Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Мішечки з грибами

Мішечки з грибами

21-03-2015, 19:49
3 649
Мішечки з грибами
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування оригінальної закуски, яка стане безпрограшним варіантом на будь-якому столі.

Мішечки з млинців з грибами


Інгредієнти:

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • яйце - 3 шт.;

  • борошно - 2 ст.;

  • сіль;

  • молоко - 25 ст.;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки.


  • Для начинки:

  • шинка - 200 г;

  • печериці - 300 г;

  • сир - 200 г;

  • зелена цибуля;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Для приготування млинцевих мішечків з грибами, акуратно відокремлюємо яєчні жовтки від білків. Жовтки розмішуємо з пів склянкою молока, сіллю і цукром. Не перестаючи помішувати, поступово всипаємо борошно, додаємо масло і виливаємо молоко, що залишилося. Добре розмішуємо, щоб не було грудочок.
    Білки окремо збиваємо міксером до пишної піни, а потім вводимо в них основну масу, акуратно перемішуючи. На змащеній олією розпеченій сковороді смажимо тонкі млинці і складаємо їх стопкою. Печериці промиваємо, обробляємо, подрібнюємо і пасеруємо до рум'яного кольору. Шинку нарізаємо невеликими кубиками, а сир натираємо на дрібній тертці. Потім змішуємо всі інгредієнти, викладаємо начинку в центр млинця, піднімаємо краю і пов'язуємо цибулею. Ставимо готові мішечки з сиром і грибами в розігріту духовку приблизно на 7-8 хвилин.

    Свинячі мішечки з грибами


    Інгредієнти:

  • свинина - 500 г;

  • мариновані гриби - 200 г;

  • сир - 300 г;

  • часник - 3 зубчики.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо і добре відбиваємо. Тепер на кожну відбивну кладемо маринований грибочок , половинку зубчики часнику, подрібненого через прес, і сир. Солимо, перчимо за смаком. Збираємо краю м'яса і пов'язуємо ниткою. Духовку розігріваємо до 180 градусів. М'ясні мішечки з грибами перекладаємо на деко і запікаємо 25 хвилин до готовності.

    Мішечки з куркою і грибами


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 1 шт.;

  • свіжі печериці - 15 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • тісто листкове - 3 аркуша;

  • сир косичкою.


  • Для маринаду:

  • діжонська гірчиця - 3 ст. ложки;

  • олія оливкова - 7 ст. ложок;

  • Мішечки з грибами

  • мелена паприка - 3 ч. ложки;

  • каррі - 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Для маринаду змішуємо гірчицю, оливкове масло, каррі і мелену паприку. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і поміщаємо на 1-15 години в маринад. Печериці і цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо на оливковій олії. Тепер обсмажуємо курячі шматочки до золотистої скоринки. Готове листкове тісто розкачуємо, розрізаємо на квадрати 15х15 см, в центр викладаємо гриби, шматочки курки, збираємо краї тіста в «мішечок» і перев'язуємо волокнами сиру. Випікаємо блюдо в попередньо розігрітій духовці 35-40 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гречка з цибулею
    Гречка з цибулею
    Гречка з цибулею - прекрасне блюдо, яке не тільки вгамує голод, але і надовго подарує вам відчуття ситості. Його можна готувати вегетаріанцям, а
    Пальчики з грибами
    Пальчики з грибами
    Пальчики з грибами - оригінальна і до того ж дуже просте блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру! Пропонуємо
    Курячі ніжки в мішечку
    Курячі ніжки в мішечку
    Курячі ніжки - часто зустрічається продукт в нашому раціоні, завдяки своїй доступності та приємному смаку. Але іноді хочеться урізноманітнити
    Торбочки з яловичини
    Торбочки з яловичини
    Торбочки з яловичини - оригінальне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів цієї
    Млинці з грибами і куркою
    Млинці з грибами і куркою
    Фаршировані млинці - це прекрасна закуска як для святкового, так і повсякденного столу. Приготувати їх можна з найрізноманітнішими начинками, все
    Мішечки з млинців з начинкою
    Мішечки з млинців з начинкою
    Мішечки з млинців з начинкою - це оригінальна і безсумнівно смачна закуска на будь-якому святковому столі! Унікальні такі фаршировані млинчики тим,