Соус для креветок
Справжні любителі креветок знають, що мало вміти їх правильно зварити, треба ще обов'язково приготувати хороший соус, щоб по-справжньому насолодитися смаком готового страви. Грамотно підібраний соус не тільки відтіняє смак морепродуктів, але іноді навіть повністю його перетворює.
Рецепт соусу для креветок
Інгредієнти:
кетчуп - 100 мл;
корінь хрону - 50 р.
Приготування
Отже, беремо корінь хрону, очищаємо його і натираємо на дрібній тертці. Отриману масу перемішуємо з домашнім кетчупом і перекладаємо в пиалку. Такий соус підходить не тільки креветок, але практично для будь-якого виду морепродуктів.
Соус для спагетті з креветками
Інгредієнти:
дрібні креветки - 600 г;
часник - 2 зубчики;
жирні вершки - 250 мл;
масло вершкове - 50 г;
петрушка;
спеції - за смаком.
Приготування
Часничок чистимо від лушпиння, видавлюємо через прес і трохи прогріваємо його на сковорідці з вершковим маслом. Через 5 хвилин вливаємо туди вершки, перемішуємо і доводимо до кипіння. За цей час очищаємо від панцира креветки, кладемо їх у сковорідку і розмішуємо. Солимо, перчимо соус за смаком і тушкуємо його протягом 15 хвилин. Петрушку промиваємо, просушуємо і подрібнюємо. Посипаємо їй соус, добре розмішуємо і тушкуємо ще хвилини 3. Потім, використовуючи шумівку, перекладаємо креветки на тарілку, а сам соус готуємо на слабенькому вогні до загусання. Консистенція нашого соусу в результаті повинна вийти, як у жирної сметани. Потім креветки знову кладемо в сковороду, перемішуємо і знову протушиваем. Готовим соусом поливаємо спагетті і прикрашаємо блюдо будь подрібненою свіжою зеленню.
Соус для салату з креветками
Інгредієнти:
масло рослинне - 150 мл;
часник - 1 зубчик;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
мелений чорний перець - за смаком.
Приготування
Часник чистимо і дрібненько нарізаємо. Потім викладаємо його в чашу блендера, вливаємо соєвий соус , лимонний сік і рослинне масло. Все ретельно збиваємо на високій швидкості до однорідного стану. Солимо, перчимо до смаку і поливаємо цією заправкою будь салат з креветками.
Соус для цезаря з креветками
Інгредієнти:
сир Пармезан - 60 г;
анчоуси - 40 г;
курячий жовток - 2 шт.;
гірчиця негостра - 20 г;
приправи, спеції - за смаком;
оливкова олія - 100 мл
Приготування
Сир і рибу нарізаємо дрібними кубиками. Потім перекладаємо ці продукти в чашу блендера, додати оливкове масло, сіль, приправи, курячі жовтки і гірчицю. Включаємо прилад і ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Даємо соусу настоятися 15 хвилин, а потім сміливо заправляємо їм салат «Цезар». Прикрашаємо страву свіжою зеленню, і кличемо всіх до столу.
Соус для пасти з креветками
Інгредієнти:
очищені креветки - 100 г;
помідори черрі - 5 штук;
часник - 2 зубчики;
вершки 33 % - 150 мл;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
сир плавлений - 2 ст. ложки;
сир Пармезан - 20 г;
плавлений сир - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Часник чистимо, нарізаємо пластинами і обсмажуємо 30 секунд. Потім акуратно виймаємо його, а в часникове масло викладаємо креветки. Заливаємо вершками, додаємо плавлений сир і мелений перець. Протушиваем, постійно помішуючи до загустіння. Помідори розрізаємо на половинки і прогріваємо в соусі з креветками. Ось і все, соус для пасти готовий!
Соус для креветок
Інгредієнти:
майонез - 250 мл;
кетчуп - 80 мл;
апельсиновий сік - 20 мл
Приготування
Отже, змішуємо майонез і кетчуп до однорідного рожевого стану. Потім вливаємо апельсиновий сік, перемішуємо і знімаємо готовий соус в холодильник на 15 хвилин для охолодження. Такий соус чудово підходить до вареним або запеченим креветкам.
