Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування оригінальної закуски, яка стане безпрограшним варіантом на будь-якому столі.
Мішечки з млинців з грибами
Інгредієнти: цукор - 1 ст. ложка; яйце - 3 шт.; борошно - 2 ст.; сіль; молоко - 25 ст.; масло рослинне - 2 ст. ложки. Для начинки:
шинка - 200 г; печериці - 300 г; сир - 200 г; зелена цибуля; олія рослинна. Приготування Для приготування млинцевих мішечків з грибами, акуратно відокремлюємо яєчні жовтки від білків. Жовтки розмішуємо з пів склянкою молока, сіллю і цукром. Не перестаючи помішувати, поступово всипаємо борошно, додаємо масло і виливаємо молоко, що залишилося. Добре розмішуємо, щоб не було грудочок.
Білки окремо збиваємо міксером до пишної піни, а потім вводимо в них основну масу, акуратно перемішуючи. На змащеній олією розпеченій сковороді смажимо тонкі млинці і складаємо їх стопкою. Печериці промиваємо, обробляємо, подрібнюємо і пасеруємо до рум'яного кольору. Шинку нарізаємо невеликими кубиками, а сир натираємо на дрібній тертці. Потім змішуємо всі інгредієнти, викладаємо начинку в центр млинця, піднімаємо краю і пов'язуємо цибулею. Ставимо готові мішечки з сиром і грибами в розігріту духовку приблизно на 7-8 хвилин.
Свинячі мішечки з грибами
Інгредієнти: свинина - 500 г; мариновані гриби - 200 г; сир - 300 г; часник - 3 зубчики. Приготування М'ясо нарізаємо і добре відбиваємо. Тепер на кожну відбивну кладемо маринований грибочок , половинку зубчики часнику, подрібненого через прес, і сир. Солимо, перчимо за смаком. Збираємо краю м'яса і пов'язуємо ниткою. Духовку розігріваємо до 180 градусів. М'ясні мішечки з грибами перекладаємо на деко і запікаємо 25 хвилин до готовності.
Мішечки з куркою і грибами
Інгредієнти: куряче філе - 1 шт.; свіжі печериці - 15 шт.; цибулина - 2 шт.; тісто листкове - 3 аркуша; сир косичкою. Для маринаду:
діжонська гірчиця - 3 ст. ложки; олія оливкова - 7 ст. ложок; мелена паприка - 3 ч. ложки; каррі - 2 ч. ложки. Приготування Для маринаду змішуємо гірчицю, оливкове масло, каррі і мелену паприку. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і поміщаємо на 1-15 години в маринад. Печериці і цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо на оливковій олії. Тепер обсмажуємо курячі шматочки до золотистої скоринки. Готове листкове тісто розкачуємо, розрізаємо на квадрати 15х15 см, в центр викладаємо гриби, шматочки курки, збираємо краї тіста в «мішечок» і перев'язуємо волокнами сиру. Випікаємо блюдо в попередньо розігрітій духовці 35-40 хвилин.