Суп з курячої грудки

Рецепт супу-пюре з курячих грудок з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Грудки відварюємо в підсоленій воді з очищеної цілою цибулиною і морквою, до готовності. Після бульйон проціджуємо (повинно вийти близько літра), а м'ясо нарізаємо невеликими кубиками.
Тим часом гриби на 10 хвилин заливаємо окропом, зливаємо і кидаємо в каструльку з киплячою водою (1/2 л). Варимо 15 хвилин, після відкидаємо на друшляк, даємо охолонути й нарізаємо соломкою. Грибний бульйон також проціджуємо.
Залишилася цибулину дрібно кришимо і обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості. Додаємо борошно, пасеруємо пару хвилин. Перекладаємо зажарку в блендер, вливаємо трохи курячого бульйону і подрібнюємо до однорідності. Отриманий соус змішати з бульйоном, вершками і жовтками. Солимо, перчимо. Прогріваємо, помішуючи, кілька хвилин на повільному вогні.
Розливаємо суп-пюре з курки по тарілках, зверху викладаємо курку, гриби і кілька грінок. Присипаємо рубаною зеленню.
Овочевий суп з курячою грудкою
Інгредієнти:
Приготування
Очищену цибулину цілком кидаємо в каструлю з киплячою водою. Слідом додаємо нарізане тонкими смужками куряче філе. Морква кришимо тонкими кружечками, обсмажуємо на вершковому маслі і також кидаємо в суп. Слідом кладемо кубики картоплі, варимо хвилин 10 на слабкому вогні. Після додаємо розібрану на дрібні суцвіття капусту. Солимо, перчимо, заправляємо лавровим листом і варимо до готовності. Після виключення лаврушку виловлюємо з каструлі, а суп посипаємо свіжою зеленню.
Сирний крем-суп з курячою грудкою
Інгредієнти:
Приготування
Грудки відварюємо в підсоленій воді до готовності, даємо охолонути й нарізаємо невеликими кубиками, а бульйон проціджують.
У глибокій сковороді, одночасно на вершковому маслі і оливковій олії, пару хвилин обсмажуємо дрібно покришену корінь селери. Потім додаємо курку і кільця цибулі. Обсмажуємо до рум'яного кольору, вливаємо бульйон, прикручуємо вогонь до мінімуму і варимо близько 5 хвилин. Вливаємо вершки, помішуючи, доводимо суп до кипіння. Додаємо тертий сир (близько 100 г), солимо. Варимо, поки не загусне, близько 5 хвилин. Не забуваємо заважати.
Готового супу даємо трохи охолонути і подрібнюємо в блендері до ніжною, кремоподібної консистенції. Грушу очистити від шкірки і насіння і дрібно нарізаємо, як і залишився сир. Курячий крем-суп з грудки розливаємо по тарілках і прикрашаємо грушею, сиром, горошинками перцю і листочками м'яти.
Гороховий суп з копченою курячою грудкою
Інгредієнти:
Приготування
Горох попередньо замочуємо в теплій воді, мінімум на 2 години, після зливаємо. Сало і грудку нарізаємо великими кубиками і кидаємо в киплячу воду. Варимо бульйон (близько 2л) 20 хвилин, періодично знімаючи піну.

і кидаємо в нього горох. Доводимо суп до кипіння і прикручуємо вогонь. Цибулю, моркву і селеру дрібно кришимо, обсмажуємо на ложці вершкового масла і відправляємо в каструлю, на півгодини пізніше гороху. Варимо, поки горох не перетворитися на пюре.
Тим часом нарізаємо тонкими смужками бекон, а хліб - невеликими кубиками. На сухій сковорідці обсмажуємо бекон. Коли він захрустит - виймаємо, а на вытопившемся жирі і вершковому маслі смажимо грінки.
Готовий гороховий суп з копченої курячої грудки розливаємо по тарілках і подаємо з грінками і беконом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гороховий суп з шинкою
Простий гороховий суп і сам по собі досить непоганий, а варто додати в нього трохи шинки, і навіть у вибагливих гурманів від одного тільки легкого

Гороховий суп-пюре з грінками
Гороховий суп - це смачне блюдо, яке знайоме багатьом з нас. Варіантів його приготування досить багато. І в нашій сьогоднішній статті мова піде про

Гороховий суп з куркою - рецепт
Пропонуємо вам на обід зварити смачний, легкий і дуже ароматний гороховий супчик з куркою, який порадує ваших близьких і гостей. У нашій статті ми

Гороховий суп з яловичиною
Горохові супи дуже доступні, смачні і при цьому корисні. А в доповненні з яловичиною суп з гороху стає ще пахучіше і насиченішим. Пропонуємо вашій

Куряча грудка з печерицями
З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька

Суп-пюре в мультиварці - рецепти
Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально