Гарбуз в мультиварці - рецепти

Суп з гарбуза в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно покришену часник пару хвилин обсмажуємо на суміші оливкової олії при режимі «Випічка». Додаємо нарізані півкільцями цибулю і соломкою моркву. Смажимо, помішуючи, 10 хвилин до м'якості. Після закладаємо накрошенние однаковими кубиками середньої величини м'якоть гарбуза і чищену картоплю. Солимо, перчимо. Закриваємо кришку мультиварки і вмикаємо на 40 хвилин режим «Гасіння». Після сигналу дістаємо всі овочі, подрібнюємо їх блендером в пюре і повертаємо назад у чашу мультиварки. Заливаємо все вершками і на режимі «Випічка» доводимо суп до кипіння. Якщо вийшов дуже густим, розвести його водою. Готову страву розливаємо по тарілках і прикрашаємо листочками зелені. Гарбузовий суп готовий!
Запіканка з гарбуза в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У кипляче молоко опускаємо нарізану невеликими кубиками гарбуз і варимо близько 10 хвилин, до м'якості. Після знімаємо з вогню і додаємо цукор. Окремо змішуємо сир зі сметаною, яйцем і манкою. Щоб не вийшло занадто нудотно, приправляємо дрібкою солі. Обережно, не пошкодивши шматочки, вводимо охолоджений гарбуз на молоці. Перекладаємо отриману масу в чашу мультиварки, попередньо змащену рослинним маслом, і включаємо режим «Випічка» на 40 хвилин. Готову сирно-гарбузову запіканку присипаємо цукровою пудрою і подаємо зі сметаною або збитими вершками.
Пиріг з гарбуза в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізану невеликими кубиками гарбузову м'якоть викладаємо в каструлю з товстим дном, засипаємо цукром і заливаємо коньяком. На дрібній тертці знімаємо тонкою стружкою цедру апельсина і вичавлюємо сік. Змішуємо їх з медом, гвоздикою і корицею, і додаємо до гарбузі. Ставимо її на маленький вогонь і тушкуємо, поки гарбуз не пустить сік, а цукор не розчиниться. Знімаємо каструлю з плити і просіваємо в неї борошно з розпушувачем і сіллю. Додаємо промитий і підсушений родзинки, вимішуємо тісто і викладаємо його в змащену рослинним маслом чашу мультиварки. Розрівнюємо, закриваємо кришку і запускаємо режим «Випічка» на годину.
Тушкований гарбуз з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками упоперек волокон. Такими ж за розміром

Гарбузове насіння після чищення не викидаємо, а підсушуємо на сковорідці. Вони також містять багато корисних речей. З десяток насіння чистимо, подрібнюємо в кавомолці і додаємо в готову печеню, що додасть страві цікаві горіхові нотки. Наша гарбуз з м'ясом готова!
Рекомендуємо добрі рецепти

Гарбуз з м'ясом
Гарбуз з м'ясом - це просте блюдо, яке легко приготувати, і для цього не потрібно незвичайних інгредієнтів або спеціальних приправ. Спробуйте, і у

Рис з гарбузом - рецепт
Про користь гарбуза нам усім добре відомо. З неї готують багато різних страв: її фарширують, запікають, роблять заготовки на зиму. Але сьогодні ми

Тушкований гарбуз
Тушкований гарбуз - це ситне гаряче блюдо, що дуже актуально в осінній сезон. Давайте розглянемо декілька досить простих рецептів цієї корисної

Як варити гарбуз?
Гарбуз - це воістину універсальний овоч. Її можна вживати в будь-якому вигляді - запікати, смажити, парити, фарширувати і варити. Ось про те, як її

Мармелад з гарбуза
Натуральний домашній мармелад - це будь ласощі дітей, та й дорослих теж. Його можна зробити з різних ягід і фруктів. Але ми з вами підемо далі і

Запіканка з гарбуза з сиром
Запіканка з гарбуза з сиром - це ситна та поживна страва, яку часто подають до сніданку. Таку смакота неодмінно оцінять і дорослі, і діти. Давайте