Риба в томаті - рецепт

Заливна риба в томаті - рецепт
Заливна риба в томаті - найбільш популярний рецепт з усієї серії. У цьому способі готування звичайна смажена риба маринується в томаті і стає надзвичайно соковитою і розсипчастою. Таке блюдо неодмінно припаде до смаку вашим близьким.
Інгредієнти:
Приготування
Рибу миємо й нарізаємо на великі шматки, кожен з яких гарненько обвалюємо в підсоленій борошні. Шматочки хека обсмажуємо на розпеченому маслі до готовності і викладаємо в будь-яку глибоку ємність.
Готуємо заливку: дрібно нарізаємо цибулю і припускаємо його на рослинному маслі. У сковороду до цибулі закладаємо очищені від шкірки і нарізані томати, додаємо сік з банки і даємо потушиться поки соус не розійдеться». Далі приправляємо нашу заливку і покриваємо нею рибу. Приготування заливної риби в томаті займе близько 2-3 годин, протягом яких обсмажені шматочки хека вберуть в себе весь сік. Після закінчення часу подаємо рибу до улюбленого гарніру щедро посипавши зеленню.
Запечена риба в томаті з овочами
Ще один чудовий спосіб приготування риби в томаті - запікання. Ніжне філе під густим томатним соусом з улюбленими овочами і цілим набором спецій - що краще для дієтичного вечері?
Інгредієнти:
Приготування
Капусту миємо, поділяємо на суцвіття і варимо в підсоленій воді до напівготовності. Томатний сік ретельно змішуємо з борошном і даємо загуснути на слабкому вогні. Соус приправляємо тиском часником, сіллю, перцем, коріандром, тмином і куркумою. Перед тим, як готувати рибу в томаті, філе промити і нарізати великими шматками. Після можна викладати тріску на деко і заливати пряною сумішшю. Запікаємо рибу разом з відвареною капустою, кукурудзою та горошком при 200 градусах 25-30 хвилин. Готове рибне філе можна подавати, покривши сиром з яскравим вершковим смаком: «філадельфія», «фета», «моцарелла» - відмінно підійдуть.
Риба в томаті з овочами
Якщо ви не знаєте, як правильно гасити рибу в томаті, то цей рецепт однозначно стане вам у пригоді. Таке блюдо під силу навіть молодій господині, адже риба по цьому рецепту завжди виходить соковитою і смачною.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим як зробити рибу в томаті, приготуємо суміш спецій: цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо до м'якості на оливковій олії з паприкою. Додаємо подрібнений чебрець, часник і розмарин, тримаємо на вогні, поки не піде аромат (близько 30 секунд). Тепер час дістати будь-яку вподобану заморожену овочеву суміш і обсмажити її разом зі спеціями.

Аналогічним чином готується і тушкована риба в томаті в мультиварці, правда гасіння займає 45 хвилин в режимі «Випічка».
Рекомендуємо добрі рецепти

Палтус в духовці
Якщо ви любите рибу, запечену в духовці, то ця стаття для вас. У ній ми погоримо про те, як приготувати палтуса в фользі і під соусами, з картоплею і

Як смачно приготувати рибу?
Коли приходить час готувати рибу, не кожна господиня одразу згадає хороший рецепт. Але у вас є ми, а ми обов'язково допоможемо і підкажемо чудовий

Тушкована риба з овочами
Коли хочеться чогось дуже корисного, згадайте про рибу і овочах. Обидва інгредієнта дуже корисні, а якщо їх поєднати, то вийде не тільки вітамінне і

Хек в томатному соусі
Знайомий всім хек в томатному соусі, гарнированная картоплею пюре, швидкий і простий у приготуванні. Ніжна риба в томатному соусі не вимагає

Риба з морквою
Рибне філе можна приготувати різними способами. Але найпростішим і дешевим є приготування риби з морквою і цибулею. Давайте розглянемо декілька

Риба, тушкована з овочами
Риба - смачний і корисний продукт, необхідний нашому організму. І сьогодні мова піде про досить простому - рибі, тушкованої з овочами. Пропонуємо