Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гострий рисовий суп

Гострий рисовий суп

26-03-2015, 10:09
816
Гострий рисовий суп
Гострий рисовий суп - досить оригінальна, пікантне гаряче блюдо, яке вишукано виглядатиме на вашому обідньому столі. Вариться воно досить швидко, але зате виходить чудово смачним і ситним. Давайте дізнаємося з вами, як зробити гострий рисовий суп.

Гострий рисовий суп з баклажанами


Інгредієнти:

  • баклажани - 100 г;

  • рис - 100 г;

  • помідори - 200 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 100 г;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • перець чилі - 1 шт.;

  • часник - 5 зубчиків;

  • барбарис, хмелі-сунелі - за смаком;

  • свіжа петрушка - за бажанням;

  • вода - 25 л.


  • Приготування
    Спочатку давайте підготуємо всі овочі: чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками. Моркву очищаємо і нарізаємо брусочками. Баклажани обробляємо, рубаємо скибочками, а помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і подрібнюємо кубиками. Перчик чилі очистити від насіння і дрібно ріжемо. Тепер наливаємо в каструлю води, кладемо добре промитий рис і ставимо на вогонь. Цибульку і моркву пасеруємо на рослинній маслечко приблизно 7 хвилин, додаємо до них баклажани і обсмажуємо все ще 10-15 хвилин. Після цього кладемо солодкий перчик, помідори й тушкуємо 7-10 хвилин. Як тільки рис буде майже готовий, перекладаємо обжарку в суп, доводимо до кипіння, приправляємо спеціями, кидаємо перець чилі і видавлюємо через прес часник. Проварюємо на сильному вогні 5 хвилин, а потім розливаємо суп по тарілках, прикрашаємо зеленню і подаємо.

    Гострий рисовий суп з квасолею


    Інгредієнти:

  • яловичина - 300 г;

  • болгарський перець - 2 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • гострий перчик - 2 шт.;

  • корінь селери - 200 г;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • консервована квасоля - 400 г;

  • бульйон м'ясний - 15 л;

  • олія рослинна;

  • спеції;

  • рис - 70 р.


  • Приготування
    А ось ще один цікавий рецепт приготування гострого рисового супу. Отже, м'ясо гарненько промиваємо, обробляємо і нарізаємо невеликими шматочками. Тепер готуємо всі овочі: обполіскуємо їх, миємо й дрібненько шаткуємо: цибуля, перець - кубиками, а корінь селери - невеликими скибочками. Викладаємо подрібнену цибулю в сковороду з маслом і пасеруємо до
    Гострий рисовий суп
    прозорості, а потім додаємо перець солодкий, гострий і селеру. Смажимо все, заважаючи, разом близько 5 хвилин. На окремій сковороді в розпеченому маслі обсмажуємо невеликими партіями м'ясо, щоб воно рівномірно покрилося скоринкою. Далі перекладаємо яловичину до овочів, додаємо трохи борошна і ретельно перемішуємо. Тушкуємо всю масу близько 2-3 хвилин, а потім кладемо вміст сковороди у велику каструлю і заливаємо бульйоном. Приправляємо до смаку сіллю, перцем, додаємо жменю рису, попередньо замоченого у теплій воді, і доводимо до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і варимо суп 15 години, поки повністю не розвариться м'ясо. В самому кінці викладаємо консервовану квасоля, проварюємо ще хвилин 10 і подаємо гострий супчик на стіл, прикрасивши за бажанням зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з білих грибів
    Суп з білих грибів
    Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
    Рисовий суп з креветками
    Рисовий суп з креветками
    Якщо ви в черговий раз ламаєте голову над тим,що приготувати на обід, зверніть увагу на цікавий рецепт рисового супу з креветками. Такий суп виходить
    Соте з баклажанів
    Соте з баклажанів
    Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо
    Мексиканський суп з квасолею
    Мексиканський суп з квасолею
    Мексиканський суп з квасолею - смачна, ситна та поживна страва. Його незвичайний пікантний і гострий присмак неодмінно сподобається вашим близьким і
    Мексиканський суп з кукурудзою
    Мексиканський суп з кукурудзою
    Варіантів створення мексиканського кукурудзяного супу досить багато. Але основа завжди одна - курячий бульйон і консервована кукурудза. А з рештою
    Лечо з баклажанів на зиму
    Лечо з баклажанів на зиму
    Лечо - смачне угорське блюдо, яке готують з болгарського перцю і помідорів. Але в даний час рецепт цього страву зазнав деякі зміни, і зараз у нього