Оливковий майонез
Майонез - відмінне доповнення до будь-якої страви. Хочете приготувати в домашніх умовах смачний оливковий майонез, та ще й без шкідливих добавок? Тоді ми з радістю поділимося з вами деякими простими рецептами.
Інгредієнти:
яйце куряче - 1 шт.;
масло рослинне - 120 мл;
олія оливкова - 40 мл;
готова гірчиця - 05 ч. ложки;
сіль - 05 ч. ложки;
цукор - 05 ч. ложки;
сік лимонний - 1 ст. ложка.
Приготування
У великий стакан розбиваємо куряче яйце, додаємо цукор, сіль і кладемо гірчицю. Тепер збиваємо все ретельно заглибним блендером до появи міцної піни. Не зупиняючись, вливаємо тоненькою цівкою оливкова олія і підливаємо звичайне рослинне. Коли маса загусне, додаємо трохи лимонного соку і збиваємо все до тих пір, поки не вийде бажана густота. Готовий оливковий майонез перекладаємо в чисту баночку, закриваємо кришкою і зберігати в холодильнику, але не більше 1 тижня.
Інгредієнти:
яйце - 2 шт.;
олія оливкова - 2 ст.;
спеції;
лимонний сік;
гірчиця - 1 ч. ложка;
оливки - 150 р.
Приготування
Спочатку давайте підготуємо оливки. Для цього виймаємо їх з баночки, акуратно видаляємо кісточки і м'якоть подрібнюємо в однорідну масу. Потім додаємо яйця, вичавлюємо з лимона сік, солимо за смаком і кладемо ложечку гірчиці. Збиваємо все гарненько блендером до отримання однорідної маси. Далі потихеньку невеликий цівкою вливаємо олію і ретельно перемішуємо до бажаної консистенції. Готовий домашній майонез розкладаємо по маленьких баночках, закриваємо кришками і зберігати в холодильнику. Використовуємо його в якості заправки для свіжих салатів, а також як соус до різних м'ясних або рибних страв.
Інгредієнти:
яйце - 2 шт.;
олія оливкова - 150 мл;
гірчиця - 05 ч. ложки;
лимонний сік;
спеції.
Приготування
Як приготувати смачний, а головне корисний майонез в домашніх умовах? Отже, беремо яйця, розбиваємо їх в миску, додаємо дрібку солі, додаємо поступово оливкове масло, трохи гірчиці і вливаємо лимонний сік. Збиваємо масу кілька секунд, а потім перекладаємо в баночку і прибираємо в холодильник. Готовий оливковий майонез чудово підходить для заправки різних салатів і в якості маринаду для м'яса і риби.
Оливковий майонез в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
У великий стакан розбиваємо куряче яйце, додаємо цукор, сіль і кладемо гірчицю. Тепер збиваємо все ретельно заглибним блендером до появи міцної піни. Не зупиняючись, вливаємо тоненькою цівкою оливкова олія і підливаємо звичайне рослинне. Коли маса загусне, додаємо трохи лимонного соку і збиваємо все до тих пір, поки не вийде бажана густота. Готовий оливковий майонез перекладаємо в чисту баночку, закриваємо кришкою і зберігати в холодильнику, але не більше 1 тижня.
Рецепт оливкової майонезу
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку давайте підготуємо оливки. Для цього виймаємо їх з баночки, акуратно видаляємо кісточки і м'якоть подрібнюємо в однорідну масу. Потім додаємо яйця, вичавлюємо з лимона сік, солимо за смаком і кладемо ложечку гірчиці. Збиваємо все гарненько блендером до отримання однорідної маси. Далі потихеньку невеликий цівкою вливаємо олію і ретельно перемішуємо до бажаної консистенції. Готовий домашній майонез розкладаємо по маленьких баночках, закриваємо кришками і зберігати в холодильнику. Використовуємо його в якості заправки для свіжих салатів, а також як соус до різних м'ясних або рибних страв.
Домашній майонез з оливковою олією
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати смачний, а головне корисний майонез в домашніх умовах? Отже, беремо яйця, розбиваємо їх в миску, додаємо дрібку солі, додаємо поступово оливкове масло, трохи гірчиці і вливаємо лимонний сік. Збиваємо масу кілька секунд, а потім перекладаємо в баночку і прибираємо в холодильник. Готовий оливковий майонез чудово підходить для заправки різних салатів і в якості маринаду для м'яса і риби.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кунжутна заправка
Всі ми любимо салати! А який же салат без заправки? І сьогодні ми розповімо, як зробити смачну кунжутную заправку, яка додасть незвичайний смак
Лимонний соус
Лимонний соус - це воістину універсальна заправка, яку подають до риби, м'яса та овочів. Він відмінно покращує смак страви, і надає йому нові смакові
Сметанна заправка для салату
Салати - закуска, яку люблять багато. А найцікавішим компонентом, який надає їм особливий і неповторний смак, звичайно ж, є заправка. І сьогодні ми
Гірчична заправка для салату
Гірчиця - універсальна приправа, яка здатна підкреслити смак не тільки м'ясних страв, але і простих легких салатиків. Давайте разом розберемося, як
Діжонська гірчиця - рецепт приготування
Діжонська гірчиця готується з чорних і коричневих зерен з додаванням білого вина і інших прянощів. Вона відмінно підходить до салатів, м'яса та інших
Соус для долми
Долма - традиційне східне блюдо, приготоване у виноградних листах, полюбилося багатьом нашим співвітчизникам. Але особливо неповторний смак долма