Салат з «айсбергом», якого не боїться «Титанік»

Давайте розбиратися з тим, що можна приготувати, якщо під рукою виявився качан «айсберга».
Французький салат з «айсбергом»
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Огірок ріжемо навпіл і очистити від насіння, нарізаємо овоч півкільцями. Редис ріжемо тонкими кільцями, "айсберг" - соломкою, а моркву тремо на крупній тертці.
У блендер закладаємо всі інгредієнти для заправки, і збиваємо до однорідності. Пробуємо готовий соус і приправляємо сіллю і перцем за смаком.
Змішуємо всі інгредієнти для салату у великій мисці, поливаємо зверху соусом і прикрашаємо подрібненим зеленим цибулею.
Листковий салат з «айсбергом»
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
«Айсберг» нарізаємо крупною соломкою і викладаємо на дно салатника. Поверх нарізаного салату викладаємо листя шпинату, посипаємо сіллю і перцем. Розкладаємо нарізані кубиками томати, наступним шаром йдуть відварені яйця, трохи зеленої цибулі, потім шматочки шинки, тертий сир. Вінчає наш салат заправка: майонез змішуємо зі сметаною, приправляємо цукром, сіллю, лимонним соком за смаком, рівномірно розподіляємо заправку фінальним шаром і посипаємо блюдо подрібненим кропом.
Салат з куркою і «айсбергом»
Інгредієнти:
Приготування
«Айсберг» розрізаємо на 4 частини і обполіскуємо холодною водою. Яблуко нарізаємо кубиками і скроплюємо лимонним соком. Зелену цибулю подрібнюємо, часник розтираємо ножем в пасту. Горіхи грубо рубаємо ножем.
На сковороді з рослинним маслом обсмажуємо курячу грудку і смужки бекону до зарум'янювання. Куру нарізаємо кубиками, бекон і «айсберг» - смужками.
У невеликій мисці змішуємо майонез, м'який блакитний сир, часникову пасту, сік 1/2 лимона і пару столових ложок рослинного масла. Змішуємо всі раніше подрібнені інгредієнти в салатник і поливаємо сирно-майонезній заправкою.
Салат з «айсбергом» і чіпсами
Інгредієнти:

Приготування
Яловичину приправляємо сіллю і перцем і швидко обсмажуємо з обох боків до рум'янцю так, щоб м'ясо залишилося рожевим всередині.
«Айсберг» промиваємо та нарізаємо соломкою. Томати подрібнюємо кубиками і закладаємо в салатник разом з «Айсбергом». Додаємо в салатник маслини, тертий сир і тонкі кільця червоного цибулі. Заправляємо страву маслом, оцтом, сіллю і перцем. Перемішуємо. Викладаємо поверх салату яловичину, а в окрему миску насипаємо подрібнені чіпси . Подаємо салат зі сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з кунжутом
Що може бути простіше і швидше в приготуванні, ніж салати. Варіантів їх створення з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні ми поговоримо про

Салат з ковбасою і сухариками
Салат з ковбасою і сухариками - відмінна закуска на святковому столі. Варіацій його приготування безліч - все залежить від вашої фантазії і бажання.

Салат з грінками
Грінки додаються в салат не тільки для смаку, але і для різноманітності текстури страви. У нашій статті ми підібрали цікаві варіанти створення

Салат з редискою і яйцем
Редис - корисний коренеплід, який можна вживати самостійно або додавати в різні закуски. І сьогодні ми з вами детально поговоримо про дивовижні

Салат з сьомгою слабосоленої
Салати з сьомги завжди по праву займають кращі місця на святковому столі, що зовсім не дивно! Ніжний смак сьомги в поєднанні з іншими відповідними

Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.