Соус для гамбургера
Смачний соус для бургера - ще одна складова хорошого страви. Якщо ви звикли обходитися простим майонезом, кетчупом , або гірчицею , то ми не беремося вас судити, а всім іншим пропонуємо ознайомитися з величезною різноманітністю смачних соусів.
Інгредієнти:
кетчуп - 2 ст.;
винний оцет - 1/4 ст.;
вустерширський соус - 1 /4 ст.;
коричневий цукор - 1/4 ст.;
гірчиця - 2 ч. ложки;
соус «Табаско» - 1 ст. ложка;
суміш спецій для барбекю - 1 ст. ложка.
Приготування
Всі інгредієнти закладаємо в сотейник і ставимо на малий вогонь. Поступово доводимо суміш до кипіння, не забуваючи постійно помішувати. Як тільки соус закипить вогонь зменшуємо і продовжуємо готування до тих пір, поки вміст сотейника не почне темніти і не загусне (на це піде хвилин 10-15). Тепер можна перелити соус в чисту скляну тару і дати йому повністю охолонути перед використанням.
Інгредієнти:
твердий сир - 250 г;
вершки - 180 мл;
крохмаль - 1 ст. ложка;
гострий соус - 2 ч. ложки.
Приготування
Твердий сир натираємо і змішуємо з крохмалем в глибокій мисці. Перекладаємо сир в сотейник і додаємо 180 мл жирних вершків. Тримаємо соус на невеликому вогні, постійно помішуючи до тих пір, поки сир не розплавиться (близько 5 хвилин). Якщо соус виходить дуже густим - долийте ще вершків або молока. Готовий сирний соус змішуємо з коханим гострим соусом.
Інгредієнти:
свіжий базилік - 2 ст.;
кедрові горішки - 1/4 ст.;
оливкова олія - 1/3 ст.;
часник - 3 зубчики;
сіль, перець;
тертий «Пармезан» - 1/3 ст.
Приготування
Базилік і кедрові горішки кладемо в чашу блендера і перемелюємо до однорідної пасти. Додаємо до вмісту блендера часник, олію, сіль, перець і тертий сир. Знову збиваємо до однорідності, не забуваючи відскрібати соус зі стінок, щоб він вийшов гладким.
Інгредієнти:
зернова гірчиця - 2/3 ст.;
винний оцет - 1/2 ст.;
темне пиво - 1 ст.;
коричневий цукор - 3 ст. ложки;
мед - 2 ст. ложки;
сіль - 1 ч. ложка;
куркума - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Зернову гірчицю заливаємо оцтом і пивом (половиною від загальної кількості), а потім залишаємо в холодильнику на ніч. У сотейнику змішати 1/2 ст. пива, цукор, мед, сіль і куркуму. Доводимо все до кипіння і відразу ж прибираємо з вогню. Перелити соус в чашу блендера і додаємо зернову гірчицю. Пюрируем соус до однорідності і охолоджуємо перед вживанням.
Рецепт соусу барбекю для гамбургера
Інгредієнти:
Приготування
Всі інгредієнти закладаємо в сотейник і ставимо на малий вогонь. Поступово доводимо суміш до кипіння, не забуваючи постійно помішувати. Як тільки соус закипить вогонь зменшуємо і продовжуємо готування до тих пір, поки вміст сотейника не почне темніти і не загусне (на це піде хвилин 10-15). Тепер можна перелити соус в чисту скляну тару і дати йому повністю охолонути перед використанням.
Як зробити сирний соус для гамбургера?
Інгредієнти:
Приготування
Твердий сир натираємо і змішуємо з крохмалем в глибокій мисці. Перекладаємо сир в сотейник і додаємо 180 мл жирних вершків. Тримаємо соус на невеликому вогні, постійно помішуючи до тих пір, поки сир не розплавиться (близько 5 хвилин). Якщо соус виходить дуже густим - долийте ще вершків або молока. Готовий сирний соус змішуємо з коханим гострим соусом.
Соус песто для гамбургера в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Базилік і кедрові горішки кладемо в чашу блендера і перемелюємо до однорідної пасти. Додаємо до вмісту блендера часник, олію, сіль, перець і тертий сир. Знову збиваємо до однорідності, не забуваючи відскрібати соус зі стінок, щоб він вийшов гладким.
Гірчичний соус для гамбургера
Інгредієнти:
Приготування
Зернову гірчицю заливаємо оцтом і пивом (половиною від загальної кількості), а потім залишаємо в холодильнику на ніч. У сотейнику змішати 1/2 ст. пива, цукор, мед, сіль і куркуму. Доводимо все до кипіння і відразу ж прибираємо з вогню. Перелити соус в чашу блендера і додаємо зернову гірчицю. Пюрируем соус до однорідності і охолоджуємо перед вживанням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Соус барбекю - рецепт
Приготувати соус барбекю в домашніх умовах не так вже просто, як це здається на перший погляд. Зате освоївши вибраний рецепт, ви завжди можете бути
Соус для тефтелькою
Тефтелі традиційно подають в соусі, без цього прекрасного доповнення м'ясні кульки перетворяться в звичайні котлети. І сьогодні ми пропонуємо вам
Білий соус
Білі соуси - це одна з різновидів класичних соусів, які готуються на основі молока або вершків, доповнюються сиром і вершковим маслом, а для
Вишневий соус
Соуси є відмінним доповненням до будь-якого м'ясного або овочевого страви. Їх готують з використанням самих різних продуктів. Це можуть і гострі і
Соус з солоними огірками
Якщо ви шукайте цікавий і оригінальний рецепт соусу, тоді наша сьогоднішня стаття для вас. Зараз ми розповімо, як приготувати соус з солоними
Кетчуп в мультиварці
Улюблений нами кетчуп в домашніх умовах можна зробити не тільки на плиті, але і в універсальному кухонному девайсі - мультиварці. У нашій статті ми