Гарбузовий суп-пюре з вершками
Суп-пюре з вершками - прекрасне різноманітність звичним і знайомим нам гарячих страв. Він сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Переконайтеся в цьому самі! Супчик виходить досить смачним, ситним, але низькокалорійним і тому відмінно підійде для дитячого чи дієтичного харчування.
Інгредієнти:
гарбуз - 1 шт.;
цибулина - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
імбир в порошку - за смаком;
куркума - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком;
вершки - 50 мл;
вода - 3 л.
Приготування
Гарбуз чистимо від шкірки, видаляємо насіння, нарізаємо кубиками і перекладаємо в чавунець. Вливаємо воду і тушкуємо на слабенькому вогні приблизно 20 хвилин. Цим часом, очищаємо поки і нарізаємо дрібненько цибулю і часник, а потім обсмажуємо їх хвилинки 3 на рослинному маслі. Зварений гарбуз солимо, перчимо до смаку, додаємо імбир і куркуму. Все перемішуємо, акуратно перелити воду в іншу каструлю. Гарбуз гарненько розтираємо блендером в пюре, кладемо цибулю з часником, наливають необхідну кількість води і вершків.
Інгредієнти:
гарбуз - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
бекон - 200 г;
рослинна олія;
морква - 2 шт.;
сіль і перець - за бажанням;
сметана;
вершки - за смаком;
овочевий бульйон - 2 л;
петрушка - за бажанням.
Приготування
Гарбуз очищаємо, видаляємо насіння. Морква промиваємо і чистимо. Підготовлені овочі нарізаємо невеликими кубиками, кладемо в каструльку, заливаємо водою і варимо близько 20 хвилин. Бекон і цибулю подрібнюємо соломкою і підсмажити окремо на сковороді. Зварені овочі акуратно виймаємо шумівкою і подрібнюємо в пюре. Перекладаємо його назад в каструлю, додаємо обжарку, перець і сіль. Доводимо суп до кипіння, вимикаємо вогонь і подаємо до столу, заправивши вершками і посипати свіжою зеленню.
Інгредієнти:
гарбуз - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
креветки - 150 г;
бульйон - 1 л;
вершки - 05 ст.;
сіль, цукор, перець - за смаком;
рослинна олія;
зелену цибулю.
Приготування
Сирі креветки очищаємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Гострий перчик дрібненько ріжемо, а зелену цибулю шаткуємо. Гарбуз очищаємо і нарізаємо м'якоть великими кубиками, а цибулю - дрібними. Перекладаємо овочі в каструлю і заливаємо курячим, або овочевим бульйоном. Тушкуємо приблизно 20 хвилин. Готову, розм'якшену гарбуз за допомогою блендера подрібнюємо в пюре, додаємо вершки, цукор, сіль і чорний перець. Доводимо суп до кипіння, кладемо креветки, перець і подаємо на стіл, посипавши зеленою цибулею. Суп-пюре з креветками і гарбузом готовий!
Інгредієнти:
гарбуз - 300 г;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
вершки - 400 мл;
вершкове масло - на смак;
оливкова олія;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати гарбузовий суп-пюре з вершками. Отже, спочатку виставляємо на мультиварці програму «Випічка». У чашу наливаємо трохи оливкової олії, кладемо невеликий шматочок вершкового і натискаємо на кнопку старту. Часник подрібнюємо і обсмажуємо в маслі протягом 5 хвилин. Додаємо дрібно нарізані цибулю і моркву, готуємо ще 15 хвилин, поки овочі не стануть м'якими. Після цього кладемо нарізані кубиками картоплю і гарбуз, закриваємо кришку. Вимикаємо попередній режим мультиварки і запускаємо новий - «Тушкування» на 40 хвилин. Потім дістаємо овочі, подрібнюємо їх за допомогою блендера в пюре.
Наливаємо в чашу вершки і викладаємо кашу з овочів. Після цього виставляємо режим «Випічка» і включаємо мультиварку. Як тільки суп закипить, вимикаємо прилад і розливаємо страву по тарілках!
