - 50 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелень петрушки - за бажанням;

  • сметана - за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Розглянемо ще один спосіб, як варити суп з тюфтельками. Очищаємо цибулю, подрібнюємо кубиками і змішати з м'ясним фаршем. Вбиваємо яйце, солимо, перчимо і викладаємо добре промитий рис. Все ретельно перемішуємо і руками формуємо невеликі тюфтельки.
    Суп з тюфтельками - рецепт
    Моркву очищаємо і шаткуємо тонкою соломкою. Що залишився лук теж чистимо від лушпиння, нарізаємо кубиками і разом з морквою пасеруємо на рослинній олії. Беремо помідор, ошпарюємо його окропом, знімаємо шкірку і додаємо до обжарке. Тушкуємо все разом протягом 5 хвилин. Після цього в глибоку каструлю наливаємо води, доводимо до кипіння і трохи солимо. Потім кладемо обсмажені овочі, опускаємо приготовані тефтелі і варимо приблизно 10 хвилин. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і кидаємо в суп. Довести до кипіння, кладемо консервований горошок, після цього зменшуємо вогонь і готуємо до готовності. Перед подачею гороховий суп з тюфтельками розливаємо в тарілки, кладемо сметану і прикрашаємо зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячий суп з вермішеллю - рецепт
    Курячий суп з вермішеллю - рецепт
    Курячий суп з вермішеллю - це справді класика серед всіх рідких страв. Його люблять усі без винятку, і дорослі, і діти, тому що він не тільки
    Суп з фрикадельками і рисом
    Суп з фрикадельками і рисом
    Про користь перших страв для нашого раціону відомо давно. І сьогодні ми поговоримо про найпопулярнішому і швидке в приготуванні блюдо - суп з
    Гороховий суп з куркою - рецепт
    Гороховий суп з куркою - рецепт
    Пропонуємо вам на обід зварити смачний, легкий і дуже ароматний гороховий супчик з куркою, який порадує ваших близьких і гостей. У нашій статті ми
    Солянка з фрикадельками
    Солянка з фрикадельками
    Солянка - являє собою густий суп на рибному, м'ясному або грибному бульйоні з додаванням маслин, солоних огірків, лимона. І зараз ми розповімо, як
    Тефтелі з рисом - рецепт
    Тефтелі з рисом - рецепт
    Тефтелі - це звичне і знайоме з дитинства страви. Їх здебільшого готують з яловичини, риби або курки. Але сьогодні ми додамо до м'яса ще й рис.
    Тефтелі з капустою
    Тефтелі з капустою
    Тефтелі - це смачні м'ясні кульки з соусом. Варіантів їх приготування досить багато, і у кожної господині неодмінно є свій. І сьогодні ми пропонуємо