Смажений лосось

Як правильно смажити лосось?
Для того щоб добре приготувати лосось, потрібно заздалегідь розігріти сковороду і смажити рибку дуже швидко. Якщо перетримати, то весь жир випарується, вона стане дуже сухий і навіть може розвалитися.
Так як в лососеві багато власного смаку та аромату, то вона потребує мінімум приправ. Найкращим буде до смаження рибу скропити лимоном, який тонко підкреслить всі смакові достоїнства страви. Саме головне, завжди пам'ятайте, що чим свіжа риба, тим смачніше, ароматні й корисніше буде ваша їжа.
Смажений стейк з лосося
Інгредієнти:
Приготування
Беремо качан червоною капусти, дрібно шаткуємо і солимо за смаком. Ріпчасту цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Потім акуратно очищаємо яблука від шкірки (не викидаємо її) нарізаємо часточками. Розтоплюємо на сковороді трохи вершкового масла, викладаємо цибулю і обсмажуємо протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Потім до цибулі кладемо капусту, яблука, маринований імбир, родзинки, добре перемішуємо і готуємо на слабкому вогні приблизно 20 хвилин.
Не гаючи часу, займемося приготуванням соусу до смаженого лосося. Беремо каструлю, кладемо вершкове масло і розтоплюємо на слабкому вогні. Викладаємо шкірку яблук і обсмажуємо їх протягом 5 хвилин. Потім вливаємо соєвий соус, курячий бульйон і уварюють наполовину. Гарненько проціджуємо, додаємо тертий свіжий імбир і гарненько перемішуємо. Тепер настала черга риби.
Як же смажити стейк з лосося? Рибу солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо на олії на великому вогні з обох сторін по 5 хвилин. Готову рибу викладаємо на приготовлену капусту і рясно поливаємо соусом. Ну, ось і все, смачний, ароматний і смачний смажений лосось готовий!
Смажене філе лосося
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати смаженого лосося? Беремо філе риби, солимо, перчимо, збризкуємо лимонним соком і залишаємо на 30 хвилин. За цей час готуємо маринад. У глибокій пиалке змішуємо олію, видавлений через прес часник,

Скільки смажити лосось? Кладемо замариноване філе лосося на змащену рослинним маслом сковороду і обсмажуємо з двох сторін по 3-5 хвилин до появи золотистого кольору. Акуратно перекладаємо філе на тарілку, поливаємо приготованим соусом і посипаємо дрібно порубаним зеленою цибулею. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Маринований лосось
Шведський маринований лосось (гравлакс) - екзотичне блюдо для нашої країни, адже за автентичним рецептом рибу прямо в буряковому маринаді закопують

Стейк з лосося
Лосось - дивно смачна і корисна риба. Її запікають у духовці, смажать на грилі і сковороді, використовують як начинку для пирогів. І сьогодні ми

Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на

Лосось в кунжуті
Японці давно оцінили чарівне поєднання кунжуту з лососем, а вже вони точно знають толк в рибних стравах! Ми пропонуємо вам спробувати приготувати

Лосось в пароварці
Багато любителів здорової їжі по достоїнству оцінять дану статтю. У ній ми обговоримо, як правильно і смачно приготувати лосося в пароварці. Страви,

Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з