Риба в листковому тісті
Риба, запечена в листковому тісті - це універсальний рецепт, для якого сорт риби не має ніякого значення, тому що в будь-якому випадку вийде дуже вишукано і смачно! Прикрасити рибу в листковому тісті можна листочками свіжої зелені і скибочками лимона, подавати краще за все з гострим томатним соусом або кетчупом.
Інгредієнти:
філе сьомги - 500 г;
листкове тісто - 500 г;
майонез - 2 ст. ложки;
зелень петрушки, кропу - за смаком;
яйце - 1 шт.;
лимон - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль, чорний перець - за смаком;
олія - для смаження.
Приготування
Рибне філе натираємо сіллю і перцем, збризкуємо лимонним соком і залишаємо маринуватися. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на сковороді до напівготовності. Листкове тісто розгортаємо в довгий прямокутник, викладаємо філе сьомги, змащуємо майонезом, кладемо обсмажену цибулю і посипаємо дрібно посіченою свіжої зеленню. Акуратно загортаємо начинку в рулет, защепляем ретельно краю і промазуємо його весь збитим яйцем. Викладаємо рибу в тісті на деко і запікаємо приблизно 45 хвилин при температурі 180°C. Подаємо готову червону рибу в листковому тісті, як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Давайте розглянемо з вами ще один чудовий рецепт приготування риби в тісті. Він відмінно підійде для будь-якого святкового столу, і всі гості будуть в захваті від приголомшливого смаку і дивного аромату.
Інгредієнти:
філе лосося - 600 г;
вершкове масло - 60 г;
лимон - 1 шт.:
листкове тісто - 350 г;
яйце - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
печериці - 100 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Отже, філе лосося ріжемо невеликими порційними шматочками, натираємо гарненько сумішшю солі і перцю. Лимон чистимо, вичавлюємо сік на рибу і даємо їй просочитися. Цедру не викидаємо, а натираємо на дрібній тертці в чашу. Додаємо до неї розтоплене вершкове масло, рубану зелень і трохи лимонного соку, все перемішуємо. Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сковороді. Помідори нарізаємо тонкими кільцями. Розкладаємо тісто на столі, кладемо на нього філе риби, змащуємо приготованим лимонним соусом, зверху кладемо гриби і помідори. Акуратно накриваємо другим пластом, защипуємо і змащуємо краю збитим яйцем. Зверху робимо кілька маленьких дірочок, для виходу пари і відправляємо пиріг в духовку. Запікаємо приблизно 30 хвилин до утворення золотистої скоринки. Приємного апетиту!
Рецепт риби в листковому тісті
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе натираємо сіллю і перцем, збризкуємо лимонним соком і залишаємо маринуватися. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на сковороді до напівготовності. Листкове тісто розгортаємо в довгий прямокутник, викладаємо філе сьомги, змащуємо майонезом, кладемо обсмажену цибулю і посипаємо дрібно посіченою свіжої зеленню. Акуратно загортаємо начинку в рулет, защепляем ретельно краю і промазуємо його весь збитим яйцем. Викладаємо рибу в тісті на деко і запікаємо приблизно 45 хвилин при температурі 180°C. Подаємо готову червону рибу в листковому тісті, як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Пиріг з листкового тіста з рибою
Давайте розглянемо з вами ще один чудовий рецепт приготування риби в тісті. Він відмінно підійде для будь-якого святкового столу, і всі гості будуть в захваті від приголомшливого смаку і дивного аромату.
Інгредієнти:
Приготування
Отже, філе лосося ріжемо невеликими порційними шматочками, натираємо гарненько сумішшю солі і перцю. Лимон чистимо, вичавлюємо сік на рибу і даємо їй просочитися. Цедру не викидаємо, а натираємо на дрібній тертці в чашу. Додаємо до неї розтоплене вершкове масло, рубану зелень і трохи лимонного соку, все перемішуємо. Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сковороді. Помідори нарізаємо тонкими кільцями. Розкладаємо тісто на столі, кладемо на нього філе риби, змащуємо приготованим лимонним соусом, зверху кладемо гриби і помідори. Акуратно накриваємо другим пластом, защипуємо і змащуємо краю збитим яйцем. Зверху робимо кілька маленьких дірочок, для виходу пари і відправляємо пиріг в духовку. Запікаємо приблизно 30 хвилин до утворення золотистої скоринки. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажений лосось
Смажений лосось - блюдо, яке при правильному приготуванні можна назвати делікатесом. Чому? Тому що ця рибка неймовірно смачна, корисна, та й
Риба, запечена з помідорами
Іноді до свята хочеться приготувати що-небудь новеньке і незвичайне, і у нас є для вас рішення - пропонуємо запекти рибу з помідорами. Вийде смачно,
М'ясо в тісті
Ситне гаряче у вигляді м'яса в тісті прикрасить святковий стіл і нагодує велику родину в будній день. Рецепти цього оригінального гарячого страви
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
Яблука в листковому тісті
Відмінним десертом є яблука в тісті. Готувати їх дуже легко і просто. Рецептів яблук багато, а тому сьогодні ми поговоримо про ласощі в листковому
Ананаси в листковому тісті
Ананаси самі по собі є ласощами, але їх не завжди зручно поставити на стіл. Тому ми пропонуємо вам спробувати спекти з них смачне ласощі - ананаси в