Суп з маслинами
Пропонуємо вам приготувати оригінальний і смачний суп з маслинами за описаними нижче рецептами. Блюдо виходить досить ситним, а маслини надають йому певну пікантність і вишуканість.
Інгредієнти:
маслини - 200 г;
ковбаса - 500 г;
лимон - 1 шт.;
оливки - 200 г;
паста томатна - 3 ст. ложки;
корнішони - 200 г;
каперси - 200 г;
спеції;
свіжа зелень - 1 пучок.
Приготування
Отже, для приготування цього супчика, ковбасу нарізаємо середніми кубиками і гарненько обсмажуємо її на рослинній маслечко. Потім додаємо томатну пасту і тушкуємо все кілька хвилин. На середній вогонь ставимо каструльку з водою, викладаємо приготовану обжарку, доводимо до кипіння.
Солоні огірочки шаткуємо соломкою і кидаємо разом з каперсами в каструлю з киплячою водою. Маслини і оливки без кісточок ріжемо навпіл і теж додаємо в суп. Лимон нарізаємо напівкружечками, кидаємо в каструлю, виливаємо розсіл від огірків і каперсів, приправляємо блюдо спеціями, кип'ятимо і знімаємо готовий супчик з плити.
Інгредієнти:
риба - 800 г;
картопля - 5 шт.;
морква - 2 шт.;
цибулина - 3 шт.;
масло рослинне - 4 ст. ложки;
томатна паста - 5 ст. ложок;
оливки - 1 банка;
маслини - 05 банки;
спеції;
цукор - 1 ст. ложка.
Приготування
Промиваємо рибу, чистимо і відварюємо в каструлі з водою протягом 30 хвилин. Потім акуратно виймаємо її з бульйону, відокремлюємо м'ясо від кісток і нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю і моркву чистимо, шаткуємо соломкою і пасеруємо на сковороді в рослинному маслечко 10 хвилин. Далі до овочів додаємо томатну пасту, цукор, перемішуємо і тушкуємо ще близько 5 хвилин.
Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Доводимо до кипіння проціджений рибний бульйон , додаємо картоплю і готуємо протягом 5 хвилин. Потім кидаємо тушковані овочі, нарізані кружечками маслини, оливки і рибу. Варимо ще близько 5 хвилин до готовності картоплі, солимо, перчимо за смаком і даємо настоятися приблизно 30 хвилин. Посипаємо зеленню і подаємо страву до столу.
Інгредієнти:
цибулина - 1 шт.;
оцет бальзамічний - 1 ст. ложка;
томатна паста - 100 г;
цукор - 1 ч. ложка;
овочевий бульйон - 1 л;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
томати консервовані - 800 г;
маслини без кісточок - 4 ст. ложки;
часник - 2 зубчики.
Приготування
Цибулю і часник очистити, дрібно нарізаємо і обсмажуємо в каструлі на рослинному маслечко. Потім вливаємо оцет, всипаємо цукор і прогріваємо хвилинки 2. Після цього додаємо розім'яті виделкою томати, наливаємо овочевий бульйон і приправляємо спеціями. Доводимо до кипіння, подрібнюємо суп у пюре, додаємо пасту і маслини, проварюємо 5 хвилин.
Суп з маслинами і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування цього супчика, ковбасу нарізаємо середніми кубиками і гарненько обсмажуємо її на рослинній маслечко. Потім додаємо томатну пасту і тушкуємо все кілька хвилин. На середній вогонь ставимо каструльку з водою, викладаємо приготовану обжарку, доводимо до кипіння.
Солоні огірочки шаткуємо соломкою і кидаємо разом з каперсами в каструлю з киплячою водою. Маслини і оливки без кісточок ріжемо навпіл і теж додаємо в суп. Лимон нарізаємо напівкружечками, кидаємо в каструлю, виливаємо розсіл від огірків і каперсів, приправляємо блюдо спеціями, кип'ятимо і знімаємо готовий супчик з плити.
Рибний суп з маслинами
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо рибу, чистимо і відварюємо в каструлі з водою протягом 30 хвилин. Потім акуратно виймаємо її з бульйону, відокремлюємо м'ясо від кісток і нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю і моркву чистимо, шаткуємо соломкою і пасеруємо на сковороді в рослинному маслечко 10 хвилин. Далі до овочів додаємо томатну пасту, цукор, перемішуємо і тушкуємо ще близько 5 хвилин.
Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Доводимо до кипіння проціджений рибний бульйон , додаємо картоплю і готуємо протягом 5 хвилин. Потім кидаємо тушковані овочі, нарізані кружечками маслини, оливки і рибу. Варимо ще близько 5 хвилин до готовності картоплі, солимо, перчимо за смаком і даємо настоятися приблизно 30 хвилин. Посипаємо зеленню і подаємо страву до столу.
Томатний суп з маслинами
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і часник очистити, дрібно нарізаємо і обсмажуємо в каструлі на рослинному маслечко. Потім вливаємо оцет, всипаємо цукор і прогріваємо хвилинки 2. Після цього додаємо розім'яті виделкою томати, наливаємо овочевий бульйон і приправляємо спеціями. Доводимо до кипіння, подрібнюємо суп у пюре, додаємо пасту і маслини, проварюємо 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає
Солянка з фрикадельками
Солянка - являє собою густий суп на рибному, м'ясному або грибному бульйоні з додаванням маслин, солоних огірків, лимона. І зараз ми розповімо, як
Донська солянка
Солянка - гаряче блюдо, яке готується на м'ясному, рибному або грибному бульйоні, з додаванням лимона, маслини. І сьогодні ми розповімо, як
Салат з маслинами і куркою
Маслини - надають стравам особливу родзинку і пікантність. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудовий салатик з маслинами і куркою. Таку закуску
Рибна піца з маслинами
Піца - популярне італійське блюдо, яке обожнюють багато. В даний час її готують з різними інгредієнтами. І сьогодні ми пропонуємо вашій увазі
Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам