М'ясо в тісті - це оригінальний рецепт для будь-якого святкового столу. Завдяки поєднанню в собі універсальних інгредієнтів це блюдо буде чудово поєднуватися не тільки з різними гарнірами, але і може бути цілком самостійним другим на вашому столі.
Рецепт м'яса в листковому тісті
Інгредієнти: яйце - 1 шт.; листкове тісто - 400 г; свинина - 400 г; зелень - за смаком; сіль, перець, гірчиця - за смаком; ріпчаста цибуля - 2 шт.; рослинне масло - для смаження; зелень - для прикраси. Приготування Як приготувати м'ясо в тісті? М'ясо миємо, просушуємо і обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинним маслом. Ріпчасту цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо окремо на іншій сковороді. У блендері подрібнюємо зелень, додаємо гірчицю і рослинне масло. Потім обсмажене м'ясо солимо, перчимо за смаком і даємо йому охолонути.
Листкове тісто розгортаємо в прямокутник. На середину тесту викладаємо цибульну масу, потім зелень, смажене м'ясо. Краї тіста піднімаємо і захлестиваем один на одного. Яйце збиваємо і гарненько змащуємо зверху. Потім викладаємо м'ясо в тісті на змащене олією деко і ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо страву протягом 30 хвилин до повної готовності м'яса.
М'ясо з грибами в мішечку з тіста
Інгредієнти: свинина - 500 г; гриби - 300 г; листкове тісто; цибуля ріпчаста - 1 шт.; рослинна олія; сіль, перець, майонез і сметана - за смаком. Приготування Свинину відварюємо до готовності в підсоленій воді, приблизно близько години, додавши лавровий лист і чорний перець. Поки м'ясо вариться, нарізаємо пластинами гриби і обсмажуємо їх на розігрітій сковороді разом з подрібненою цибулею. Потім в смаження додаємо майонез, сметану, солимо і перчимо. З звареного м'яса виймаємо всі кістки, а саме м'ясо розбираємо на волокна. Змішуємо
свинину з смаженими грибами і цибулею.
Листкове тісто викладаємо на стіл, тонко розкачуємо і нарізаємо на квадратики розміром приблизно 8х8 див. На кожен квадрат викладаємо начинку з м'яса і грибів і формуємо мішечки.
Викладаємо їх на деко, змащене рослинним маслом, і ставимо на 30 хвилин у духовку.
Все ще в пошуках страв якими можна нагодувати всю сім'ю? Тоді випробуйте рецепти кручеників з свинини , або яловичих реберець . Приємного вам апетиту!