Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Риба під майонезом

Риба під майонезом

22-03-2015, 09:53
3 646
Риба під майонезом
Кожна господиня неодмінно має в запасі рецепт риби, запеченої в духовці під майонезом, але може бути, ви знайдете в цій добірці щось нове для себе.

Риба під майонезом і сиром


Інгредієнти:

  • філе телапии (пікші або тріски) - 500 г;

  • сир - 100 г;

  • майонез - 100 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Рибу ріжемо на порційні шматки і викладаємо на деко в один шар. Ставимо в духовку і запікаємо 10 хвилин при 200 градусах. Потім виймаємо рибу і мажемо її майонезом, солимо і перчимо, зверху присипаємо сиром. Ставимо назад в духовку і запікаємо ще 20 - 30 хвилин на слабкому вогні.

    Риба під майонезом в духовці


    Інгредієнти:

  • минтай свіжоморожений - 15 кг;

  • цибуля ріпчаста - 05 кг;

  • маргарин - 150 г;

  • майонез - 500 г;

  • сіль, перець, лавровий лист - за смаком.


  • Приготування
    Рибу розморожуємо, миємо й ріжемо на порційні шматки. Цибулю нарізаємо півкільцями. Сотейник змащуємо маргарином і на дно викладаємо цибулю, солимо, перчимо і кладемо лаврушку, змащуємо майонезом. Зверху викладаємо рибу, її теж солимо і перчимо і кладемо кілька шматочків маргарину, зверху присипаємо зеленню і заливаємо майонезом так, щоб майонез повністю покривав рибу і цибулю. Запікаємо в духовці при 200 градусах 40 хвилин. Подаємо з овочами.

    Риба, запечена під майонезом


    Інгредієнти:

  • філе окуня - 1 кг;

  • яйце - 2 шт.;

  • майонез - 200 г;

  • морква - 2 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • рослинна олія;

  • борошно;

  • сіль, перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування
    Рибу миємо й нарізаємо порційними шматками, кожен шматок риби опускаємо в миску з борошном і сіллю, потім занурюємо в збиті яйця. Обсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки. На іншій сковороді обсмажуємо крупно нарізану цибулю і моркву. Підрум'янену рибу викладаємо в посуд для гасіння, перчимо і рясно змащуємо майонезом, зверху викладаємо обсмажені овочі, трохи додаємо сіль і розподіляємо по поверхні залишився майонез. Закриваємо і готуємо на повільному вогні 20 хвилин. Гарнируем картопляним пюре або відварним рисом.

    Риба, тушкована в майонезі


    Інгредієнти:

  • хек (минтай, путасу, аргентина) - 1 кг;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • Риба під майонезом

  • майонез - 200 г;

  • сіль, перець, лавровий лист.


  • Приготування
    Рибу ріжемо на порційні шматки і додаємо сіль, ріжемо моркву і цибулю кільцями. У сковороду наливаємо трохи олії і викладаємо цибулю і моркву, зверху рибу. Домашній майонез викладаємо в миску і розбавляємо наполовину кип'яченою водою і добре перемішуємо. Заливаємо цією рідиною рибу і овочі, щільно закриваємо і готуємо на слабкому вогні 30-40 хвилин. Ближче до кінця гасіння кладемо лаврушки і чорний перець.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Хек в томатному соусі
    Хек в томатному соусі
    Знайомий всім хек в томатному соусі, гарнированная картоплею пюре, швидкий і простий у приготуванні. Ніжна риба в томатному соусі не вимагає
    Стейк тріски в духовці
    Стейк тріски в духовці
    Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні
    Тріска, запечена з сиром
    Тріска, запечена з сиром
    Тріска, запечена в духовці з сиром - це чудове блюдо як для святкового, так і буденного столу. Для її приготування не потрібно багато сил і часу, а
    Хек у фользі в духовці
    Хек у фользі в духовці
    Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома
    Язь в духовці
    Язь в духовці
    Язь - смачна річкова рибка. Її широко використовують у кулінарії, для створення різноманітних, вишуканих страв. І зараз ми вам розповімо, як її
    Минтай в сметані
    Минтай в сметані
    Рибні страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини. Цінні мікроелементи і вітаміни, що містяться в рибі, необхідні нашому організму.