Гарбуз з м'ясом - те блюдо, яке дуже легко приготувати: не потрібно незвичайних інгредієнтів або оригінальних приправ. А в результаті ми отримаємо прекрасне блюдо до обіду або відмінний вечеря, ситний і корисний. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування гарбуза з м'ясом.
Гарбуз з картоплею і м'ясом
Інгредієнти: м'ясо - 300 г; гарбуз - 400 г; картопля - 5 шт.; сметана - за смаком. Приготування Давайте розберемося, як приготувати гарбуз у духовці з м'ясом. Картоплю і гарбуз чистимо і нарізаємо кубиками. М'ясо у цьому рецепті можна використовувати практично будь-який, але найголовніше - це його соковитість і ніжність. Це може бути свинина, курка або яловичина, головне, щоб м'ясо тануло в роті, і не було сухим. Тепер, кожну частину страви солимо за смаком, і злегка обсмажуємо на сковороді. Потім викладаємо все в горщики, додаємо сметану, накриваємо кришечками і відправляємо блюдо рівно на 1 годину в розігріту духовку. Перед подачею на стіл посипаємо зеленню.
Гарбуз з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти: гарбуз - 500 г; свинина - 350 г; картопля - 300 г; рослинне масло - 2 ст. ложки; сіль, спеції - за смаком. Приготування Рецепт гарбуза з м'ясом досить простий. Свинину промиваємо, даємо воді гарненько стекти і нарізаємо на шматочки. Картоплю чистимо і шаткуємо кубиками. Гарбуз подрібнюємо невеликими скибочками. Тепер викладаємо всі інгредієнти в каструлю, додаємо спеції, масло і солимо за смаком. Перемішуємо все дерев'яної ложечкою. Готуємо на «Звичайному» режимі приблизно 15 години, а потім виставляємо програму «Пиріг» і чекаємо ще 30 хвилин. Після закінчення часу, тушкований гарбуз з м'ясом готова!
Гарбуз, фарширована м'ясом
Інгредієнти: гарбуз - 1 шт.; свинина - 400 г; картопля - 300 г; цибулина - 1 шт.; сметана - 1 ст. ложка; рослинна олія; сіль - за смаком. Приготування У гарбуза зрізаємо верхушечку, видаляємо насіння, вирізаємо трохи м'якоті і подрібнюємо її. М'ясо промиваємо, нарізаємо кубиками. Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. Потім підсмажити його на сковороді. Далі викладаємо в обжарку подрібнену гарбуз, м'ясо і обсмажуємо кілька хвилин. В самому кінці кладемо порізану картоплю і готуємо 5 хвилин. Додаємо сметану, вливаємо склянку води, солимо, накриваємо кришкою і тушкуємо до напівготовності картоплі, а потім перекладаємо в гарбуз. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Накриваємо гарбуз "кришечкою", змащуємо рослинним маслом, ставимо на деко, застелене фольгою. Запікаємо страву з гарбуза з м'ясом в духовці приблизно 40-45 хвилин. Ось і все фарширована гарбуз готова!