Давайте дізнаємося з вами цікаві рецепти приготування чудово смачного і ароматного супу з тюфтельками, який неодмінно сподобається всім без винятку!
Суп з рибними тюфтельками
Інгредієнти: рибне філе - 500 г; цибуля - порей - 1 шт.; манка - 2 ст. ложки; яйце - 1 шт.; морква - 3 шт.; картопля - 3 шт.; селера - за смаком; болгарський перець - 1 шт.; плавлений сир - 120 г; молоко - 2 ст.; лимонний сік - за смаком; часник - 2 зубчики; сіль, спеції - за смаком; оливкова олія - 2 ст. ложки; вода - 2 л; соєвий соус - 3 ст. ложки. Приготування Зараз ми розповімо, як приготувати суп з тюфтельками. Філе риби пропускаємо через м'ясорубку разом з частиною зеленої цибулі-порею. Потім додаємо у фарш трохи лимонного соку, додаємо манку, присмачую всі спеціями, меленим перцем і сіллю. Гарненько перемішуємо і формуємо з маси невеликі тюфтельки розміром приблизно з волоський горіх. Всі овочі ретельно миємо, чистимо. Моркву нарізаємо тоненькою соломкою, цибулю - півкільцями, картопля - брусочками, перець маленькими квадратиками, а часник видавлюємо через прес. Включаємо мультиварку, виставляємо функцію «Випічка» на 30 хвилин. Пасеруємо цибулю, моркву і часник на оливковій олії до рум'яності, а потім додаємо всі інші овочі. Через 15 хвилин вливаємо молоко, гарячу воду і кладемо плавлений сир.
Фрикадельки опускаємо через 5 хвилин після сигналу готовності залишаємо суп з рибними тюфтельками в мультиварці ще на 15 хвилин, включивши режим «Підігрів».
Суп з курячими тюфтельками
Інгредієнти: вода - 2 л; куряче філе - 200 г; картопля - 2 шт.; морква - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; яйце - 1 шт.; батон - 50 г; рис - 05 склянки; сіль, перець - за смаком. Приготування Отже, для приготування супу з тюфтельками наливаємо в каструльку воду, ставимо на вогонь і чекаємо, поки вона закипить. Цим часом чистимо картоплю, моркву, нарізаємо овочі невеликими скибочками і кидаємо у воду. Варимо до напівготовності. Куряче філе перекручуємо через м'ясорубку разом з очищеною цибулиною і вимоченим в молоці шматочком батона. В отриманий фарш кладемо яйце, сіль, перець за смаком і ретельно перемішуємо. Тепер формуємо невеликі тюфтельки і акуратно опускаємо їх у каструлю. Потім додаємо трохи рису, проварюємо хвилин 15 і знімаємо з вогню. Розливаємо готову страву по тарілках, прикрашаємо зеленню петрушки і кличемо всіх обідати! Ось і все, ароматний і дуже смачний рисовий суп з тюфтельками готовий!
Гороховий суп з тюфтельками
Інгредієнти: цибуля ріпчаста - 3 шт.; вода - 3 л; морква - 1 шт.; горошок консервований - 200 г; картопля - 3 шт.; помідор - 1 шт.; рослинне масло - 2 ст. ложки; яйце - 1 шт.; м'ясний фарш - 300 г; рис - 50 г; сіль, перець - за смаком; зелень петрушки - за бажанням; сметана - за смаком; рослинне масло. Приготування Розглянемо ще один спосіб, як варити суп з тюфтельками. Очищаємо цибулю, подрібнюємо кубиками і змішати з м'ясним фаршем. Вбиваємо яйце, солимо, перчимо і викладаємо добре промитий рис. Все ретельно перемішуємо і руками формуємо невеликі тюфтельки.
Моркву очищаємо і шаткуємо тонкою соломкою. Що залишився лук теж чистимо від лушпиння, нарізаємо кубиками і разом з морквою пасеруємо на рослинній олії. Беремо помідор, ошпарюємо його окропом, знімаємо шкірку і додаємо до обжарке. Тушкуємо все разом протягом 5 хвилин. Після цього в глибоку каструлю наливаємо води, доводимо до кипіння і трохи солимо. Потім кладемо обсмажені овочі, опускаємо приготовані тефтелі і варимо приблизно 10 хвилин. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і кидаємо в суп. Довести до кипіння, кладемо консервований горошок, після цього зменшуємо вогонь і готуємо до готовності. Перед подачею гороховий суп з тюфтельками розливаємо в тарілки, кладемо сметану і прикрашаємо зеленню.