Сметанна заправка для салату
А чи знаєте ви, що гарна і смачна заправка може повністю змінити абсолютно будь-який салат, зробивши його ароматнішим, смачніше і підкресливши натуральний смак продуктів, що входять до його складу. Заправки для салатів зазвичай готують на основі кисломолочних продуктів, рослинного масла, м'якого сиру або майонезу, додаючи в них оцет, гірчицю , соки, кетчуп, соєвий соус , а іноді навіть і алкоголь. Давайте розглянемо з вами, як приготувати сметанную заправку для салату і надати страві більш насичений смак.
Інгредієнти:
блакитний сир - 025 ст.;
легкий майонез - 2 ст. ложки;
сметана 10 % - 2 ст. ложки;
пахта - 50 г;
білий винний оцет - 1 ст. ложка;
зелена цибуля - 1 ст. ложка;
петрушка - 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
У невеликій мисочці змішуємо розкришений блакитний сир, кладемо сметану і майонез. Потім додаємо пахту, вливаємо оцет, кидаємо дрібно нарізану петрушку і подрібнений зелений лук. Всі підсолюємо, перчимо за смаком і перемішуємо.
Інгредієнти:
часник - 1 зубчик;
сметана - 100 мл;
зелений базилік - 3 листочка;
тархун - 1 аркуш;
спеції;
зерниста гірчиця - 1 ч. ложка.
Приготування
Часник чистимо, видавлюємо через прес і змішуємо зі сметаною. Потім додаємо подрібнений базилік, тархун, приправляємо спеціями і кидаємо трохи зернистої гірчиці. Готовий соус збиваємо блендером до однорідності і подаємо заправку до салату.
Інгредієнти:
сметана - 1 ст.;
гірчиця - 1 ст. ложка;
тертий хрін - 1 ст. ложка;
оцет - 2 ст. ложки;
цукор і сіль.
Приготування
Сметану розмішуємо з тертим хріном і готової гірчицею, додаємо дрібку цукру, солі і вливаємо трохи оцту. Все ретельно перемішуємо і ставимо готову заправку охолоджуватися на 15 хвилин у холодильник. Після цього поливаємо їй будь-який салат і подаємо страву до столу.
Інгредієнти:
сметана - 250 мл;
зелень коріандру - 2 ст. ложки;
порошкова гірчиця - 1 ч. ложка.
Приготування
Отже, для приготування цього соусу гірчицю, коріандр і кріп гарненько розтираємо в ступці. Потім перекладаємо отриману масу в сметану, підсолюємо за смаком і добре збиваємо все блендером до пишного, однорідного стану. Готовий соус охолоджуємо, перекладаємо в пиалку і подаємо на стіл, або відразу ж виливаємо заправку в салат і перемішуємо.
Як приготувати сметанную заправку?
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисочці змішуємо розкришений блакитний сир, кладемо сметану і майонез. Потім додаємо пахту, вливаємо оцет, кидаємо дрібно нарізану петрушку і подрібнений зелений лук. Всі підсолюємо, перчимо за смаком і перемішуємо.
Сметанна заправка для салату з гірчицею
Інгредієнти:
Приготування
Часник чистимо, видавлюємо через прес і змішуємо зі сметаною. Потім додаємо подрібнений базилік, тархун, приправляємо спеціями і кидаємо трохи зернистої гірчиці. Готовий соус збиваємо блендером до однорідності і подаємо заправку до салату.
Заправка зі сметани і хрону
Інгредієнти:
Приготування
Сметану розмішуємо з тертим хріном і готової гірчицею, додаємо дрібку цукру, солі і вливаємо трохи оцту. Все ретельно перемішуємо і ставимо готову заправку охолоджуватися на 15 хвилин у холодильник. Після цього поливаємо їй будь-який салат і подаємо страву до столу.
Сметанна заправка для салату
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування цього соусу гірчицю, коріандр і кріп гарненько розтираємо в ступці. Потім перекладаємо отриману масу в сметану, підсолюємо за смаком і добре збиваємо все блендером до пишного, однорідного стану. Готовий соус охолоджуємо, перекладаємо в пиалку і подаємо на стіл, або відразу ж виливаємо заправку в салат і перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кунжутна заправка
Всі ми любимо салати! А який же салат без заправки? І сьогодні ми розповімо, як зробити смачну кунжутную заправку, яка додасть незвичайний смак
Заправка для грецького салату
Грецький салат - просте і корисне овочеве страву. Склад салату варіюється в широких межах, також як і заправка для цієї страви. Пропонуємо кілька
Гірчична заправка для салату
Гірчиця - універсальна приправа, яка здатна підкреслити смак не тільки м'ясних страв, але і простих легких салатиків. Давайте разом розберемося, як
Часникова заправка
Часник - корисний продукт, що володіє унікальними корисними і смаковими властивостями. На його основі роблять різні соуси і заправки для салатів.
Салат з «айсбергом», якого не боїться «Титанік»
Салат з «айсбергом» - це блюдо, яке прославилося не своїм смаком, а загальною користю. Його смак добре заповнює правильна заправка та інші
Коул слоу
Американський салат коул слоу - це класичне доповнення до бургерам та інших страв з м'яса і риби. Простий салат з капусти прославився на весь світ