Рецепт гарбузового супу-пюре з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз чистимо від шкірки, видаляємо насіння, нарізаємо кубиками і перекладаємо в чавунець. Вливаємо воду і тушкуємо на слабенькому вогні приблизно 20 хвилин. Цим часом, очищаємо поки і нарізаємо дрібненько цибулю і часник, а потім обсмажуємо їх хвилинки 3 на рослинному маслі. Зварений гарбуз солимо, перчимо до смаку, додаємо імбир і куркуму. Все перемішуємо, акуратно перелити воду в іншу каструлю. Гарбуз гарненько розтираємо блендером в пюре, кладемо цибулю з часником, наливають необхідну кількість води і вершків.
Овочевий суп-пюре з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз очищаємо, видаляємо насіння. Морква промиваємо і чистимо. Підготовлені овочі нарізаємо невеликими кубиками, кладемо в каструльку, заливаємо водою і варимо близько 20 хвилин. Бекон і цибулю подрібнюємо соломкою і підсмажити окремо на сковороді. Зварені овочі акуратно виймаємо шумівкою і подрібнюємо в пюре. Перекладаємо його назад в каструлю, додаємо обжарку, перець і сіль. Доводимо суп до кипіння, вимикаємо вогонь і подаємо до столу, заправивши вершками і посипати свіжою зеленню.
Гарбузовий суп-пюре з вершками і креветками
Інгредієнти:
Приготування
Сирі креветки очищаємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Гострий перчик дрібненько ріжемо, а зелену цибулю шаткуємо. Гарбуз очищаємо і нарізаємо м'якоть великими кубиками, а цибулю - дрібними. Перекладаємо овочі в каструлю і заливаємо курячим, або овочевим бульйоном. Тушкуємо приблизно 20 хвилин. Готову, розм'якшену гарбуз за допомогою блендера подрібнюємо в пюре, додаємо вершки, цукор, сіль і чорний перець. Доводимо суп до кипіння, кладемо креветки, перець і подаємо на стіл, посипавши зеленою цибулею. Суп-пюре з креветками і гарбузом готовий!
Гарбузовий суп-пюре з вершками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати гарбузовий суп-пюре з вершками. Отже, спочатку виставляємо на мультиварці програму «Випічка». У чашу наливаємо трохи оливкової олії, кладемо невеликий шматочок вершкового і натискаємо на кнопку старту. Часник подрібнюємо і обсмажуємо в маслі протягом 5 хвилин. Додаємо дрібно нарізані цибулю і моркву, готуємо ще 15 хвилин, поки овочі не стануть м'якими. Після цього кладемо нарізані кубиками картоплю і гарбуз, закриваємо кришку. Вимикаємо попередній режим мультиварки і запускаємо новий - «Тушкування» на 40 хвилин. Потім дістаємо овочі, подрібнюємо їх за допомогою блендера в пюре.
Наливаємо в чашу вершки і викладаємо кашу з овочів. Після цього виставляємо режим «Випічка» і включаємо мультиварку. Як тільки суп закипить, вимикаємо прилад і розливаємо страву по тарілках!
Рекомендуємо добрі рецепти
Морквяний суп-пюре
Якщо ви хочете годувати свою сім'ю тільки смачними і корисними стравами - читайте наші рецепти! Ось сьогодні ми поговоримо про відмінному першій
Суп-пюре з креветками
Для повноцінного харчування в нашому раціоні завжди повинні бути перші гарячі страви. Різновидів подібних страв досить багато в кулінарії, як
Томатний суп-пюре
Томатний суп-пюре - це прекрасний варіант легкого обіду або вечері. Він виходить легким, але в теж час смачним і оригінальним. Не вірите? Тоді
Гарбуз в мультиварці - рецепти
Гарбуз - це, безумовно, чемпіон серед овочів за вмістом корисних речовин. З неї можна приготувати досить багато різноманітних страв. І зараз ми
Суп-пюре в мультиварці - рецепти
Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально
Мармелад з гарбуза
Натуральний домашній мармелад - це будь ласощі дітей, та й дорослих теж. Його можна зробити з різних ягід і фруктів. Але ми з вами підемо далі і