Соус з гострих перців
Пропонуємо вам приготувати дуже оригінальний і універсальний соус з гострих перців, який чудово підійде до будь-яких страв і більш повно і яскраво розкриє їх дивовижний смак.
Інгредієнти:
гострий червоний перець - 200 р;
часник - 4 зубчики;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль - 1 ч. ложка;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
рослинне масло - 1 ст. ложка.
Приготування
Гострий перець промиваємо, зрізаємо видаляємо плодоніжки і насіння. Потім нарізаємо його шматочками і перекладаємо в чашу блендера. Часник чистимо, подрібнюємо і додаємо до перцю. Далі збиваємо все блендером на високій швидкості в пюреобразную однорідну масу і перекладаємо її в каструльку.
Додаємо сіль з цукром, вливаємо рослинне масло і лимонний сік. Ставимо посуд на слабенький вогонь і доводимо до закипання. Після цього обережно перекладаємо масу в соусник і ставимо на крижану подушку. Добре охолоджуємо готовий соус з перцю і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
гострий перець чилі - 2 шт.;
свіжовичавлений сік лайма - 1 ст.;
морська сіль - 1 ст. ложка.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати соус з перцю чилі . Отже, спочатку беремо перчик, видаляємо насіння, біленьку серцевину, дрібно нарізаємо, перекладаємо в ємність, вливаємо сік лайма, посипаємо сіллю і ретельно збиваємо все блендером до однорідності. Потім перелити соус в баночку, закриваємо кришкою і прибираємо в холод. Наполягаємо приблизно 4 дні, після чого гострий соус з червоного перцю готовий до вживання.
Інгредієнти:
помідори - 5 шт.;
гострий червоний перець - 3 шт.;
рослинна олія;
приправи.
Приготування
Отже, беремо невелику каструлю, кладемо помиті помідори, тиснемо і робимо з них пюре. Тепер беремо другу каструлю, кладемо в неї перець, заливаємо склянкою крутого окропу і варимо на середньому вогні до тих пір, поки вода не забарвиться у бордовий колір приблизно протягом 15-20 хвилин.
Потім з'єднуємо помідори з перцем, подрібнюємо блендером, вливаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо. Додаємо сіль і приправи за смаком, ставимо каструлю на повільний вогонь і варимо наш соус, майже до повного випаровування води, періодично помішуючи. Потім зливаємо готову масу в скляну банку і закрити кришкою. Перед вживанням добре струшуємо банку з соусом, щоб осіле пюре рівномірно розподілилася.
Соус з червоного перцю
Інгредієнти:
Приготування
Гострий перець промиваємо, зрізаємо видаляємо плодоніжки і насіння. Потім нарізаємо його шматочками і перекладаємо в чашу блендера. Часник чистимо, подрібнюємо і додаємо до перцю. Далі збиваємо все блендером на високій швидкості в пюреобразную однорідну масу і перекладаємо її в каструльку.
Додаємо сіль з цукром, вливаємо рослинне масло і лимонний сік. Ставимо посуд на слабенький вогонь і доводимо до закипання. Після цього обережно перекладаємо масу в соусник і ставимо на крижану подушку. Добре охолоджуємо готовий соус з перцю і подаємо на стіл.
Гострий соус з перцю чилі
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати соус з перцю чилі . Отже, спочатку беремо перчик, видаляємо насіння, біленьку серцевину, дрібно нарізаємо, перекладаємо в ємність, вливаємо сік лайма, посипаємо сіллю і ретельно збиваємо все блендером до однорідності. Потім перелити соус в баночку, закриваємо кришкою і прибираємо в холод. Наполягаємо приблизно 4 дні, після чого гострий соус з червоного перцю готовий до вживання.
Гострий соус з перцю
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо невелику каструлю, кладемо помиті помідори, тиснемо і робимо з них пюре. Тепер беремо другу каструлю, кладемо в неї перець, заливаємо склянкою крутого окропу і варимо на середньому вогні до тих пір, поки вода не забарвиться у бордовий колір приблизно протягом 15-20 хвилин.
Потім з'єднуємо помідори з перцем, подрібнюємо блендером, вливаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо. Додаємо сіль і приправи за смаком, ставимо каструлю на повільний вогонь і варимо наш соус, майже до повного випаровування води, періодично помішуючи. Потім зливаємо готову масу в скляну банку і закрити кришкою. Перед вживанням добре струшуємо банку з соусом, щоб осіле пюре рівномірно розподілилася.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гострий соус
Соуси - чудове доповнення до будь-якої страви. Вони перетворюють звичні страви, підносячи їх у новому кольорі. Сьогодні ми поговоримо про
Соус чилі
В даний час гострий червоний перець під назвою «чилі» широко застосовується в кулінарії для створення оригінальних страв. Досить часто його
Аджика з солодкого перцю
Аджика - це гострий соус, що складається з перетертого червоного перцю з травами і сіллю. Цю грузинську приправу подають до різних закусок і страв.
Соус сальса - рецепт
Якщо ви любите гострі страви, то цей рецепт доведеться вам до вподоби. Соус сальса відноситься до мексиканської кухні. Його головний і незмінний
Сальса з манго
Сальса - мексиканський гострий соус, який популярний у всьому світі. Його основою є помідори і гострий червоний перець, а додавання інших
Лютеница
Ароматна болгарська лютеница, на основі томатів і перців, - це приголомшлива заміна кетчупу, і просто універсальний холодний соус. Подавати лютеницю