Шоколадний соус
Дуже часто буває таке, що як би смачно і добре, ви не приготували страву, в ньому все одно чогось не вистачає.
Ніжний шоколадний соус стане прекрасним доповненням до всіх десертів: пудингам, мусів, морозива, млинців, а також до деяких м'ясних страв. Давайте розглянемо з вами рецепти приготування шоколадного соусу.
Інгредієнти:
молоко - 15 склянки;
цукор - 05 склянки;
яйце - 2 шт.;
борошно пшеничне - 1 ч. ложка;
какао-порошок - 1 ст.
Приготування
Відокремлюємо яєчні жовтки і гарненько розтираємо їх з цукром до отримання білої пишної маси. Додаємо какао, поступово всипаємо борошно, розмішуємо, розвести гарячим молоком і ставимо суміш на слабкий вогонь. Безперервно помішуючи ложкою, варимо соус до кипіння. Як тільки маса загусне, знімаємо її з вогню і проціджуємо акуратно через сито. Ось і все, шоколадний соус для морозива або іншого десерт готовий!
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста - 05 шт.;
гіркий шоколад - 50 г;
цукор - 1 ч. ложка;
листя розмарину - 1 ч. ложка;
біле сухе вино - 130 мл;
винний оцет - 20 мл
Приготування
Як приготувати шоколадний соус? Отже, беремо спочатку ріпчасту цибулю, чистимо його від лушпиння, дрібно шаткуємо і змішуємо з подрібненим в блендері розмарином. Шоколад ламаємо руками на невеликі шматочки і прибираємо в бік. Обсмажуємо на олії цибулю протягом 1 хвилини, потім вливаємо біле сухе вино, винний оцет і всипаємо цукор. Протушиваем суміш на слабкому вогні приблизно 2 хвилини, постійно заважаючи. Кладемо розмарин і продовжуємо готувати до тих пір, поки соус трохи не упариться і не зменшиться в обсязі. Всипаємо шоколадні шматочки і даємо їм розтанути. Готовий соус перекладаємо в соусницю і подаємо до гарячого стейку.
Якщо ви любите солодкі соуси до м'яса, то неодмінно спробуйте приготувати журавлинний , або брусничний соус . Приємного вам апетиту!
Ніжний шоколадний соус стане прекрасним доповненням до всіх десертів: пудингам, мусів, морозива, млинців, а також до деяких м'ясних страв. Давайте розглянемо з вами рецепти приготування шоколадного соусу.
Шоколадний соус з какао
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлюємо яєчні жовтки і гарненько розтираємо їх з цукром до отримання білої пишної маси. Додаємо какао, поступово всипаємо борошно, розмішуємо, розвести гарячим молоком і ставимо суміш на слабкий вогонь. Безперервно помішуючи ложкою, варимо соус до кипіння. Як тільки маса загусне, знімаємо її з вогню і проціджуємо акуратно через сито. Ось і все, шоколадний соус для морозива або іншого десерт готовий!
Шоколадний соус до м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати шоколадний соус? Отже, беремо спочатку ріпчасту цибулю, чистимо його від лушпиння, дрібно шаткуємо і змішуємо з подрібненим в блендері розмарином. Шоколад ламаємо руками на невеликі шматочки і прибираємо в бік. Обсмажуємо на олії цибулю протягом 1 хвилини, потім вливаємо біле сухе вино, винний оцет і всипаємо цукор. Протушиваем суміш на слабкому вогні приблизно 2 хвилини, постійно заважаючи. Кладемо розмарин і продовжуємо готувати до тих пір, поки соус трохи не упариться і не зменшиться в обсязі. Всипаємо шоколадні шматочки і даємо їм розтанути. Готовий соус перекладаємо в соусницю і подаємо до гарячого стейку.
Якщо ви любите солодкі соуси до м'яса, то неодмінно спробуйте приготувати журавлинний , або брусничний соус . Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадний сироп
Якщо ви є прихильницею солодощів, то вам відомо такі ласощі як шоколадний сироп. Його можна додати в напій, до морозиву, тістечок і будь-якого іншого
Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній
Шоколадний крем з какао
Шоколадний крем з какао - це не тільки чудова прошарок для тортів і пирогів, але і цілком самостійний десерт, який відмінно підійде до чашки чаю або
Шоколадний пиріг рецепт
Шоколадний пиріг - це смачне ласощі, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей і домочадців. Його можна подати до чашки гарячого шоколаду або
Шоколадний мус - рецепт
Шоколадний мус - істинно французьке блюдо. Воно дуже ніжне, легке, вишукана і витончена. Приготувати його на своїй кухні під силу будь-якій
Шоколадний фондан
Шоколадний фондан - вишуканий французький десерт. Він являє собою щось середнє між розтопленим шоколадом та шоколадними кексами. Давайте докладніше