Мішечки з грибами
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування оригінальної закуски, яка стане безпрограшним варіантом на будь-якому столі.
Інгредієнти:
цукор - 1 ст. ложка;
яйце - 3 шт.;
борошно - 2 ст.;
сіль;
молоко - 25 ст.;
масло рослинне - 2 ст. ложки.
Для начинки:
шинка - 200 г;
печериці - 300 г;
сир - 200 г;
зелена цибуля;
олія рослинна.
Приготування
Для приготування млинцевих мішечків з грибами, акуратно відокремлюємо яєчні жовтки від білків. Жовтки розмішуємо з пів склянкою молока, сіллю і цукром. Не перестаючи помішувати, поступово всипаємо борошно, додаємо масло і виливаємо молоко, що залишилося. Добре розмішуємо, щоб не було грудочок.
Білки окремо збиваємо міксером до пишної піни, а потім вводимо в них основну масу, акуратно перемішуючи. На змащеній олією розпеченій сковороді смажимо тонкі млинці і складаємо їх стопкою. Печериці промиваємо, обробляємо, подрібнюємо і пасеруємо до рум'яного кольору. Шинку нарізаємо невеликими кубиками, а сир натираємо на дрібній тертці. Потім змішуємо всі інгредієнти, викладаємо начинку в центр млинця, піднімаємо краю і пов'язуємо цибулею. Ставимо готові мішечки з сиром і грибами в розігріту духовку приблизно на 7-8 хвилин.
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
мариновані гриби - 200 г;
сир - 300 г;
часник - 3 зубчики.
Приготування
М'ясо нарізаємо і добре відбиваємо. Тепер на кожну відбивну кладемо маринований грибочок , половинку зубчики часнику, подрібненого через прес, і сир. Солимо, перчимо за смаком. Збираємо краю м'яса і пов'язуємо ниткою. Духовку розігріваємо до 180 градусів. М'ясні мішечки з грибами перекладаємо на деко і запікаємо 25 хвилин до готовності.
Інгредієнти:
куряче філе - 1 шт.;
свіжі печериці - 15 шт.;
цибулина - 2 шт.;
тісто листкове - 3 аркуша;
сир косичкою.
Для маринаду:
діжонська гірчиця - 3 ст. ложки;
олія оливкова - 7 ст. ложок;
мелена паприка - 3 ч. ложки;
каррі - 2 ч. ложки.
Приготування
Для маринаду змішуємо гірчицю, оливкове масло, каррі і мелену паприку. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і поміщаємо на 1-15 години в маринад. Печериці і цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо на оливковій олії. Тепер обсмажуємо курячі шматочки до золотистої скоринки. Готове листкове тісто розкачуємо, розрізаємо на квадрати 15х15 см, в центр викладаємо гриби, шматочки курки, збираємо краї тіста в «мішечок» і перев'язуємо волокнами сиру. Випікаємо блюдо в попередньо розігрітій духовці 35-40 хвилин.
Мішечки з млинців з грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для приготування млинцевих мішечків з грибами, акуратно відокремлюємо яєчні жовтки від білків. Жовтки розмішуємо з пів склянкою молока, сіллю і цукром. Не перестаючи помішувати, поступово всипаємо борошно, додаємо масло і виливаємо молоко, що залишилося. Добре розмішуємо, щоб не було грудочок.
Білки окремо збиваємо міксером до пишної піни, а потім вводимо в них основну масу, акуратно перемішуючи. На змащеній олією розпеченій сковороді смажимо тонкі млинці і складаємо їх стопкою. Печериці промиваємо, обробляємо, подрібнюємо і пасеруємо до рум'яного кольору. Шинку нарізаємо невеликими кубиками, а сир натираємо на дрібній тертці. Потім змішуємо всі інгредієнти, викладаємо начинку в центр млинця, піднімаємо краю і пов'язуємо цибулею. Ставимо готові мішечки з сиром і грибами в розігріту духовку приблизно на 7-8 хвилин.
Свинячі мішечки з грибами
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо і добре відбиваємо. Тепер на кожну відбивну кладемо маринований грибочок , половинку зубчики часнику, подрібненого через прес, і сир. Солимо, перчимо за смаком. Збираємо краю м'яса і пов'язуємо ниткою. Духовку розігріваємо до 180 градусів. М'ясні мішечки з грибами перекладаємо на деко і запікаємо 25 хвилин до готовності.
Мішечки з куркою і грибами
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Для маринаду змішуємо гірчицю, оливкове масло, каррі і мелену паприку. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і поміщаємо на 1-15 години в маринад. Печериці і цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо на оливковій олії. Тепер обсмажуємо курячі шматочки до золотистої скоринки. Готове листкове тісто розкачуємо, розрізаємо на квадрати 15х15 см, в центр викладаємо гриби, шматочки курки, збираємо краї тіста в «мішечок» і перев'язуємо волокнами сиру. Випікаємо блюдо в попередньо розігрітій духовці 35-40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гречка з цибулею
Гречка з цибулею - прекрасне блюдо, яке не тільки вгамує голод, але і надовго подарує вам відчуття ситості. Його можна готувати вегетаріанцям, а
Пальчики з грибами
Пальчики з грибами - оригінальна і до того ж дуже просте блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру! Пропонуємо
Курячі ніжки в мішечку
Курячі ніжки - часто зустрічається продукт в нашому раціоні, завдяки своїй доступності та приємному смаку. Але іноді хочеться урізноманітнити
Торбочки з яловичини
Торбочки з яловичини - оригінальне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів цієї
Млинці з грибами і куркою
Фаршировані млинці - це прекрасна закуска як для святкового, так і повсякденного столу. Приготувати їх можна з найрізноманітнішими начинками, все
Мішечки з млинців з начинкою
Мішечки з млинців з начинкою - це оригінальна і безсумнівно смачна закуска на будь-якому святковому столі! Унікальні такі фаршировані млинчики тим,