Соус Тартар - рецепт

Соус Тартар - відмінне доповнення для риби. Дуже часто його подають до страв з морепродуктів. Також, соус Тартар добре поєднується з м'ясними стравами і овочами. Соус Тартар можна легко приготувати в домашніх умовах. Для цього не потрібні ніякі складні інгредієнти. Процес приготування займає мінімум часу, що особливо зручно в тих випадках, коли потрібно пригощати несподівано наскочили гостей. Далі в статті викладено рецепти, як приготувати соус Тартар в домашніх умовах.
Класичний рецепт соусу Тартар з часником
Інгредієнти
Приготування:
Жовтки необхідно ретельно розтерти, додати до них сіль, перець і лимонний сік і добре розмішати до однорідного стану. В отриману масу слід тоненькою цівкою влити оливкову олію, постійно розмішуючи і збиваючи. Коли соус по консистенції нагадуватиме густий майонез, в нього слід всипати дрібно нарізаний зелений лук.
У завершенні соус слід видавити часник, додати дрібно нарізані оливки і огірок.
Соус Тартар готовий!
Рецепт соусу Тартар на основі майонезу
Інгредієнти:
Приготування:
Огірки, цибуля і каперси слід змішати, залити майонезом і залишити в прохолодному місці на 30 хвилин. У суміш слід влити лимонний сік, додати перець і сіль.
За допомогою віночка соус необхідно збити до однорідного стану, після чого подавати до столу.
Соус Тартар на основі майонезу - це спрощений варіант приготування. Витративши мінімум часу можна додати вишуканий смак соусом Тартар будь основного блюда.
Цікаві особливості соусу Тартар:

Рекомендуємо добрі рецепти

Соус Песто
Ні одне відвідування ресторану з італійською кухнею не обійдеться без дегустації страви приправленого соусом Песто. В Італії цей соус за традицією

Шашлик з креветок
Солодкувате м'ясо креветок відмінно відтіняє ароматом димку, тому, чому б не проводити цьогорічне літо святом барбекю з морепродуктів, на якому ви

Тартар з лосося
Тартаром називається будь-яке блюдо, що складається з дрібно нашаткованих продуктів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька цікавих і водночас простих

Перець, фарширований бринзою
Перець, фарширований бринзою - відмінне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш буденний і святковий стіл. І головне, приготувати його досить просто. Ми

Тартар з тунця
Тартар - це французька страва, так званий своєрідний спосіб подачі сирого м'яса та риби. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення

Тартар з яловичини
У кулінарного терміна «тартар» на сьогоднішній день існує кілька тлумачень. Під одним з них розуміють біфштекс із сирого м'яса під гострим соусом. І