Рецепт соусу для креветок
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо корінь хрону, очищаємо його і натираємо на дрібній тертці. Отриману масу перемішуємо з домашнім кетчупом і перекладаємо в пиалку. Такий соус підходить не тільки креветок, але практично для будь-якого виду морепродуктів.
Соус для спагетті з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Часничок чистимо від лушпиння, видавлюємо через прес і трохи прогріваємо його на сковорідці з вершковим маслом. Через 5 хвилин вливаємо туди вершки, перемішуємо і доводимо до кипіння. За цей час очищаємо від панцира креветки, кладемо їх у сковорідку і розмішуємо. Солимо, перчимо соус за смаком і тушкуємо його протягом 15 хвилин. Петрушку промиваємо, просушуємо і подрібнюємо. Посипаємо їй соус, добре розмішуємо і тушкуємо ще хвилини 3. Потім, використовуючи шумівку, перекладаємо креветки на тарілку, а сам соус готуємо на слабенькому вогні до загусання. Консистенція нашого соусу в результаті повинна вийти, як у жирної сметани. Потім креветки знову кладемо в сковороду, перемішуємо і знову протушиваем. Готовим соусом поливаємо спагетті і прикрашаємо блюдо будь подрібненою свіжою зеленню.
Соус для салату з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Часник чистимо і дрібненько нарізаємо. Потім викладаємо його в чашу блендера, вливаємо соєвий соус , лимонний сік і рослинне масло. Все ретельно збиваємо на високій швидкості до однорідного стану. Солимо, перчимо до смаку і поливаємо цією заправкою будь салат з креветками.
Соус для цезаря з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Сир і рибу нарізаємо дрібними кубиками. Потім перекладаємо ці продукти в чашу блендера, додати оливкове масло, сіль, приправи, курячі жовтки і гірчицю. Включаємо прилад і ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Даємо соусу настоятися 15 хвилин, а потім сміливо заправляємо їм салат «Цезар». Прикрашаємо страву свіжою зеленню, і кличемо всіх до столу.
Соус для пасти з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Часник чистимо, нарізаємо пластинами і обсмажуємо 30 секунд. Потім акуратно виймаємо його, а в часникове масло викладаємо креветки. Заливаємо вершками, додаємо плавлений сир і мелений перець. Протушиваем, постійно помішуючи до загустіння. Помідори розрізаємо на половинки і прогріваємо в соусі з креветками. Ось і все, соус для пасти готовий!
Соус для креветок
Інгредієнти:
Приготування
Отже, змішуємо майонез і кетчуп до однорідного рожевого стану. Потім вливаємо апельсиновий сік, перемішуємо і знімаємо готовий соус в холодильник на 15 хвилин для охолодження. Такий соус чудово підходить до вареним або запеченим креветкам.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з королівськими креветками
Креветки є смачною закускою до будь-якого столу. Ми пропонуємо вам зробити приголомшливий салат з креветками, здивувавши рідних і друзів делікатесним
Салат з ікрою і креветками
Салати з морепродуктами є прикрасою будь-якого святкового столу. Різновидів цих вишуканих закусок дуже багато. І сьогодні ми поділимося з вами
Салат з креветками та авокадо
Салат з креветками та авокадо - чудове блюдо для святкового столу. Такий смачний і ароматний салатик неодмінно припаде до смаку вашим гостям і
Шашлик з креветок
Солодкувате м'ясо креветок відмінно відтіняє ароматом димку, тому, чому б не проводити цьогорічне літо святом барбекю з морепродуктів, на якому ви
Макарони з креветками - рецепт
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей вишуканим блюдом, тоді зробіть істинно італійська страва - макарони з креветками. Вийде дуже
Закуска з креветок
Закуска з креветок - це прекрасний варіант страви, як до святкового столу, так і просто до кухля пива в компанії з друзями. Варіантів їх приготування