Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

М'ясо в тісті

19-03-2015, 12:56
1 164
М'ясо в тісті
М'ясо в тісті - це оригінальний рецепт для будь-якого святкового столу. Завдяки поєднанню в собі універсальних інгредієнтів це блюдо буде чудово поєднуватися не тільки з різними гарнірами, але і може бути цілком самостійним другим на вашому столі.

Рецепт м'яса в листковому тісті


Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт.;

  • листкове тісто - 400 г;

  • свинина - 400 г;

  • зелень - за смаком;

  • сіль, перець, гірчиця - за смаком;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • рослинне масло - для смаження;

  • зелень - для прикраси.


  • Приготування
    Як приготувати м'ясо в тісті? М'ясо миємо, просушуємо і обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинним маслом. Ріпчасту цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо окремо на іншій сковороді. У блендері подрібнюємо зелень, додаємо гірчицю і рослинне масло. Потім обсмажене м'ясо солимо, перчимо за смаком і даємо йому охолонути.
    Листкове тісто розгортаємо в прямокутник. На середину тесту викладаємо цибульну масу, потім зелень, смажене м'ясо. Краї тіста піднімаємо і захлестиваем один на одного. Яйце збиваємо і гарненько змащуємо зверху. Потім викладаємо м'ясо в тісті на змащене олією деко і ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо страву протягом 30 хвилин до повної готовності м'яса.

    М'ясо з грибами в мішечку з тіста


    Інгредієнти:

  • свинина - 500 г;

  • гриби - 300 г;

  • листкове тісто;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець, майонез і сметана - за смаком.


  • Приготування
    Свинину відварюємо до готовності в підсоленій воді, приблизно близько години, додавши лавровий лист і чорний перець. Поки м'ясо вариться, нарізаємо пластинами гриби і обсмажуємо їх на розігрітій сковороді разом з подрібненою цибулею. Потім в смаження додаємо майонез, сметану, солимо і перчимо. З звареного м'яса виймаємо всі кістки, а саме м'ясо розбираємо на волокна. Змішуємо
    М'ясо в тісті
    свинину з смаженими грибами і цибулею.
    Листкове тісто викладаємо на стіл, тонко розкачуємо і нарізаємо на квадратики розміром приблизно 8х8 див. На кожен квадрат викладаємо начинку з м'яса і грибів і формуємо мішечки.
    Викладаємо їх на деко, змащене рослинним маслом, і ставимо на 30 хвилин у духовку.
    Все ще в пошуках страв якими можна нагодувати всю сім'ю? Тоді випробуйте рецепти кручеників з свинини , або яловичих реберець . Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Риба в листковому тісті
    Риба в листковому тісті
    А ви знаєте, що рибу можна запікати не тільки в рукаві, в фользі, в спеціальній формі, але і в листковому тісті? Так-так, ви не помилилися, саме в
    Мішечки з грибами
    Мішечки з грибами
    Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування оригінальної закуски, яка стане безпрограшним варіантом на будь-якому столі. Готові? Тоді читаємо і
    Котлета в тісті - рецепт
    Котлета в тісті - рецепт
    Котлети в тісті - одне з улюблених дитячих ласощів. Зробити таке блюдо просто, адже смажити котлетки можуть всі, а от як правильно і красиво
    Свинина, запечена в тісті
    Свинина, запечена в тісті
    М'ясо в тісті - це популярний англійське блюдо. Тільки воно готується не з свинини, а з яловичини. Але якщо ви готові експериментувати і відійти від
    Сосиски в листковому тісті
    Сосиски в листковому тісті
    Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
    Ананаси в листковому тісті
    Ананаси в листковому тісті
    Ананаси самі по собі є ласощами, але їх не завжди зручно поставити на стіл. Тому ми пропонуємо вам спробувати спекти з них смачне ласощі - ананаси в