Гарбуз з м'ясом
Гарбуз з м'ясом - те блюдо, яке дуже легко приготувати: не потрібно незвичайних інгредієнтів або оригінальних приправ. А в результаті ми отримаємо прекрасне блюдо до обіду або відмінний вечеря, ситний і корисний. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування гарбуза з м'ясом.
Інгредієнти:
м'ясо - 300 г;
гарбуз - 400 г;
картопля - 5 шт.;
сметана - за смаком.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати гарбуз у духовці з м'ясом. Картоплю і гарбуз чистимо і нарізаємо кубиками. М'ясо у цьому рецепті можна використовувати практично будь-який, але найголовніше - це його соковитість і ніжність. Це може бути свинина, курка або яловичина, головне, щоб м'ясо тануло в роті, і не було сухим. Тепер, кожну частину страви солимо за смаком, і злегка обсмажуємо на сковороді. Потім викладаємо все в горщики, додаємо сметану, накриваємо кришечками і відправляємо блюдо рівно на 1 годину в розігріту духовку. Перед подачею на стіл посипаємо зеленню.
Інгредієнти:
гарбуз - 500 г;
свинина - 350 г;
картопля - 300 г;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Рецепт гарбуза з м'ясом досить простий. Свинину промиваємо, даємо воді гарненько стекти і нарізаємо на шматочки. Картоплю чистимо і шаткуємо кубиками. Гарбуз подрібнюємо невеликими скибочками. Тепер викладаємо всі інгредієнти в каструлю, додаємо спеції, масло і солимо за смаком. Перемішуємо все дерев'яної ложечкою. Готуємо на «Звичайному» режимі приблизно 15 години, а потім виставляємо програму «Пиріг» і чекаємо ще 30 хвилин. Після закінчення часу, тушкований гарбуз з м'ясом готова!
Інгредієнти:
гарбуз - 1 шт.;
свинина - 400 г;
картопля - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
сметана - 1 ст. ложка;
рослинна олія;
сіль - за смаком.
Приготування
У гарбуза зрізаємо верхушечку, видаляємо насіння, вирізаємо трохи м'якоті і подрібнюємо її. М'ясо промиваємо, нарізаємо кубиками. Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Потім підсмажити його на сковороді. Далі викладаємо в обжарку подрібнену гарбуз, м'ясо і обсмажуємо кілька хвилин. В самому кінці кладемо порізану картоплю і готуємо 5 хвилин. Додаємо сметану, вливаємо склянку води, солимо, накриваємо кришкою і тушкуємо до напівготовності картоплі, а потім перекладаємо в гарбуз. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Накриваємо гарбуз "кришечкою", змащуємо рослинним маслом, ставимо на деко, застелене фольгою. Запікаємо страву з гарбуза з м'ясом в духовці приблизно 40-45 хвилин. Ось і все фарширована гарбуз готова!
Гарбуз з картоплею і м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати гарбуз у духовці з м'ясом. Картоплю і гарбуз чистимо і нарізаємо кубиками. М'ясо у цьому рецепті можна використовувати практично будь-який, але найголовніше - це його соковитість і ніжність. Це може бути свинина, курка або яловичина, головне, щоб м'ясо тануло в роті, і не було сухим. Тепер, кожну частину страви солимо за смаком, і злегка обсмажуємо на сковороді. Потім викладаємо все в горщики, додаємо сметану, накриваємо кришечками і відправляємо блюдо рівно на 1 годину в розігріту духовку. Перед подачею на стіл посипаємо зеленню.
Гарбуз з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт гарбуза з м'ясом досить простий. Свинину промиваємо, даємо воді гарненько стекти і нарізаємо на шматочки. Картоплю чистимо і шаткуємо кубиками. Гарбуз подрібнюємо невеликими скибочками. Тепер викладаємо всі інгредієнти в каструлю, додаємо спеції, масло і солимо за смаком. Перемішуємо все дерев'яної ложечкою. Готуємо на «Звичайному» режимі приблизно 15 години, а потім виставляємо програму «Пиріг» і чекаємо ще 30 хвилин. Після закінчення часу, тушкований гарбуз з м'ясом готова!
Гарбуз, фарширована м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
У гарбуза зрізаємо верхушечку, видаляємо насіння, вирізаємо трохи м'якоті і подрібнюємо її. М'ясо промиваємо, нарізаємо кубиками. Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Потім підсмажити його на сковороді. Далі викладаємо в обжарку подрібнену гарбуз, м'ясо і обсмажуємо кілька хвилин. В самому кінці кладемо порізану картоплю і готуємо 5 хвилин. Додаємо сметану, вливаємо склянку води, солимо, накриваємо кришкою і тушкуємо до напівготовності картоплі, а потім перекладаємо в гарбуз. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Накриваємо гарбуз "кришечкою", змащуємо рослинним маслом, ставимо на деко, застелене фольгою. Запікаємо страву з гарбуза з м'ясом в духовці приблизно 40-45 хвилин. Ось і все фарширована гарбуз готова!
Рекомендуємо добрі рецепти
Фарширована гарбуз
Фарширована гарбуз - значне страва, яку із задоволенням спробують всі гості та домочадці, адже не часто побачиш таке диво! Ми вирішили розповісти
Рис з гарбузом - рецепт
Про користь гарбуза нам усім добре відомо. З неї готують багато різних страв: її фарширують, запікають, роблять заготовки на зиму. Але сьогодні ми
Тушкований гарбуз
Тушкований гарбуз - це ситне гаряче блюдо, що дуже актуально в осінній сезон. Давайте розглянемо декілька досить простих рецептів цієї корисної
Як варити гарбуз?
Гарбуз - це воістину універсальний овоч. Її можна вживати в будь-якому вигляді - запікати, смажити, парити, фарширувати і варити. Ось про те, як її
Гарбуз в мультиварці - рецепти
Гарбуз - це, безумовно, чемпіон серед овочів за вмістом корисних речовин. З неї можна приготувати досить багато різноманітних страв. І зараз ми
Запечений гарбуз з медом
Всі ми знаємо про користь меду для нашого організму. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити смачний і корисний десерт - запечену гарбуз з медом. Ми